Apl iOS dan Android terbaik untuk melakukan dietari senaman anda

Buku harian latihan memberi banyak kelebihan. Pertama, anda sentiasa tahu apa yang perlu anda lakukan dan latihan yang dirancang untuk hari ini. Kedua, anda boleh menjejaki keputusan anda dan dengan sengaja tambah beban. Ketiga, kemajuan berterusan. Oleh kerana anda tahu berapa banyak latihan sebelum ini, anda boleh mengubah dan mengubahnya, berdasarkan pengalaman masa lalu.

Ramai “rolling” pergi ke gym dengan komputer riba dan pena. Ini adalah pilihan yang baik, tetapi untuk mempunyai aplikasi dalam telefon pintar adalah lebih mudah. Berikut adalah aplikasi terbaik untuk iOS dan Android yang kami dapati.

Jefit (ulasan)

Jefit adalah buku harian latihan yang paling popular dan mungkin. Aplikasi ini membolehkan anda untuk bukan sahaja menjejaki keputusan dan latihan anda, tetapi juga mempunyai asas program latihan yang besar. Mereka boleh didapati di laman web aplikasi, menilai dan dalam satu klik menambah aplikasi untuk memulakan latihan.

Di Jefit latihan asas yang sangat besar. Ini berguna apabila anda tidak mengetahui teknik pelaksanaan, ia boleh dengan mudah dilihat dalam aplikasi tanpa sebarang masalah. Jefit adalah dalam versi percuma dengan sekatan, dan dibayar.

Gym Hero Pro

Gim Hero juga mempunyai versi berbayar dan percuma. Saya dengan sengaja mengesyorkan segera membeli versi pro, kerana bebas mengandungi sejumlah besar pembelian terbina dalam, jumlah yang untuk sebab tertentu adalah lebih daripada kos versi berbayar aplikasi. Hero Gym mempunyai semua alat yang diperlukan untuk menjejaki proses latihan. Juga di sini adalah pemasa untuk tanda regangan dan penyegerakan dengan iCloud.

FitNotes

FitNotes adalah aplikasi Android percuma. Walaupun percuma, FitNotes sangat berfungsi. Berikut adalah latihan dan latihan yang besar, pemasa untuk berehat, kalendar dengan statistik dan sandaran keputusan anda ke awan. Aplikasi ini mempunyai penilaian yang positif dan penampilan yang bagus.

Redy Gym Log

Satu lagi buku harian latihan percuma untuk Android. Boleh membuka fungsi tambahan dengan bantuan pembelian terbina dalam. Diari latihan, pemasa dan senarai latihan tersedia secara percuma. Semua ini tanpa pengiklanan dan dengan penampilan yang bagus. Versi pro dibeli di dalam untuk $ 0.99.

Latihan Gorilla

Saya lama berfikir untuk memasukkan atau tidak termasuk permohonan ini dalam koleksi. Walaupun ia berbeza dari yang lain, Workout Gorilla mungkin akan menyukai anda. Ini adalah koleksi latihan yang luar biasa dengan beratnya sendiri. Latihan dibahagikan kepada empat tahap kerumitan dan untuk setiap senaman ada video dengan demonstrasi.

Buddy kecergasan

Diary latihan yang hebat dengan asas latihan yang besar. Terdapat kira-kira seribu daripada mereka dan untuk setiap latihan terdapat video dengan prestasi yang betul. Malangnya, tidak cukup untuk membeli aplikasi untuk mengakses pangkalan data video, anda juga perlu melanggan langganan premium.

Log Latihan Mudah

Jika anda tidak memerlukan buku harian berfungsi, maka patut dicuba aplikasi ini. Hampir tiada fungsi yang tidak perlu, antara muka yang sangat mudah dan kerja pantas – bagi mereka yang tidak memerlukan fungsi yang berlebihan.

Adakah anda menggunakan buku harian latihan? Memilih notepad dan pen atau aplikasi apa pun?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 67