Leserspørsmål: Sikkerhetskopierer data og endrer passordet for Google-konto på Android-smarttelefonen

En av våre lesere spurte et interessant spørsmål, som sannsynligvis vil interessere mange andre Android-brukere.

Sergey, jeg leste artiklene dine på lifehackeren om android. Kan du fortelle oss hvordan du skal omstarte enheten på nytt, at ingenting ville gå tapt. Spesielt interessert i applikasjoner som kan gjøre en komplett klon av enheten, inkludert SMS, bilder, applikasjoner, etc.

Leserspørsmål: Sikkerhetsdata og endring av Google-kontopassordet på Android

Og til og med synkroniseringen med google-kontoen går tapt hvis du endrer passordet fra boksen på grunn av et forsøk på obduksjon. Dvs. passordet fra Google kan bare skrives inn i enheten en gang når enheten er aktivert, og hvis du endrer passordet fra boksen, kan det ikke endres i enheten. Kan dette bli lurt på en eller annen måte?

Så, la oss starte i orden. Hvis jeg forstår riktig, er det under en omstart av enheten en fullstendig tilbakestilling av alle telefoninnstillinger med fjerning av installerte applikasjoner og annen informasjon, det vil si en retur til systemets innledende tilstand.

Sikkerhetskopierer Google-konto data

Ønsker bare å merke seg at for å lagre data knyttet til Google-kontoen, er det ikke nødvendig med ekstra midler. Det vil si at alle dine kalendere, kontakter, Google Talk-chatrom og Google-e-post er alltid tilgjengelige og lagret på Googles servere. Det eneste som må gjøres er å synkronisere før du renser telefonen, slik at alle endringene du har gjort i kontaktene dine og ting fra telefonen, er løst på Googles servere.

Sikkerhetskopieringsmedier

Hvis det handler om å lagre multimedia, enten det er bilder, video eller musikk, kan du alltid få tilgang til dem og kopiere dem til et passende sted ved å koble Android til en flyttbar stasjon til datamaskinen. Telefonens minnekort vises på datamaskinen som en flyttbar disk, og du kan manuelt kopiere alle nødvendige filer fra den. En god løsning i dette tilfellet kan installere et mobil Dropbox-program på en smarttelefon, slik at alle bildene og andre filer kan kopieres automatisk til skylagringsplassen.

Hva du trenger for å sikkerhetskopiere

Nå om de mest problematiske. Dessverre, bare for å få full sikkerhetskopiering av systemet med de installerte applikasjonene og innstillingene vil ikke fungere. Til å begynne med trenger du root-rettigheter på Android. Husk at prosessen med å skaffe rotrettighetene fjerner telefonen fra garantien, og i tilfelle et mislykket resultat, kan det bli en smarttelefon i en murstein. Gjør dette på egen risiko og risiko. Vi har allerede snakket om måter å få root-rettigheter for de mest populære Android-modellene, men hvis metodene vi tilbyr ikke passer for enheten din, kan du finne en måte å slå på nettverket.

Den beste måten å sikkerhetskopiere og gjenopprette

Hvis du allerede har root-rettigheter, er det enkelt å sikkerhetskopiere data. Last ned Titanium Backup på Google Play. Den lar deg lage sikkerhetskopier av applikasjoner og relaterte data, hvoretter du kan gjenopprette ikke bare alle applikasjoner samtidig, men også bare velge bestemte programmer eller data knyttet til dem. Nedenfor er en video på engelsk, som tydelig viser evnen til den gratis versjonen av Titanium Backup.

Gjenoppretter synkronisering etter at du har endret passordet for Google-kontoen din

Problemet med å gjenopprette synkroniseringen etter at du har endret passordet for Google-kontoen, finner sted, siden denne prosessen er veldig skarp.

  • Metode 1: Etter å ha endret passordet, prøv å kjøre et hvilket som helst Google-program (Spill, Gmail, etc.), det er sannsynlig at programmet vil be om et nytt passord og synkroniseringen vil fortsette.
  • Metode 2: Gå til telefoninnstillinger> velg “Programmer”> finn Gmail-programmet> gå til det> velg “Force stop”> velg “Clear cache”> avslutt innstillingene og kjør Gmail-appen. Søknaden må be om et nytt passord, etterpå vil synkroniseringen av Google-tjenester gjenopptas.
  • Metode 3: Før dette må du lage en sikkerhetskopi av data og applikasjoner! Hvis du utfører denne operasjonen, slettes alle dataene i kontoen, inkludert kontakter, meldinger og applikasjoner fra telefonen. Gå til telefoninnstillingene> velg “Kontoer og synkronisering (Kontoer) synkroniser) »> velg din Google-konto> velg alternativet” Fjern konto “nederst på skjermen. Deretter legger du til din konto.

Hvis du har enklere og enklere måter å løse slike problemer på, kan du dele dem i kommentarene.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 51