Podcast Republik: semua podcast, stesen radio dan langganan YouTube dalam satu aplikasi

Menambah saluran

Ia adalah yang terbaik untuk bermula dari item menu pertama – “Tambah podcast”.

Republik Podcast: menambah saluran Republik Podcast: menambah podcast

Seterusnya, aplikasi akan meminta anda memilih cara melakukannya:

  • “Cari podcast” – cari podcast dan stesen radio mengikut nama atau kata kunci.
  • «Lihat Carta» adalah cara yang paling mudah. Anda melihat katalog podcast, dan saluran disusun mengikut kategori “Perniagaan”, “Muzik”, “Pendidikan”, “Keluarga dan kanak-kanak”, “Teknologi”.
  • “Tambah podcast mengikut URL” – pilih pilihan ini jika anda mempunyai pautan ke strim.
  • “Tambah podcast dari YouTube” – melanggan saluran YouTube.
  • “Tambah podcast maya” – aplikasi mewujudkan saluran maya dari direktori yang ditentukan. Dengan fungsi ini, mudah untuk mendengar buku audio yang dimuatkan pada peranti.
  • “Import OPML” – menambah saluran dari fail OPML.

Setiap item ini diduplikasi dalam menu utama. Untuk melihat semua yang anda telah melanggan, anda boleh di titik “Langganan”.

Mendengarkan

Podcast boleh didengar secara online atau dimuat turun ke peranti secara manual atau secara automatik apabila siaran baru diterbitkan. Bagi yang paling penting dan kegemaran terdapat penapis “Kegemaran”. Adakah anda mahu mendengar beberapa siaran dari saluran yang berbeza? Buat senarai main.

Podcast Republik: audition Podcast Republik: kategori

Terdapat banyak fungsi dan tetapan dalam aplikasi. Anda boleh mengubah hampir segala-galanya: kelajuan main balik dan gulung semula, had storan, yang mencapai aplikasi itu secara automatik akan mengeluarkan isu lama. Jika anda mempunyai lebih daripada satu peranti Android, anda boleh mendayakan penyegerakan di antara mereka.

Terdapat juga sandaran dan pemulihan dengan fungsi untuk memilih bilangan sandaran untuk disimpan. Bagi pemandu terdapat “Mod kereta”, di mana anda boleh mengawal gerak isyarat dengan gerak isyarat.

Ringkasan

Dengan Republik Podcast, anda boleh melakukan segala yang ada pada podcast dan langganan YouTube anda, tetapi terdapat juga kekurangan.

Republik Podcast: Podcast Podcast Republik: pemain

Pembangun begitu terbawa dengan memikirkan skrip pengguna bahawa kesan kelebihan dibuat. Kelebihan dari pilihan dan tetapan diburukkan lagi oleh antara muka aplikasi. Dalam masa reka bentuk bahan dan minimalism, ia kelihatan kuno, tidak selesa dan ceroboh. Juga, semua item menu tidak diterjemahkan sepenuhnya. Tetapi permohonan itu benar-benar percuma.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 89 =