10 ikon hebat yang ditetapkan untuk Android

Sistem operasi Android membolehkan anda menukar rupa peranti anda dalam julat yang paling luas mungkin. Anda boleh mewarna komputer yang berbeza dan menukar nombor mereka, menambah widget dan panel tambahan, menukar ikon standard dan ikon aplikasi yang dipasang. Untuk melakukan ini, terdapat set ikon khas yang dalam satu kejatuhan boleh menggantikan semua ikon dalam sistem anda. Kami menawarkan 10 set sedemikian yang akan memberikan alat anda kelihatan baru.

Untuk menggunakan salah satu pek ikon berikut, anda perlu memasang dan mengaktifkan mana-mana cengkerang pihak ketiga. Anda boleh memilih mana-mana pelancar hebat ini, seperti Nova, Apex, ADW, Go Launcher, Pelancar Holo atau Pelancar Tindakan Pro. Selepas anda memasang pakej ikon yang anda suka, buka tetapan pelancar dan pilih ikon yang anda perlukan di sana.

Ikon MIUI 5

Pek ikon ini menawarkan lebih daripada 1,900 ikon percuma yang mengulangi reka bentuk yang digunakan dalam MIUI ROM, yang kami tulis di sini. Sejumlah besar ikon membolehkan anda menyediakan sebahagian besar aplikasi yang telah anda pasang dengan ikon baru.

Tema DCikonZ

DCikonZ adalah tema percuma yang merangkumi ikon 4000+ kekalahan dalam satu gaya. Pakej ini dibezakan bukan sahaja oleh kuantiti, tetapi juga oleh kualiti yang sangat baik untuk mengolah setiap ikon.

Ikon Holo

Ini adalah ikon dari sistem pengendalian Android yang boleh anda gunakan jika anda bermimpi untuk kembali ke sistem gaya hoket kanonik.

Pek Ikon Square

Pek Ikon Square menghidupkan semua ikon anda, termasuk yang bulat, ke dalam kotak yang sempurna. Ikon di sini kelihatan seperti jubin kecil dari Windows Phone dan Windows 8.1. Versi percuma tidak menawarkan banyak ikon sebagai bayaran, tetapi ia cukup untuk kegunaan yang berjaya.

Bulat

Jika anda tidak suka persegi, maka mungkin ikon bulat akan sesuai dengan keinginan anda. Pemaju tema mengatakan bahawa mereka telah diilhamkan oleh reka bentuk OS Firefox baru dari Mozilla.

Pek Ikon yang runtuh

Selepas memohon pakej ini semua ikon anda akan mendapat penampilan yang agak rusak dan usang. Ambil perhatian bahawa bukannya menggantikan ikon anda dengan yang diperibadikan, anda hanya memohon kesan khas, supaya mana-mana ikon anda akan mempunyai gaya seragam.

Pek Ikon yang megah

Jika anda bosan dengan rusuhan warna, maka perhatikan tema yang indah ini, yang menawarkan ikon kelabu putih yang bergaya untuk lebih daripada 1200 aplikasi. Mereka dengan ideal melihat latar belakang yang homogen.

Simplex Ikon

Ikon simplex kelihatan lebih kontras daripada tema sebelumnya, tetapi ia juga dilaksanakan dengan semangat minimalisme. Pek ikon ini boleh menghiasi alat anda, terutamanya jika anda memilih elemen reka bentuk lain dalam gaya yang sama.

Set Ikon Min

Ikon ikon ini adalah inti primitivisme dalam bentuk tulennya. Semua ikon untuk lebih daripada 570 aplikasi adalah simbol putih mudah. Walau bagaimanapun, aplikasi yang hilang akan diwakili oleh ikon mereka sendiri dalam bulatan putih.

Elegance

Keagungan terhadap latar belakang set sebelumnya kelihatan agak sesak dengan sejumlah besar butiran dan kecerunan. Ikon-ikon ini, dan lebih daripada 1200 dari mereka, kelihatan seperti karya seni yang sebenarnya, hampir seperti lukisan yang penuh.

Dan apakah karya lukisan ikon kegemaran anda? Keluarkan pautan dalam komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 18