3 aplikasi dengan mana anda akan melupakan kad diskaun plastik

Wallet

Program ini sangat mudah digunakan yang akan difahami oleh kanak-kanak.

Pertama sekali, pasangkan “Wallet”. Keluarkan screensaver, klik “Selesai” – anda akan masuk ke tetingkap aplikasi utama.

Wallet

Klik pada “Ambil gambar peta” dan ambil gambar setiap sisi. Selesai!

Kini apabila membeli, menunjukkan juruwang bukan lagi kad itu sendiri, tetapi salinan digitalnya pada telefon pintar. Sekiranya kad tidak mempunyai kod bar atau menggunakan pembaca magnet, anda boleh memasukkan nombor kad secara manual pada checkout.

Di samping menguruskan kad, “Wallet” akan membantu anda untuk mengetahui tentang stok, jualan dan bonus yang menyenangkan. Pastikan anda melihat bahagian “Kupon” dan dapatkan diskaun tambahan di restoran, pendandan rambut atau pameran auto. Asas syarikat sentiasa dikemas kini dan ditambah.

Sekiranya terdapat masalah semasa menggunakan aplikasi, “Wallet” adalah kerja penyelenggaraan yang teratur – memerlukan sedikit masa untuk menyelesaikan masalah.

Stocard

Satu lagi aplikasi pintar untuk perbualan kad plastik. Prinsip operasi adalah semudah seperti dalam “Wallet”, dan dalam sesetengah keadaan ia lebih mudah.

Sejurus selepas mengklik pada butang “Tambah kad”, program ini menawarkan senarai syarikat terkenal. Ia tetap hanya untuk memilih yang betul.

Stocard Stocard: senarai syarikat

Imbas kod bar kad. Jika kamera tidak tersedia atau tidak ada kod bar di bahagian belakang, anda boleh memasukkan nombor kad secara manual.

Dalam senarai syarikat tidak perlu? Pilih item “Kad diskaun lain” dan masukkan data itu sendiri.

Selepas menambah kad dalam tab “Tawaran”, maklumat tentang diskaun dan promosi syarikat boleh didapati dengan segera.

Stocard: cadangan Stocard: diskaun dan promosi

Adakah anda memuat turun semua peta? Sekarang sebelum membuat pembelian, anda akan menghabiskan lebih banyak masa untuk mencari yang tepat dan mengemukakan juruwang dengan salinan elektronik.

Secara berasingan, saya ingin menyebutkan fungsi “Penolong”. Mengaktifkannya dalam tetapan, anda akan mendapat akses kepada kad yang dikehendaki sebaik sahaja anda berada berhampiran kedai. Anda tidak perlu membuka Stocard: semua maklumat untuk membaca akan dipaparkan pada skrin kunci.

Cardved

Fungsi aplikasi ini jauh lebih luas daripada Stocard dan “Wallet”, tetapi hanya untuk ciri-ciri tambahan perlu membayar sebagai tambahan. Itu sebabnya pada akhir kajian. Tetapi tentang segala-galanya.

Sejurus selepas pemasangan, program ini akan menawarkan untuk mendaftar atau masuk ke akaun sedia ada – tanpa ini anda tidak akan dapat meneruskan kerja. Pendaftaran sendiri adalah mudah dan tidak mengambil banyak masa. Masukkan e-mel anda, buat kata laluan lebih rumit dan klik butang “Daftar”.

Cardved Cardved: pendaftaran

Segala-galanya, anda boleh mengenali program ini.

Kelebihan pertama Cardved adalah keupayaan untuk mengumpulkan kad diskaun. Ini mudah jika anda mempunyai banyak kad dan senarai perlu ditatal untuk masa yang lama.

Perkara menarik yang seterusnya: pemaju Cardved tidak melupakan kad perniagaan. Maklumat mengenai mereka dimasukkan dengan cara biasa: anda perlu mengambil gambar kedua-dua pihak dan klik “Simpan”.

Anda tidak boleh hanya menambah kad perniagaan pada aplikasi anda, tetapi juga membuat anda sendiri. Untuk melakukan ini, pergi ke “Peta Saya”, pilih foto untuk kad perniagaan dan masukkan maklumat tersebut. Itulah yang berlaku.

Cardved: pengimbasan kad

Setelah membuat kad perniagaan, hantar kepada semua rakan, rakan sekerja dan hanya berminat. Dengan kemudahan yang sama, anda boleh mengambil kad dari orang lain.

Ciri-ciri apa yang akan ditawarkan langganan berbayar?

Langganan dikeluarkan untuk sebulan atau tahun untuk 30 atau 149 Rubles, masing-masing.

Untuk memastikan kad diskaun dalam bentuk digital adalah mudah. Walau bagaimanapun, tidak di mana-mana penjual bersetuju untuk mengimbas skrin telefon pintar dan bukannya menyampaikan kad plastik. Adalah wajar untuk mengingati niat ini dan memeriksa bagaimana keadaan di kedai kegemaran anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 54 =