Kenapa saya perlukan dan bagaimana membuat tetapan semula keras (tetapan semula perkakasan) pada telefon pintar

Menetapkan semula telefon ke keadaan kilang boleh berguna bukan sahaja apabila menyiapkannya untuk dijual. Kembali ke tetapan asal akan berguna apabila brek umum telefon pintar, penukaran tiub lengkap menjadi “bata”, “kehilangan” kata kunci buka kunci atau perlanggaran dengan kerja yang tidak stabil kerana pelbagai sebab. Tidak peduli betapa tidak menyenangkan keadaan, adalah berguna untuk mengetahui cara melaksanakan penetapan keras secara khusus pada telefon pintar anda.

Dari artikel ini, anda akan belajar tentang akibat daripada seting semula perkakasan tetapan telefon, serta bagaimana cara melakukannya dengan menggunakan petua dalam Hard Reset Reset panduan dalam talian.

Apa itu?

Hard Reset  reboot telefon keras, di mana sistem itu kembali ke tetapan kilang dan melakukan pembersihan sistem penuh. Di bawah “pisau” adalah senarai kenalan, sejarah SMS-surat menyurat, pertanyaan carian, aplikasi yang dipasang, fail yang dimuat turun ke memori dalaman telefon, serta semua kata laluan dan penampilan. Oleh itu, maklumat tersebut dihapuskan secara tidak boleh ditarik balik. Oleh itu, jangan lupa untuk membuat sandaran data penting dan memindahkan foto dan video ke kad memori  penetapan semula tidak akan menyakitkan, serta maklumat dari kad SIM operator.

Bagaimana untuk membuat

Cara paling mudah untuk melakukan tetapan semula keras  Cari pilihan yang sesuai dalam tetapan telefon. Sepasang kaset, memasuki kod keselamatan  proses bermula.

keras semula-pic1

Terdapat juga alternatif: buat semula dengan menekan kombinasi utama. Yang mana? Secara individu untuk setiap pengeluar telefon pintar. Apa yang perlu saya lakukan? Stomp selain hardreset.info. Perkhidmatan web mengandungi arahan untuk mengaktifkan semula semula keras bagi sejumlah besar telefon bimbit dari pengeluar yang tidak dapat dibayangkan. Saya serius, ia bernilai melihat hardreset.info hanya kerana keinginan untuk bersenang-senang.

hardreset.info_pic1
Dan bolehkah anda mempunyai tabung dari salah satu pengilang di tangan anda?

Untuk semua perkara lain, hardreset.info memberikan arahan untuk telefon biasa, seperti yang kuno, dengan butang.

hardreset.info_pic2
Adakah anda tahu bahawa penetapan semula boleh dilakukan bukan sahaja pada telefon pintar?

Prosedur semula itu sendiri memerlukan sedikit usaha dari pengguna. Ia cukup untuk mengikuti cadangan panduan. Sesetengah telefon mempunyai beberapa arahan menetapkan semula perkakasan, termasuk video.

Kesimpulannya

Jika anda masih tidak dapat mencari model telefon anda, rujuk kepada arahan pengilang yang sama atau barisan telefon yang sama, kemungkinan besar sesuai. Walaupun ini tidak mungkin berlaku  beberapa nombor telefon Samsung lebih daripada seribu. Oh yeah, iPhone semua peringkat umur hadir.

Adakah anda perlu melakukan penyetelan semula keras? Tangan tidak goncang?

hardreset.info

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 13 =