AliExpress: balang, botol dan buih untuk menyimpan segala-galanya di dunia

Botol kaca

Di bank-bank ini, anda boleh menyimpan bijirin, buah-buahan kering, gula-gula, kacang, kopi, pasta dan segala-galanya yang tidak takut cahaya matahari. Mereka kelihatan sangat mudah dan bergaya dan akan menyegarkan sebarang dapur.

Tin logam

Tin logam mempunyai dua tambahan yang tidak dapat dipertikaikan: mereka melindungi produk dari cahaya matahari, dan warna mereka sangat pelbagai yang pasti akan menemui sesuatu yang anda suka.

Botol untuk minyak, cuka dan kicap

Malah minyak bunga matahari akan kelihatan indah dalam botol kaca elegan atau kendi seramik. Dan walaupun dalam botol-botol seperti itu sering membuat spout logam sempit, berkat yang mudah untuk menuangkan salad atau kuali dengan hanya sedikit minyak.

Jar untuk rempah ratus

Tidak perlu dikatakan, bahawa dapur mengambil bentuk yang sama sekali berbeza, jika penyebaran beg kedai dengan rempah digantikan dengan balang comel?

Bubbles Kaca

Nampaknya gelembung-gelembung ini hanya berguna untuk alkimis, yang menyimpannya dalam bentuk drop bahan-bahan berharga. Tetapi sebenarnya, anda boleh menemui mereka yang memohon di hampir mana-mana rumah. Dalam balang dengan pipet anda boleh menuang tonik buatan sendiri atau serum atau tuangkan make up dari tin yang besar dan tidak sangat mudah, dan dalam buih dengan penyumbat itu mudah untuk menyimpan manik atau rhinestones.

Balang plastik kecil

Pertama-tama datang pemikiran bahawa anak-anak ini sangat mudah untuk perjalanan. Di dalamnya, semua krim yang diperlukan akan dimasukkan ke dalam beg kosmetik yang kecil. Tetapi untuk mengembangkan krim pada balang kecil, mungkin dan dari sebab kebersihan. Krim dalam balang kecil cukup untuk beberapa hari, dan anda tidak akan setiap hari memanjat ke dalam balang besar dengan jari anda, membawa bakteria di sana.

Gizmos yang lebih menarik boleh didapati di saluran Telegram kami dengan kemas kini harian: “Penemuan AliExpress”, “Potongan untuk 300” dan “Semuanya untuk muzhik.” Langgan!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 79 =