6 aplikasi terbaik untuk dating dan mencari rakan kongsi seksual

1. Badoo

Ini adalah rangkaian temu janji terbesar di dunia, di mana setiap pengguna baru dengan segera menunjukkan tujuan pendaftaran mereka, sama ada komunikasi mudah atau keinginan untuk pergi pada tarikh. Anda sentiasa dapat melihat siapa pengguna perkhidmatan kini terletak berdekatan, dan dengan siapa anda sebelum ini boleh secara tidak sengaja menyeberang di bandar.

Badoo mempunyai antaramuka yang mesra pengguna, fungsi sembang video apabila diminta, dan mod unik untuk mencari pendua. Yang terakhir ini membolehkan anda mencari orang yang sama dengan anda, atau sebaliknya, sama dengan orang yang anda suka. Sebagai contoh, selebriti kegemaran anda.

2. Mamba

Perkhidmatan ini memanggil dirinya sebagai konduktor sebenar cinta, yang menarik pengguna yang mencari pasangan jiwa. Terutama untuk ini, sistem pencarian mudah dilaksanakan dengan kemungkinan memilih parameter yang menarik sahaja. Dalam kes ini, pengguna sendiri sentiasa dilihat oleh senarai berasingan mereka yang melihat halamannya.

Di antara merit “Mamba” adalah soal selidik yang agak bermaklumat, fungsi siaran video dan keupayaan untuk menyembunyikan usia mereka. Anda boleh mendaftar melalui mana-mana rangkaian sosial.

3. MyLove

Perkhidmatan yang mudah dan intuitif untuk berkomunikasi dengan lawan jenis atau mencari hubungan yang serius. Pengguna boleh mengakses profil terperinci, mencari geolocation, komen pada foto dan peluang untuk mengenali tanpa foto sendiri dalam profil, yang hampir tanpa nama.

Dalam pilihan aplikasi, anda boleh memilih negara carian, jika seseorang mahu berkomunikasi dengan mereka yang berada di luar negara. Tiada langganan berbayar dalam permohonan itu, untuk wang sebenar, anda hanya boleh meningkatkan populariti profil anda.

4. LovePlanet

Dalam permohonan ini, anda boleh menentukan tujuan pendaftaran anda, iaitu, siapa dan apa yang anda cari. Ia adalah dengan tetapan ini dalam fikiran bahawa pita pengguna yang paling dekat dengan anda akan dibentuk. Dengan setiap mereka, anda boleh berkomunikasi tanpa nama, menyembunyikan profil anda dari orang lain.

Aplikasi ini menyokong siaran yang secara automatik akan ditawarkan kepada sejumlah besar pengguna. Suka tidak semua, tetapi pengguna yang sentiasa aktif dalam perkhidmatan itu banyak.

5. Tinder

Mungkin perkhidmatan yang paling terkenal untuk temu janji dalam talian. Ia membolehkan anda untuk pergi ke carian dan membalikkan ratusan dan beribu-ribu foto pengguna dengan tindakan dan tetapan yang berlebihan, menandakan hanya orang yang anda suka. Anda boleh menyembunyikan umur anda, menambah profil dengan gambar dari Instagram dan memberitahu anda tentang diri anda secara terperinci.

Versi berbayar Tinder mempunyai beberapa fungsi unik dan tanpa had yang anda boleh memberi semua orang berturut-turut. Terdapat juga tradisi bagi perkhidmatan sedemikian untuk menarik perhatian kepada profil mereka. Ia boleh diangkat ke bahagian atas, tetapi ia adalah pilihan yang dibayar.

6. Seorang kawan Pusingan

Dari segi keupayaan, ini adalah salah satu perkhidmatan yang paling canggih. Benar-benar percuma, dia memberitahu tentang orang-orang yang melihat profil anda, dan membolehkan anda membuat penanda buku untuk kemudian kembali kepada orang ini. Anda boleh berkomunikasi secara tanpa nama tanpa memuat naik foto anda.

Ciri-ciri lain dalam perkhidmatan – keupayaan untuk menghantar mesej suara, banyak pelekat terang dan kata laluan supaya tidak ada yang dapat mengakses akaun anda.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − 58 =