15 produk yang tidak biasa yang kami dapati di AliExpress

Sekiranya anda suka barangan dari koleksi kami, maka sebelum anda membeli, daftar Kopikot.ru dan dapatkan 200 rubles sebagai hadiah. Jika anda telah berdaftar, jangan lupa untuk log masuk dan terima cashback dari semua pembelian pada AliExpress.

1. Pencetak untuk manicure

Pencetak untuk manicure

Mengapa menghabiskan masa dan mendaki wang di salun kecantikan atau menderita, mencuba imej diri pada kuku, apabila lukisan itu boleh dicetak? Pilih templat, dan kemudian masukkan jari anda. Perkara ini akan melakukan segala-galanya untuk anda.

Beli dengan Cacheback

2. Corong corong

Corong cawan

Sekiranya anda tidak mempunyai sudu di tangan atau kemalasan untuk menggalakkan gula, ini bukan sebab untuk minum kopi tanpa gula. Dalam cawan keluli tahan karat yang mudah digunakan, kandungannya bercampur dengan diri sendiri, hanya tekan butang.

Beli dengan Cacheback

3. Fon kepala dengan telinga

Fon kepala dengan telinga

Fon kepala cerah ini tidak akan meninggalkan sesiapa yang tidak peduli. Seribu mata untuk daya tarikan mereka ditambah telinga kucing bercahaya. Alat lipatan dan mudah dipasangkan dalam ransel atau beg, dan dawai satu dan setengah meter yang panjang membolehkan pemegangnya lebih mudah alih.

Beli dengan Cacheback

4. Cube-anti-tekanan

Cube-anti-tekanan

Mengklik dengan pena balpoint automatik, cuba menumpukan perhatian, adalah abad yang lalu. Orang maju memilih Cube Fidget.

Beli dengan Cacheback

5. Helmet untuk kepala

Topi keledar untuk kepala

Reka bentuk kelihatan hebat. Pad getah lembut di tekan topi keledar pada titik-titik tertentu di kepala, membantu untuk berehat. Massager itu menyambung ke saluran keluar dan bergetar. Pembeli dalam komen menyatakan telah merasakan kesan sihir daripadanya.

Beli dengan Cacheback

6. Palam kod untuk sebotol wain

Palam kod untuk sebotol wain

Sekiranya jiran-jiran di apartmen tidak ada, ya, mereka akan makan dari stok anda.

Beli dengan Cacheback

7. Ketua pancuran mandian LED

Ketua pancuran mandian LED

Jika mandi mahal dengan chromotherapy anda tidak mampu, jangan risau. Kesan santai yang sama dapat dicapai dengan mandi dengan lampu latar yang cerah. Semakin kuat tekanan air, semakin kuat warna.

Beli dengan Cacheback

8. Lampu latar untuk mangkuk tandas

Lampu latar untuk mangkuk tandas

Alat kecil yang beroperasi pada tiga bateri jari akan menjadikan tandas anda menjadi cawangan kelab malam. Lampu belakang bertindak balas terhadap pergerakan itu, supaya mangkuk tandas akan bersinar dengan cahaya ajaib sebaik sahaja anda mendekati.

Beli dengan Cacheback

9. Whistle, membantu menurunkan berat badan

Whistle, membantu menurunkan berat badan

Malah, perkara ini membantu menghidupkan diafragma. Dikatakan bahawa nafas seperti itu mencetuskan proses pembahagian sel lemak dan mengurangkan tahap stres. Dan jika tekanan kurang, maka anda tidak perlu jem!

Beli dengan Cacheback

10. mangkuk silikon sejagat

Mangkuk silikon sejagat

Jika anda mahu – kacau salad, anda mahu – buah saya, dan jika anda mahu – pastikan ikan itu. Mangkuk plastik ini dengan gancu sesuai untuk pelbagai manipulasi di dapur. Ia boleh dibasuh dalam mesin basuh pinggan mangkuk dan dimasukkan ke dalam ketuhar gelombang mikro.

Beli dengan Cacheback

11. Harness untuk hamster

Memanfaatkan hamster

Tidak semua yang sama, dia bergerak dalam bola plastik di sekeliling apartmen. Kadang-kadang anda perlu berjalan dengan haiwan dan rumput segar.

Beli dengan Cacheback

12. Kasut getah yang cerah

Kasut getah yang cerah

Kasut di mana anda boleh dengan mudah berjalan melalui lopak dan menikmati cuaca yang paling lembap. Dan warna berair kasut adalah satu lagi +10 untuk suasana yang baik!

Beli dengan Cacheback

13. Gincu dalam bentuk sebotol wain

Gincu dalam bentuk sebotol wain

Ia bukan sekadar gincu, ia adalah cecair cair yang berlangsung lama di bibir. Dengan cara ini, menyenangkan tidak hanya reka bentuk gincu, tetapi juga harga yang tidak masuk akal.

Beli dengan Cacheback

14. Unjuran Keyboard Laser

Papan kekunci unjuran

Menaip teks tepat di atas meja hebat? Tidak sama sekali! Peranti menyambung melalui Bluetooth ke telefon pintar atau tablet dan memproyeksikan papan kekunci pada mana-mana permukaan rata. Bergaya dan selesa.

Beli dengan Cacheback

15. Pelekat 3D di pintu

Pelekat 3D di pintu

Pintu biasa ke bilik boleh diubah menjadi platform ajaib dua kali dari filem Harry Potter.

Beli dengan Cacheback

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 20