25 kedai dalam talian barangan kanak-kanak dengan penghantaran ke Rusia

Apabila anda memutuskan untuk pergi membeli-belah di kedai-kedai dalam talian, ingat bahawa bungkusan dari luar negara had adat: dalam satu bulan penerima dibenarkan untuk mengimport petak bebas cukai berat sehingga 31 kg dan berharga sehingga EUR 1 000.

Eropah

Di sesetengah kedai Eropah, harga ditunjukkan dengan mengambil kira VAT (serupa dengan PPN), dan jika penjual tidak memotong cukai itu sendiri apabila menjual di luar negara, maka perlu menyemak peraturan kembali. Jumlah cukai dicerminkan dalam struktur harga.

1. Babyshop

Kedai multibrand dengan gudang di Sweden, yang mempunyai versi Rusia. Ia adalah sangat mudah untuk memulakan ibu bapa-shopaholics: jadual saiz dan peraturan kerja – dalam Rusia, penghantaran langsung ke Rusia, Kazakhstan, Ukraine dan Belarus. Antara barangan – semuanya dan sedikit lagi. Selain pakaian dan kasut, anda boleh memesan kereta bayi, mainan, kerusi kereta dan segala jenis barang untuk penjagaan bayi. Terdapat banyak saiz, anda boleh memakai kedua-dua bayi dan remaja.

Salah satu pilihan terbaik untuk menguasai pembelian dalam talian di kedai-kedai asing, membantu memahami harga, masa menerima petak dan peraturan asas membeli-belah.

kedai kanak-kanak

2. Modekid

Kedai Austria, yang menghantar terus ke Rusia. Sekiranya produk tidak ada dalam stok, anda boleh meninggalkan nota mengenai maklumat tersebut: apabila item itu muncul, anda akan menerima surat kepada mel tersebut. Anda boleh memesan dan berjaga-jaga untuk diskaun. Kedai ini menawarkan pakaian dan kasut kanak-kanak, dalam pelbagai terdapat banyak perkara yang kurang daripada 20 euro, tetapi kualiti berada di tahap. Penjualan dan diskaun membantu untuk menjimatkan wang, dan ketika memesan dari € 150 petak itu akan diserahkan tanpa pembayaran tambahan. Bayi dan anak-anak sekolah boleh membeli barang-barang yang kelihatan seperti orang dewasa. Untuk ibu bapa dan kanak-kanak yang serius dan serius.

kedai kanak-kanak

3. Sucre d’Orge

Kami berpindah ke kedai Perancis dengan barangan untuk bayi baru lahir dan kanak-kanak berumur lapan tahun. Pelbagai dasar adalah untuk kanak-kanak sehingga dua tahun. Sangat sangat gembira dengan harga jualan. Anda boleh membeli barangan nada pastel, mainan lembut, baju tidur dan produk mandi yang menawan. Malah kos penghantaran (sekitar 20 euro) tidak akan merosakkan kesannya.

kedai kanak-kanak

4. TAO

Satu lagi kedai pakaian Perancis untuk kanak-kanak dan remaja di bawah 14 tahun. Ke Rusia, pesanan 100 euro akan dihantar secara percuma. Cip berasingan adalah pemilihan barangan dari pelbagai jenama kepada busur tertentu. Dan kedai itu tidak menunjukkan kedudukan yang paling mahal, tetapi menawarkan dengan diskaun. Di sini anda boleh menemui T-shirt untuk kurang daripada lima euro, dan secara keseluruhannya nilai-nilai yang menyenangkan mata dan dompet.

Salah satu yang paling mudah untuk navigasi dan melihat kedai barangan. Bagi pelanggan setia, terdapat program kesetiaan.

kedai kanak-kanak

5. Surfdome

Pilihan yang hebat bukan sahaja untuk kanak-kanak, tetapi juga untuk pakaian dewasa, barangan untuk sukan atau untuk berjalan. Kedai ini ditujukan khusus kepada keluarga yang lebih memilih gaya hidup aktif: aksesori, kasut dan beg galas, skateboards, papan dan peralatan lain dibentangkan di sini. Harga dalam pound, selepas pemindahan ke rubel kelihatan hebat. Tetapi jika anda mahu kanak-kanak itu menjadi bintang sukan sukan sejak lahir, maka cari peralatan di sini.

kedai kanak-kanak

6. Vertbaudet

Sebuah kedai Perancis yang berkembang untuk bekerja di seluruh Eropah dan belajar untuk menghantar barang ke semua negara di dunia dengan perkhidmatan ekspres UPS. Menunjukkan harga dalam rubel. Selain pakaian, terdapat juga barang-barang untuk bilik tidur kanak-kanak, iaitu linen, perabot dan perhiasan. Sekiranya anda benar-benar perlu mendapatkan pesanan dengan lebih cepat, penghantaran penghantaran terus. Kedai menjual produk jenama yang sama, bergaya dan sangat berpatutan.

kedai kanak-kanak

7. TheToyShop

Kedai mainan dari UK dengan pilihan besar. Maklumat penghantaran di Rusia akan dikenakan biaya £ 25 dan boleh mengambil masa sehingga sebulan. Kelebihan: mainan asli, jualan tetap dan segala-galanya yang sepatutnya menjadi hipermarket mainan. Penyebaran harga sepadan dengan status megamall, iaitu barangan yang ada untuk dompet mana pun.

kedai kanak-kanak

8. Bilik kanak-kanak

Satu lagi tapak untuk penyelidikan oleh pendatang baru. Tidak ada pakaian, tetapi ada bahagian dengan kereta bayi, makanan, mainan dan barangan lain untuk kanak-kanak. Kos penghantaran dari Jerman dikira apabila anda membuat permohonan, tetapi tidak boleh kurang daripada 27 euro. Terdapat versi Russen tapak dan sokongan teknikal dalam bahasa Rusia. Kategori produk yang berasingan dipersembahkan – “Dibuat di Jerman”.

kedai kanak-kanak

9. Babyshop

Sebuah kedai kerusi roda, kerusi kereta, bawa dan pelbagai barangan lain untuk kanak-kanak. Kos penyerahan bergantung kepada berat barang, tetapi tidak boleh kurang dari 26 euro.

kedai kanak-kanak

10. POMPdeLUX

Sebuah kedai yang memulakan jualan di Denmark dan secara beransur-ansur berkembang, bekerja di beberapa negara. Untuk penghantaran di luar Kesatuan Eropah mengambil 20 euro. Ada perkara untuk kanak-kanak dari satu tahun hingga 12 tahun. Perkara-perkara yang menyenangkan dan tenang setiap hari. Tag harga tidak menakutkan, tetapi pada jualan dan tidak menyenangkan. Untuk melihat harga dengan potongan cukai, anda perlu lulus pendaftaran mudah.

kedai kanak-kanak

Amerika Syarikat

Barangan dari Amerika Syarikat pergi ke Rusia untuk masa yang lama dan mahal. Walaupun dalam senarai kami terdapat hanya kedai-kedai yang bekerja dengan penghantaran antarabangsa, kami menasihati anda untuk tidak tergesa-gesa untuk membuat pesanan, tetapi bandingkan kos penghantaran dengan perkhidmatan perantara. Faktanya ialah kedai-kedai Amerika seringkali menyampaikan pesanan, kos yang melebihi jumlah tertentu, secara percuma di seluruh negara. Dan pada akhirnya, kerja perantara akan dikenakan biaya kurang daripada pemindahan langsung ke alamat anda.

1. Tempat Kanak-Kanak

Di kedai Amerika ini anda boleh melihat harga dalam rubel. Sudah tentu menarik, tentu saja, untuk melihat melalui jualan. Pelbagai boleh dicirikan sebagai asas: perkara-perkara yang agak mudah dan ringkas dengan minimum hiasan. Bagi bayi yang baru lahir dan pelajar yang lebih muda, terdapat juga saiz yang lebih besar.

kedai kanak-kanak

2. Carter’s

Satu lagi kedai dengan penghantaran ke Rusia dan harga yang dipaparkan dalam rubles. Kos penyerahan bergantung kepada berat dan kuantiti barang, kedai mengira dengan sendirinya apabila membuat pesanan, mengumumkan jumlah akhir dengan segera. Kedai ini menawarkan keseronokan kanak-kanak untuk semua majlis. Mudah, comel dan tidak menyedihkan. Membeli mainan dan pakaian membolehkan pelbagai saiz untuk kanak-kanak di bawah lapan.

majalah kanak-kanak

3. Pottery Barn Kids

Laut perabot dan tekstil rumah, beg dan beg galas, sistem penyimpanan dan 100 500 perkara kecil, tanpa kehidupan yang tidak manis. Banyak idea yang baik untuk menghias rumah dan bilik tidur. Kos penghantaran yang tepat akan dikira oleh tapak selepas anda menambah barang ke keranjang belanja. Harga bergantung kepada jumlah pesanan.

kedai kanak-kanak

4. Lampin

Rantaian kedai di Amerika Syarikat yang menghantar barang ke peringkat antarabangsa ke Rusia. Lebih mudah untuk memberitahu produk apa yang tidak ada di kedai daripada menggambarkan apa yang ada di sini. Megamall pelbagai jenama, di mana anda boleh mencari segala-galanya – dari lampin ke perabot. Di laman web ini anda boleh bersiar-siar sepanjang hari, membeli yang diperlukan dan perlu, dan tidak memintas semua bahagian. Kos penghantaran penuh dikira setelah pembelian.

majalah kanak-kanak

5. Bercukur

Kedai dengan pelbagai kecil, tetapi bagaimana! Bayangkan anak anda akan mempunyai kasut getah dari Marine Space sebenar. Berapa kos untuk dihantar, ia tidak jelas sehingga anda mula membuat pesanan. Tetapi peluang untuk mencuba kulit dinosaur adalah bernilai kos tambahan.

kedai kanak-kanak

6. TinySoles

Kedai ini dengan sotong yang menawan di logo mempunyai keistimewaan tersendiri – kasut. Tetapi kecuali kasut pertama untuk kanak-kanak yang mula berjalan, dan kasut berlari merentasi negara untuk remaja, anda boleh membeli pakaian dan aksesori: topi, sarung tangan, tudung dan banyak lagi.

kedai kanak-kanak

7. HannaAndersson

Beli dengan pilihan pakaian dan aksesori yang sangat besar untuk kanak-kanak aktif. Kos penyerahan bermula dari $ 20 dan bergantung kepada jumlah pesanan. Produk menarik untuk sekolah, perkara yang terang – ulasan – kualiti yang sangat baik. Terdapat seksyen untuk ibu.

kedai kanak-kanak

8. BabyMallOnline

Kedai yang indah dengan barang-barang untuk anak-anak kecil. Harga sesuai dengan umur kanak-kanak, yang kecil. Selain pakaian, anda boleh membeli beg galas, beg, aksesori untuk menjaga bayi yang baru lahir.

kedai kanak-kanak

9. Zulily

Pakaian cantik untuk kanak-kanak dan sedikit untuk ibu bapa mereka. Kerusi kedai boleh dipanggil karnival dan kostum perayaan, serta pakaian renang untuk kanak-kanak perempuan, yang serius terlibat dalam gimnastik artistik.

kedai kanak-kanak

10. WonderfulDress

Beli kecantikan dan cuti. Pakaian untuk puteri dan pakaian untuk putera. Di sini anda perlu membeli pakaian untuk hari jadi dan tamat pengajian. Pelbagai ini mudah dinavigasi, semua pakaian terletak di bahagian tematik yang didedikasikan untuk sebarang cuti.

kedai kanak-kanak

Asia

Kedai Asia bervariasi. Tawaran kanak-kanak yang agak khusus tidak begitu banyak, tetapi kedai dalam talian yang besar sentiasa mempunyai bahagian dengan pakaian kanak-kanak dan benda-benda untuk kanak-kanak.

1. AliExpress

Kedai Asia yang paling popular di kalangan ibu bapa dan bukan sahaja. Sejak ia adalah mudah untuk memulakan kenalan dengan pembelian dalam Asia, supaya pengguna berpengalaman telah menulis beratus-ratus arahan dan manual untuk laman web ini dan di mana-mana forum anda segera, apa yang perlu dilakukan dan apa yang membeli. Gunakan versi bahasa Inggeris yang lebih baik di laman web ini, kerana ia lebih jelas daripada versi Rusia. Pelbagai tidak boleh diterangkan, hanya pergi ke laman web ini dan anda akan faham mengapa.

kedai kanak-kanak

2. BuyinCoins

Kedai besar barang Cina mempunyai antara muka Rusia. Laman ini, yang diterjemahkan oleh Cina yang rajin, penuh dengan kereta, tetapi harga di sana lebih daripada diterima. Penghantaran percuma ke Rusia baru-baru ini telah berhenti bekerja, jadi anda akan mengira kos barangan perkapalan secara individu. Bahagian untuk kanak-kanak termasuk pakaian dan kasut, serta mainan dan aksesori.

kedai kanak-kanak

3. TinyDeal

Kedai di Hong Kong. Serta majoriti kedai-kedai terkenal di Asia, ia tidak terhad kepada barang-barang kanak-kanak, menjual semuanya dengan terang. Lucu Russified dan gembira dengan harga, anda juga perlu berhati-hati mempertimbangkan kemungkinan kualiti barangan. Ia hampir mustahil untuk memilih barang mengikut kategori, kerana penapis tidak berfungsi dengan baik, tetapi tanpa itu, mereka sangat menarik untuk melihat apa yang ditawarkan anak-anak.

kedai kanak-kanak

4. Gmarket

Sebuah belanja yang tidak dapat dinafikan dengan ucapan dari Korea. Terdapat pakaian seragam sekolah dan pakaian untuk cuti, mainan dan alat tulis, kereta bayi dan kerusi kereta, kosmetik kanak-kanak dan barangan bersalin.

kedai kanak-kanak

5. MooMi-DaeRi

Lagi Korea. Harga di kedai adalah lebih tinggi daripada yang digunakan oleh amatur belian di Asia, tetapi kualiti barangan bertindak balas dengan baik. Terdapat dua tambahan yang lebih penting. Pertama: penjual sentiasa pek pakej dengan baik. Kedua: kedai bertindak sebagai perantara, di mana anda boleh memesan barangan di mana-mana kedai dalam talian di Korea.

kedai kanak-kanak

Pembelian yang berjaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 81