TOP-5 kamera terbaik untuk Android

Kamera MX

Aplikasi ini menggabungkan fungsi kamera asas dengan beberapa cip yang tidak standard. Kamera MX boleh menawarkan kesan visual yang bergaya, yang dikenakan walaupun sebelum penembakan. Dan jika anda perlu membuat pengeditan pada bahan yang telah difilterkan, editor foto / video yang berkuasa akan membantu.

Dalam mod khas, program ini mewujudkan “gambar langsung” – satu siri bingkai yang dimainkan dalam bentuk animasi, jika anda memegang jari anda pada mereka. Fungsi yang sama adalah iPhone. “Foto langsung” boleh bertukar menjadi klip gifki atau pendek. Program ini mengandungi pembelian terbina dalam, tetapi anda boleh melakukannya tanpa mereka.

Camera360 Ultimate

Camera360 Ultimate – sesuai untuk pengguna yang tidak memerlukan tetapan kamera terperinci, dan hiasan, penapis dan perkara-perkara indah yang lain.

Program ini mampu mengenakan muka secara real time segala macam topeng 3D. Pengguna juga boleh menikmati kesan animasi untuk pembetulan luaran: solek overhed, perubahan bentuk muka, melicinkan kulit dan bukan sahaja. Anda boleh mengubah potret foto dan video anda di luar pengiktirafan.

Dan jika ini nampaknya kecil, maka imej selesai boleh diproses dalam editor. Terdapat alat untuk mengeluarkan prische, kedutan dan beg di bawah mata. Program ini menunjukkan iklan.

Kamera Kadbod Google

Kamera Kadbod bukan kamera sepenuhnya dan oleh itu tidak dapat menggantikan aplikasi standard untuk menembak. Ia direka untuk hanya satu mod operasi, tetapi ia sangat luar biasa yang anda mungkin berminat.

Program ini membuang foto panorama yang bertujuan untuk dilihat dalam topi keledar populariti maya – Kadbod. Dan untuk lebih menyampaikan suasana lokasi, semasa fotografi, aplikasi merekodkan bunyi

Kamera Footej

Kamera ini berjaya mengimbangi antara bilangan ciri dan kesederhanaan yang ditawarkan. Anda boleh menyesuaikan ISO dan banyak lagi parameter tangkapan lain secara manual, mencapai kualiti gambar yang lebih baik. Walau bagaimanapun, Kamera Footej tidak dibebankan dengan iklan dan mempunyai antara muka minimal yang mudah.

Tetapi untuk membuka kunci potensi permohonan itu, adalah bernilai membeli versi berbayar. Ini akan menyekat sekatan pada kualiti gambar dan panjang video.

Kamera FV-5

Dan yang terakhir dalam senarai, tetapi tidak berkualiti, adalah Camera FV-5. Ini adalah salah satu kamera paling canggih di Google Play. Dengan segala kekuatannya, dia cuba mengulangi fungsi dan teknik yang tersedia dalam peralatan profesional. Kamera FV-5 memberikan kawalan manual penuh bagi semua tetapan penangkapan yang hanya dapat direalisasikan di Android: dari keseimbangan putih hingga fokus.

Sudah tentu, alat yang serius dalam gigi jauh dari setiap peranti. Selepas memasang Kamera FV-5, anda mungkin mendapati beberapa fungsi tidak tersedia. Oleh itu, mula-mula mencuba versi Lite percuma, yang hanya berbeza kerana ia tidak menyokong resolusi maksimum gambar.

Dan jenis kamera yang anda gunakan pada peranti mudah alih anda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 36