Satu koleksi aplikasi cuaca sejuk untuk Android

Perkara pertama yang muncul pada waktu pagi di tangan saya ialah telefon. Saya mematikan jam penggera dan membaca Twitter. Dan kemudian saya menonton cuaca. Lagipun, saya perlu memahami apa yang saya pakai hari ini. Satu senario yang sama, saya fikir, adalah untuk setiap saat pembaca kami. Dan lebih lagi. Mari cuba hari ini untuk memilih alat yang ideal dan paling mudah untuk melihat cuaca di telefon anda.

Di laman web kami terdapat pilihan aplikasi cuaca yang luar biasa. Dan juga gambaran umum calon yang baik untuk kemenangan – “Yahoo Cuaca”. Mari lihat pesaing.

Cuaca BZ

Cuaca BZ Cuaca BZ. Widget
Plus pertama aplikasi ini adalah untuk pemaju. Beliau adalah Rusia dan cepat bertindak balas terhadap ulasan di forum. Anda boleh memilih pembekal ramalan. Adalah mungkin untuk membolehkan paparan ramalan di kawasan pemberitahuan. Saya fikir ini tidak diperlukan. Tetapi ini semata-mata pendapat saya. Adalah mungkin untuk mengubah selang kemas kini ramalan dari 30 minit hingga enam jam. Ya, dan banyak lagi tetapan yang berbeza. Contohnya, anda boleh mengkonfigurasi widget saiz yang berbeza. Saya suka menyediakan aplikasi pelancaran dengan mengklik jam, tarikh dan ramalan. Akibatnya, saya dialih keluar dari ikon desktop yang terdapat pada jam penggera kegemaran saya dan kalendar. Untuk diri sendiri, saya tidak menemui sebarang kekecewaan. Semua fungsi yang diperlukan, reka bentuk dalam – semuanya baik-baik saja.

“Widget cuaca dan jam”

Widget jam cuaca Cuaca, jam, widget. Permohonan
Permohonan dengan nama yang tidak rumit itu. Tetapi membingungkan sudah pada mulanya. Aplikasi cuaca untuk sebab tertentu mencadangkan peta dan maklumat terperinci mengenai lokasi saya. Pemasangan lokasi ini sangat lama. Secara lalai, kemas kini dihidupkan dalam perayauan. Ia boleh terbang dalam sen. Selang kemas kini adalah dari 30 minit hingga 48 jam dan bahkan “tidak pernah”. Terdapat fungsi peringatan yang baik mengenai keadaan cuaca yang berbeza. Sebagai contoh, mengenai hujan, salji, ais, dan lain-lain. Versi tanpa kos pengiklanan € 2.16. Tetapi tidak ada iklan pada widget, tetapi dalam aplikasi itu sendiri ia tidak serius mengganggu.

Ramalan Cuaca Gismeteo

Gismeteo. Widget Gismeteo
Adalah pelik jika tiada aplikasi cuaca dengan nama ini. Permohonan sangat rumit menentukan lokasi. Dalam kes saya, terlepas satu kilometer dengan 30. Tetapan yang sangat mudah. Ini mungkin disebabkan versi lite. Tetapi saya tidak menemui aplikasi lain dari pemaju. Pilihan, berbanding dengan pesaing, hanya dua jenis widget. Widget oleh keterangan adalah lebih lemah daripada aplikasi di atas.

Cuaca

Cuaca aplikasi. Widget Cuaca aplikasi
Satu lagi aplikasi dengan tajuk mudah. Aplikasi ini diuruskan secara eksklusif dengan snipe. Pengaturan adalah minimum, maklumat tentang cuaca, sebenarnya, banyak. Sangat luar biasa, suhu dan kekaburan. Tiada tekanan, tiada kelembapan, tiada apa-apa. Widget dua. Satu sangat mudah, dan yang kedua terlalu besar adalah 4 × 2. Dan jika anda berfikir bahawa widget besar akan memberikan banyak maklumat, maka anda salah. Aplikasi itu, tidak syak lagi, akan menggembirakan para minimalis. Tetapi untuk minimalis, ada Google Now.

Jam Flip Sense Cuaca

Jam Flip Sense & Cuaca Jam Flip Sense & Cuaca. Widget

Pada masa perkembangan Android, ia amat dahsyat. Dan pengeluar membuat cengkerang mereka. Sebagai contoh, HTC Sense. Ia adalah dari sana bahawa aplikasi ini pergi. Sekurang-kurangnya, ia dilaksanakan dalam gaya ini. Selang kemas kini adalah dari “tidak pernah” sekali setiap enam jam. Widget yang sangat baik, ia boleh menunjukkan caj bateri, tarikh, lokasi dan, tentu saja, cuaca dan masa. Animasi yang sangat cantik mengubah halaman. Dengan mengklik pada jam … terbuka! Sekiranya terdapat pilihan aplikasi yang saya perlukan, ia akan menjadi lebih baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 53