Birthday AliExpress: diskaun sehingga 80% + keshbek dari AliBonus hingga 10%

Cara menguntungkan membeli barangan semasa tempoh bercuti

Pada 28 Mac, kedai online China, AliExpress meraikan ulang tahunnya tujuh tahun di Persekutuan Rusia. Bilangan jualan, tindakan dan peristiwa di laman web ini pada kesempatan ini tidak begitu besar. Peluang untuk menyelamatkan – berat badan.

Hari Lahir AliExpress

Pertama, pasangkan sambungan untuk penyemak imbas perkhidmatan AliBonus Cachebee, dan setiap produk yang dibeli pada jualan akan lebih murah sebanyak 10% lagi.

Intipati kerja AliBonus adalah mudah: perkhidmatan cashback kembali kepada pengguna sebahagian daripada wang yang dibelanjakan di kedai dalam talian. Wang yang disimpan disimpan di dalam akaun anda dalam perkhidmatan tunai, dan apabila amaunnya menjadi lebih dari $ 5, wang boleh ditarik balik dengan cara yang mudah untuk dompet elektronik dan kad bank yang paling popular. Di samping itu, sambungan AliBonus membolehkan anda menjejak bungkusan dengan AliExpress, serta melindungi daripada penjual yang tidak bertanggungjawab.

Oleh itu, anda telah memasang pelanjutan dan bersedia untuk membeli produk percutian pada penjualan AliExpress dengan diskaun tambahan. Kami berpindah ke saham.

Promosi Percutian di AliExpress

Negara Sukan

Pada AliExpress adalah akses terbuka ke permainan dalam talian dengan hadiah berupa koin dan kupon, yang menjadi diskon tambahan untuk beberapa produk. Tindakan itu akan berakhir pada 28 Mac pada 10:00 waktu Moscow.

Permainan Negara →

Pra pesanan

Anda membayar untuk membeli barangan dengan harga yang dikurangkan dengan bantuan syiling yang telah diterima. Jika anda telah memesan dari 21 Mac hingga 27 Mac, anda boleh membayar pembelian dari jam 16:00 pada 28 Mac hingga 16:00 pada 29 Mac, waktu Moscow.

Pra pesanan →

Perdana dunia

Novelties jenama popular boleh didapati pada harga yang menggalakkan dalam tempoh 28-30 Mac. Di sini anda akan mendapati kasut, peralatan, pakaian dan barangan lain yang berlari dengan diskaun lebih daripada 50%.

AliExpress LIVE

Aktiviti yang menghiburkan bagi mereka yang mengikuti inovasi dan acara di belakang pentas. Sehingga 30 Mac, setiap hari terdapat siaran langsung pelbagai rancangan dan laporan. Anda akan melihat blogger yang popular dengan ulasan produk, pertunjukan feshen, pertunjukan cahaya, kemasukan terus dari fotografi, latihan dan banyak lagi.

AliExpress LIVE →

Diskaun mengikut Kategori

Sehingga 30 Mac dalam setiap kategori anda akan menemui sejumlah besar barang dengan diskaun dari 30 hingga 80%. Melengkapi diri anda dengan kesabaran, kerana ada sesuatu yang harus dipilih.

Jangan lupa untuk memasang pelanjutan penyemak imbas atau aplikasi mudah alih AliBonus dan dapatkan diskaun sehingga 10% pada semua produk di mana sahaja dan bila-bila masa.

Beli dengan Cacheback

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =