Jawapan kami adalah Siri atau kawalan suara untuk Android, yang benar-benar berfungsi

Jadi, saya segera memaklumkan kepada anda – kali ini sudah tiba. Mungkin tidak diukur sepenuhnya, tetapi kita bergerak ke arah ini dengan melompat-lompat. Walau apa pun, hari ini anda boleh berbicara dengan berkesan dengan telefon anda hari ini. Pemilik iPhone telah lama mempunyai peluang itu terima kasih kepada fungsi Siri, dan untuk semua pengguna Android kami ingin mencadangkan pembantu suara percuma Pembantu Bahasa Rusia.

Jadi, program itu Pembantu Bahasa Rusia membolehkan anda menguruskan telefon anda dan melakukan tindakan yang paling biasa dengan bantuan arahan suara. Semua pasukan dibahagikan kepada beberapa kategori, satu penerangan ringkas yang adalah seperti berikut.

Carian

Apa yang kelihatan seperti Paris? Apakah graviti? Berapa meter dalam satu batu?

Dan apa-apa permintaan maklumat lain. Pembantu mengiktiraf intipati soalan anda, mengambil jawapan daripada sumber yang paling sesuai (Wikipedia, Google, Imej Google) dan membentangkannya dalam bentuk yang mudah.

2012-12-21 14.31.42    2012-12-21 14.32.17

Cuaca, masa, kalkulator, sukan, berita

Apa masa itu? Berapa banyak masa di Seoul? Apakah cuaca seperti? Ramalan cuaca selama tiga hari di Moscow? Jadual Spartak? Tunjukkan saya berita!

Untuk menyenaraikan contoh permintaan dalam kategori ini boleh menjadi sangat panjang dan bagi setiap daripada mereka Penolong boleh memberi jawapan yang baik.

2012-12-21 14.36.00   2012-12-21 14.37.38

Penggera dan peringatan

Bangun pagi esok pada pukul tujuh pagi. Bangunkan saya dalam dua jam. Ingatkan saya untuk membuang pokok Krismas pada bulan Mac. Ingatkan saya untuk memanggil Ibu pukul tiga esok.

Ini adalah ciri pembunuh unik aplikasi ini. Kini anda tidak perlu membuka jam penggera, menetapkan jam, minit, saat, memberi penerangan dan sebagainya pada penyemak tweet yang berbeza. Anda hanya bercakap bahasa dalam bahasa manusia, apa yang anda perlukan dan dia segera memahami dan mengingatnya.

2012-12-21 14.38.10   2012-12-21 14.38.54

Buku panggilan dan alamat

Hubungi Andrei. Tulis SMS kepada ayah anda.

Jika anda tidak suka buku alamat piawai, maka anda boleh melupakannya selama-lamanya. Hanya beritahu telefon dengan siapa anda ingin bercakap atau menghantar mesej teks dan segera menghubungkan anda.

2012-12-21 14.39.25    2012-12-21 14.40.13

Navigasi

Cari laluan dari Jalan Lenin ke Jalan Mira. Di manakah perpustakaan? Tunjuk saya di mana saya tinggal. Bagaimana untuk sampai ke Kiev?

Sudah tentu, Penolong menggunakan salah satu program navigasi yang dipasang untuk menavigasi laluan. Tetapi keupayaan untuk menetapkan mata dan arah yang betul dalam bahasa manusia sangat memudahkan penggunaannya. Adalah menarik bahawa Pembantu mempunyai keupayaan untuk belajar. Sebagai contoh, anda boleh beritahu dia di mana anda tinggal, dan kemudian kepada permintaan “Mari pulang!” (Untuk mengatakannya dengan suara yang tegas dan tegas), dia akan memandu anda secara literal ke pintu masuk.

2012-12-21 14.40.36   2012-12-21 14.43.29

Kami akan menamatkan penerangan pembantu suara ini. Dan bukan kerana fungsinya berakhir, tidak sama sekali. Sebaliknya, jumlah permintaan yang diiktiraf oleh Pembantu adalah sangat besar dan anda akan mempunyai lebih daripada satu penemuan yang menakjubkan tentang kebolehannya.

Dan perkara yang paling menyenangkan dalam program ini, kecuali secara percuma, sudah tentu, ia benar-benar berfungsi. Apabila saya memuat turunnya, saya menjangkakan dapat melihat haiwan kecil yang ingin tahu, yang berfungsi lebih untuk memanjakan dan selepas itu akan dibuang ke dalam bakul. Malah Pembantu Ia adalah antara muka inovatif yang berfungsi sepenuhnya dan sangat mudah untuk berinteraksi dengan telefon pintar anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 57