Saya mempunyai telefon pintar baru! Dan bagaimana dengan yang lama?

Sehingga baru-baru ini, sekitar 5-6 tahun yang lalu, telefon pintar hanya tersedia untuk sebilangan kecil yang maju secara teknikal dan, pentingnya, pengguna yang dijamin. Kemudian harga telefon pintar mula merosot dengan cepat, dan peluang – peningkatan, sehingga hari ini mereka dapat dilihat di tangan kedua perintis dan pesara. Dan ramai di antara kita berjaya menukar beberapa model pada masa ini, jadi masalah untuk mengitar semula peranti lama semakin akut. Terdahulu, ia mungkin dengan mudah menjual model yang digunakan atau memberikan kepada saudara-mara yang memerlukan. Hari ini, semakin banyak mesin kerja mencari tempat terakhir mereka di suatu tempat di sudut jauh laci meja.

Dalam artikel ini, anda akan menemui beberapa petua tentang bagaimana untuk memberikan peranti ini kehidupan yang kedua dan menggunakannya untuk kepentingan kes itu. Oleh itu, kami mendapat haiwan peliharaan kami, melepaskan debu dan kembali ke pertempuran!

Jam Penggera Bilik

jam penggera

Apa, orang membeli lebih banyak jam penggera? Ya!

Dan sebahagian daripada mereka  dengan tetapan fleksibel, fungsi peramalan cuaca, penjadualan tugas dan sebagainya  kos sejumlah wang yang saksama. Walau bagaimanapun, mana-mana telefon pintar akan menghadapi ini tanpa sebarang usaha. Dan jika anda memasang salah satu program yang dijelaskan dalam kajian ini pada peranti anda, maka tiada jam penggera biasa akan cocok dengan anda. Atau mungkin anda tidak memerlukan fungsi tambahan, tetapi anda hanya perlu kecantikan yang tidak wajar? Kemudian tepat pada masanya –  pilihan anda.

Pemain MP3

Jika anda seorang pencinta muzik yang serius dan menghabiskan sebahagian besar hari dalam fon kepala, maka tidak syak lagi, anda sepatutnya berfikir tentang membeli peranti khas untuk ini. Lagipun, jika anda menggunakan telefon utama anda, maka pada petang anda boleh kekal tanpa komunikasi.

Jadi dapatkan telefon pintar lama anda, pasang kad memori yang lebih besar dan gunakannya sebagai pemain muzik khusus. Terdapat banyak perisian untuk ini, sebagai contoh, cuba program dari koleksi ini. Dan jika anda peminat radio dalam talian, maka tidak ada yang lebih baik daripada TuneIn anda tidak dapat mencari.

Stesen pengesanan

Keperluan untuk memantau apa yang berlaku di dalam rumah semasa ketiadaan anda boleh timbul dengan beberapa sebab. Mungkin anda takut pencuri, dan mungkin anda ingin tahu apa kucing anda lakukan apabila ia pasti tidak ada yang melihatnya. Nah, jangan lupa tentang anak-anak muda, untuk mengawal yang datang dengan seluruh kelas alat khas, yang dipanggil “monitor bayi.” Dalam kes yang kedua, perhatikan permohonan Dormi.

Di samping itu, anda boleh menggunakan telefon pintar atau tablet lama anda bukan sahaja untuk menangkap dan memindahkan gambar, tetapi juga sebagai peranti penerimaan. Untuk mengumpul maklumat dari beberapa kamera web yang terletak di sekitar rumah atau di dalam bilik yang berlainan, program IP Cam Viewer Lite akan membantu.

Alat eksperimen

CyanogenMod

Sistem pengendalian Android menawarkan kemungkinan tidak berkesudahan untuk penyesuaian. Dan anda boleh sampai ke sistem ini kerana pengetahuan dan keberanian anda membolehkan. Selain itu, anda secara umumnya boleh menukar Android ke sesuatu yang lebih asli, contohnya MIUI atau Cyanogen. Satu-satunya masalah ialah tidak semua eksperimen boleh sama-sama selamat untuk peranti anda. Jika anda tidak mahu mengambil risiko atau berusaha untuk memastikan jaminan peranti baru anda, maka Android masa lalu anda akan berfungsi sebagai tapak ujian yang sangat baik.

Buku masak

Apa yang perlu dilakukan alat pintar di dapur?

Sudah tentu, membantu menyediakan! Di kedai aplikasi, anda tidak akan dapati satu atau dua koleksi resipi. Terdapat beberapa yang mewakili hidangan masakan tertentu, terdapat dengan pilihan resipi untuk produk, terdapat gambar dan video. Secara umum, untuk setiap rasa dalam erti kata literal.

Dan jika anda pergi ke YouTube, anda akan dapati banyak arahan langkah demi langkah yang jelas menunjukkan penyediaan hidangan. Yang terbaik dari mereka yang anda akan dapati dalam artikel ini, dan lebih baik melanggan saluran kami – jadi jangan ketinggalan apa-apa yang menarik. Di sini, sebagai contoh, dari yang terakhir.

Oleh itu, selamatkan telefon pintar atau tablet lama anda di dapur, jika anda mahu makan yang lazat dan sihat. Terutama sejak alat mahal baru anda dari minyak mendidih dan tangan berlemak sebaiknya dipelihara.

Digital Frame

Ya, saya bersetuju dengan anda bahawa untuk membayar wang untuk bingkai digital  ini adalah salah satu tanda kegilaan. Tetapi mengapa tidak menggunakan alat lama untuk ini, yang masih berbaring di sekeliling terbiar. Biarkan dia berdiri di atas meja dan mengenang mata dengan foto atau karya profesional yang terbaik. Untuk permohonan sedemikian, terdapat banyak program khas, sekurang-kurangnya di sini adalah Daydream yang kami nyatakan, atau, contohnya, Foto Slaid.

Permainan Konsol

Kemungkinan besar Android lama anda tidak akan lagi menarik permainan moden dengan grafik yang sejuk. Tetapi ia boleh digunakan untuk meniru peranti permainan lama dan menjalankan permainan klasik. Ramai daripada mereka, seperti yang anda tahu, boleh memberi peluang kepada blockbusters moden. Sediakan peranti anda untuk aplikasi ini tidak sukar, terutamanya jika anda menggunakan panduan kami.

Alat kereta

Tidak kurang berguna, Android anda boleh berada di dalam kereta. Yang diperuntukkan khas untuk peranti perjalanan akan membolehkan anda tidak membazir caj telefon utama anda dan tidak menderita setiap kali dengan membetulkannya di dalam kereta. Auto-Android seperti itu boleh berfungsi sebagai pelayar, DVR atau walaupun, disambungkan ke sistem audio, sebagai pusat media. Penggunaan telefon pintar ini boleh membawa walaupun bonus tertentu dalam bentuk ciri menarik baru yang tidak biasa pada peranti konvensional. Sebagai contoh, program Sygic boleh memaparkan laluan anda secara langsung di kaca, tanpa mengganggu tinjauan jalan.

Sygic

Sudah tentu, ini bukan semua kaedah menggunakan mereka yang telah berkhidmat dengan alat pintar mereka. Anda boleh menggunakannya untuk mengawal quadopters dan mainan teknologi lain, sebagai pelayan media, untuk memantau dan menguruskan sistem automasi rumah  senarai ini boleh diteruskan. Ringkasnya, geek sebenar pasti akan menghasilkan aplikasi yang sesuai untuk alat kegemaran anda. Dan dia pasti akan berkongsi pengalamannya dengan kami!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =