15 seluar dalam seksi dengan AliExpress

Cara memilih seluar di AliExpress

Mengenai AliExpress, anda boleh menemui jenama pakaian Cina yang terkemuka seperti Simplee, Elf Sack, Gagaopt, dan beberapa kedai yang mengkhususkan secara eksklusif dalam seluar dalam: Colleer, ARDI, Varsbaby, Julexy. Untuk menjadikan belanja anda berjaya, Lifehaker beralih kepada seorang gadis yang menulis tentang seluar selama lebih dari lima tahun. Dia berkongsi nuansa membeli pakaian ini di Internet.

Jika pakaian yang sudah ada pada model tidak duduk dengan betul, itu adalah alasan untuk memikirkannya

Dan mungkin memilih model yang berbeza. Sesuatu yang tidak sesuai adalah apabila tali dan tulang dipotong ke dalam kulit, bahagian tengah bra tidak sesuai dengan badan, dan garisnya merayap. Jika model dalam kit adalah sama dengan sosej yang ketat (payudara jatuh dari korset, di bahagian belakang di kawasan dada besar ombak), cari set lain.

Mesh dimensi boleh menjadi kecil

Ini adalah tipikal dari semua pengeluar Asia dan sangat membantu gadis kecil. Semua yang lain perlu membaca dengan teliti keterangan barang-barang, ulasan (pembeli sering menulis sama ada saiz pesanan telah menghampiri parameter mereka). Jangan malas mengambil pita sentimeter yang lembut, mengukur diri (lilitan dada, lilitan di bawah dada, lilitan pinggang, lilit pinggul) dan ambil saiz mengikut jadual penjual.

Penerangan produk sering dibuat menggunakan terjemahan automatik

Dan tidak selalu ditunjukkan dalam bahan “kapas” begitu. Baca ulasan mengenai apa yang sebenarnya dibuat.

Jurujual di AliExpress biasanya tidak menyediakan seluar dalam

Terutama jika produk itu tidak mempunyai perkahwinan dan anda tidak sesuai saiznya. Pulangan juga merugikan. Kos penghantaran mungkin lebih tinggi daripada kos pesanan. Kesimpulan: memilih saiz dengan berhati-hati.

10 set menggoda

1. Renda ditetapkan dengan bra push-up dan seluar klasik

Pakaian dalam seksi: set renda dengan bra push-up dan seluar klasik

Banyak yang sangat popular dengan ribuan tinjauan positif. Korset yang lebar dengan gelung di belakang mengangkat dengan baik dan menekankan walaupun dada kecil. Di dalam cawan adalah lapisan kapas. Seluar dalam sepenuhnya, pada jalur elastik yang luas. Tiga pilihan warna tersedia: hitam, burgundy dan putih. Di dalam komen-komen itu dicatatkan bahawa dalam kehidupan putih lebih dekat dengan warna sampanye.

Harga: 662 rubel.

2. Tetapkan dengan bra bando dan seluar telus

Pakaian dalam seksi: set dengan coli bando dan seluar telus

Satu set yang kelihatan gelap dalam versi gelap dengan sangat lembut. Pakai bra pada tulang, tali diselaraskan dan dikeluarkan. Seluar dalam telus di belakang, dihiasi dengan renda lebar. Dalam ulasan menulis bahawa bahan sangat lembut dan keseluruhan set kualiti yang baik: tiada benang menonjol dan lipit tidak dijahit.

Harga: 677 rubel.

3. Openwork ditetapkan dalam gaya sukan

Pakaian dalam seksi: kerja terbuka ditetapkan dalam gaya sukan

Lot, menyangkal idea bahawa semua sukan itu hodoh, dan semua ikan – tidak selesa. Ini ditetapkan dengan elegan menggabungkan pakaian rajutan dan renda, menjadikannya kedamaian dan selesa untuk dipakai. Tiada tulang dalam korset, tetapi terima kasih kepada jalur anjal, payudara disimpan dengan sempurna. Tali itu boleh laras panjang, ia boleh diseberang di belakang.

Harga: 833 rubel.

4. Set telus terang dengan pedang

Pakaian dalam seksi: bersilang telus dengan pedang

Juga produk yang sangat popular di AliExpress. Satu set dengan bodice sepenuhnya telus tanpa pips dan seluar yang sama sesuai untuk sifat berani dan majlis-majlis khas. Perasaan istimewa ditambah dengan tali elastik a-la sweater.

Gadis-gadis yang telah membeli seluar dalam ini menulis tentang keanjalan tali, kelembutan renda dan penghantaran cepat. Walau bagaimanapun, untuk memakai kit sedemikian, anda perlu mempunyai keberanian bukan sahaja, tetapi juga angka yang baik. Di samping itu, perhatikan bahawa julat saiz dibentangkan dalam bentuk huruf (tanpa lilitan dada dan nombor cawan) – ia mudah dilepaskan.

Harga: 350 Rubles.

5. Renda ditetapkan dengan tali pinggang untuk stok

Pakaian dalam seksi: set renda dengan tali pinggang untuk stoking

Balet baju lapang openwork dan panties tanga – ini sendiri adalah gabungan menggoda. Tetapi set ini ditambah juga dengan tali pinggang yang elegan untuk stoking. Tali pada tali pinggang boleh diselaraskan sepanjang panjang, cawan dengan tulang sedikit mengangkat dada dan membuat garisan dcolletage yang menarik.

Tiga warna disediakan. Pembeli mengatakan bahawa penjual sangat bergaul dan membantu menentukan saiznya.

Harga: 930 rubel.

6. Badan renda yang elegan

Pakaian dalam seksi: badan renda yang elegan

Tiada lubang, tiada getah buih – hanya renda yang halus, badan yang sangat sesuai. Badan ini sesuai untuk pakaian sehari-hari (contohnya, di bawah suit pejabat yang ketat), dan untuk malam romantis dengan orang yang disayangi.

Komen-komen itu menyampaikan penghantaran cepat dan kualiti barangan yang tinggi. Walau bagaimanapun, berhati-hati dengan pakaian musim panas (untuk bina badan adalah kritikal): Jenama Asia jarang menjahit pada perempuan tinggi, jadi lebih baik untuk mengambil saiz lebih.

Harga: 883 rubel.

7. Tetapkan dengan bra segi tiga dan panties tang

Pakaian dalam seksi: ditetapkan dengan bra segi tiga dan panties tang

Linen diperbuat daripada sutera dengan unsur renda. Daun dengan cawan triangular lembut tanpa lubang dan getah buih. Penyelesaian yang sangat baik untuk hari-hari musim panas dan payudara yang tidak memerlukan sokongan.

Harga: 588 Rubles.

8. Velvet Set

Seluar dalam seksi: set beludru

Kain beludru yang bagus akan menyerlahkan angka anda dan tidak akan menyebabkan ketidakselesaan. A bra tanpa pips, seluar mempunyai enap cemar yang cukup tinggi. Linen ini dibentangkan dalam tiga warna: wain, zamrud dan hitam arang batu.

Harga: 654 rubel.

9. Tetapkan dengan bra push-up dan seluar dalam renda

Pakaian dalam seksi: set dengan bra push-up dan seluar dalam renda

Bra dengan cangkir pada tulang menyediakan liputan penuh dada, tetapi ia kelihatan sangat menggoda pada masa yang sama. Tali boleh dibongkar, yang membuat kit ini mudah bukan sahaja untuk pakaian sehari-hari, tetapi juga semasa acara upacara, di mana pakaian petang dengan bahu terbuka sesuai.

Harga: 418 rubel.

10. Ditetapkan dengan kulit brassiere

Pakaian dalam seksi: ditetapkan dengan bra berwarna

Kemuncak set ini adalah pantat terbuka dan lacy. Di hadapan bodice itu mengingatkan atas kerja terbuka. Ini membolehkan anda membuat kombinasi asal dengan blaus dan leher yang dalam. Cawan tanpa getah buih. Pemilik kit mencatat kualiti barangan yang tinggi untuk harga yang rendah.

Harga: 286 rubel.

11. Tetapkan dari bra dengan leher V dan seluar dengan sisipan terbuka

Pakaian dalam seksi: satu set bra dengan leher V dan seluar dengan sisipan terbuka

V-leher dalam bra sesuai dengan kanak-kanak perempuan dengan dada kecil. The bodice memberikannya bentuk yang indah dengan berongga. Penyelesaian yang sangat baik untuk mengelupas. Pembeli ambil perhatian bahawa bra dengan kesan tolak kecil dan sisipan tambahan.

Seluar di bahagian belakang adalah telus, dan di depan dihiasi dengan selipar bukaan kecil.

Harga: 455 rubel.

12. Tetapkan dengan bra baletet

Pakaian dalam seksi: satu set dengan bra baletet

Breast terbuka menggoda pada tulang menutup payudara separuh jalan, hampir tidak menutup puting. Sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan payudara kecil atau kecil. Pemilik bentuk-bentuk megah risiko jatuh ke dalam keadaan yang memalukan, apabila pada kecenderungan payudara jatuh dari cawan cetek. Tetapi ini tidak mengganggu pelanggan. Kit mempunyai banyak ulasan positif dengan gambar dari gadis dengan payudara besar.

Harga: 794 rubel.

13. Tetapkan dengan seluar telus pantat

Pakaian dalam seksi: ditetapkan dengan seluar telus lacy

Seluar menggoda – tidak semua yang luar biasa mengenai kit ini. Sorotan sebenar adalah dalam kancing. Ia mempunyai kesan push-up dan diikat di depan. Ini membolehkan anda memakai pakaian dan blaus yang sangat sesuai, kerana jalur kain pepejal tidak menonjol dari belakang dan tidak menarik perhatian. Jahitan disambungkan di belakang, yang menjadikan korset selesa di t-shirt terbuka musim panas.

Harga: 790 rubel.

14. Tetapkan dengan baju telus dan seluar dalam thong renda

Pakaian dalam seksi: set dengan baju telus dan seluar dalam thong renda

Satu set kemeja telus dengan cawan sangkar dan seluar hangat yang kemas dijahit dari kain lembut, yang begitu menyenangkan tubuh. Ini adalah alternatif yang sangat baik untuk piyama tertutup untuk musim panas. Dalam ulasan menulis kit itu lebih besar daripada saiz – berhati-hati.

Harga: 543 Rubles.

15. Set halus dengan corak bunga

Pakaian dalam seksi: set halus dengan corak bunga

Kit sutera dibuat dalam dua warna: putih dan hitam. Jika yang pertama memberikan imej kelembutan, maka yang kedua memperkenalkan nota seksualiti. Baju pada tulang telah dijahit dari sutera, ada sedikit push-up. Bahagian depan seluar juga sutera, dan di belakangnya mereka dihiasi dengan renda. Dalam ulasan penghantaran pelanggan cepat penghantaran, grid saiz yang ideal dan penjual yang boleh bergaul, yang membantu untuk memilih saiz yang betul.

Harga: 588 Rubles.

Lebih menarik perkara yang anda boleh mencari di Telegram-saluran kami dengan kemas kini harian “Terdapat oleh AliExpress”, “Pieces of 300”, “Segala-galanya untuk lelaki itu,” dan dalam surat berita mingguan kami dengan penemuan yang terbaik daripada AliExpress. Langgan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 65