3 pemain terbaik untuk buku audio di Android

Untuk mendengar buku pada tablet atau telefon pintar, anda boleh menggunakan pemain muzik biasa. Tetapi lebih baik untuk tujuan ini sesuai untuk pemain buku audio khusus.

Pertama, program sedemikian mengingati kemajuan: apabila fail audio dimainkan semula, ia tidak dimainkan dari awal, tetapi dari saat mendengar terakhir. Kedua, anda boleh membuat penanda halaman untuk kembali ke momen yang dipilih dari buku.

Di samping itu, pemain audiobook mempunyai mod pusingan khas yang membantu dengan mudah mengawal aliran bunyi dan tidak kehilangan benang naratif.

Ini dan banyak kemungkinan lain yang anda akan dapati dalam program berikut.

1. Pemain Audiobook Pintar

Pemain ini mempunyai semua yang anda perlukan untuk mendengar audiobooks dengan selesa: dari menyegerakkan penanda halaman dan kedudukan main semula antara peranti ke tema antara muka yang boleh tanggal.

Anda boleh menyesuaikan butang supaya apabila anda mengklik buku, anda akan mundur selama beberapa saat ke depan atau ke belakang. Ia sangat mudah jika anda mahu mendengar yang terdahulu lagi atau melangkau serpihan seterusnya. Anda boleh mengawal aliran audio dalam antara muka pemain atau dalam widget pada panel pemberitahuan.

Pemain Audiobook Pintar membolehkan anda menukar kelajuan main balik. Dalam aplikasi terdapat penguat volum untuk rakaman terlalu tenang dan penyamaan.

Pemain secara automatik boleh bertindak balas terhadap pelbagai peristiwa yang berlaku dengan peranti ini. Sebagai contoh, ia mula main semula sebaik sahaja pengguna menyambungkan fon kepala. Atau ia dimatikan apabila alat itu bertahan lama tanpa bergerak, supaya tidak mengganggu pemilik tidur.

Di antara cip asal Pemain Audiobook Pintar perlu diperhatikan bahagian untuk watak-watak. Di sini anda boleh merakam nama dan perihalan watak-watak, supaya tidak mengelirukan watak dalam karya panjang.

Dalam sebulan anda boleh menggunakan pemain sepenuhnya secara percuma. Selepas masa ini, penyegerakan, penanda buku, penyamaan dan beberapa ciri lain Smart Audiobook Player tidak akan lagi tersedia sehingga versi penuh dibeli.

2. Dengar Pemain Audiobook

Pemain, yang boleh dianggap sebagai alternatif kepada Pemain Audiobook Pintar. Penyegerakan penanda halaman dan kedudukan di antara peranti, penyamaan, penguat volum, pemasa tidur dan tetapan tindakan automatik – semua ini juga terdapat di Audiobook Player Dengar.

Program ini juga mempunyai widget pada panel pemberitahuan, membolehkan anda melaraskan kelajuan main balik dan pilih selang untuk butang cepat maju.

Di samping itu, anda mempunyai tetapan antara muka terperinci. Anda juga boleh menukar pengurusan pemain dengan memberikan perintah yang anda perlukan untuk pelbagai gerak isyarat.

Dengar Audiobook Player tidak mempunyai versi percubaan percuma. Tetapi pemaju menjanjikan bayaran balik kepada setiap pengguna yang tidak berpuas hati dalam tempoh tujuh hari dari pembelian.

3. Pemain Audiobook Bahan

Jika anda tidak memerlukan banyak tetapan dan fungsi, lihat Bahan Audiobook Player. Program ini akan menawarkan anda ciri-ciri yang paling diperlukan dalam antara muka yang ringkas dan bergaya. Di antara mereka – penanda buku, widget untuk mengawal pemain, pilih kelajuan main balik, putar balik oleh fragmen dan pemasa tidur.

Tetapi dalam Bahan Audiobook Player tiada penyamaan terbina dalam, penguat volum dan fungsi lain yang berguna. Aplikasi ini juga tidak menyokong penyegerakan data antara peranti.

Tetapi pemain ini benar-benar bebas dan tidak menunjukkan iklan.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 41