7 terbaik untuk bertiga seks

Bertiga seksual adalah sedikit lebih rumit daripada biasa, kerana anda perlu membawa tiga badan ke dalam keseimbangan di atas katil yang sama. Ia tidak mudah secara fizikal. Pose yang dibentangkan di bawah ini akan menjadi bantuan yang baik bagi kes sedemikian dan akan membantu untuk menikmati semua peserta proses tersebut.

Penunggang dua

menimbulkan bertiga seks: penunggang berganda
bustle.com

Bagaimana untuk melaksanakan

Lelaki itu terletak di belakangnya (lebih baik meletakkan bantal di bawah kepalanya). Salah satu rakan kongsi mengambil penunggang penunggang, yang kedua duduk di muka pasangan.

Kebaikan

Ketiganya sedekat mungkin antara satu sama lain. Wanita juga berpeluang merasakan satu sama lain atau, mengubah keadaan sedikit, berpaling. Pilihan yang terakhir ini boleh menjadi sangat bermanfaat sekiranya salah seorang gadis merasakan cemburu cemburu.

Voyeur

menimbulkan bertiga seks: voyeur
bustle.com

Bagaimana untuk melaksanakan

Seorang lelaki dan salah seorang wanita mempunyai hubungan seks dalam mana-mana kedudukan yang mudah. Pasangan kedua menonton proses dan melancap. Mainan seks dalam kes ini akan menjadi tambahan yang sangat berguna.

Kebaikan

Ini adalah pilihan yang baik untuk orang yang melakukan hubungan seks buat kali pertama, terutamanya untuk seorang gadis yang dijemput untuk pasangan. Jadi dia mempunyai peluang untuk memanaskan badan sebelum menyertai sepenuhnya permainan.

Rakan kongsi yang suka menonton, atau pasangan yang mengasyikkan, apabila mereka melihat, kedudukan ini juga perlu dirasai.

Penembusan Double

menimbulkan bertiga seks: penembusan berganda
bustle.com

Bagaimana untuk melaksanakan

Seorang gadis terletak di tempat yang lain dalam kedudukan mubaligh. Lelaki itu berlutut dan menembusi setiap rakan sekaligus.

Kebaikan

Pose sangat baik untuk wanita yang ingin memberi perhatian kepada satu sama lain. Seorang lelaki, sebagai tambahan kepada penembusan, boleh memerhatikan, membelai dirinya atau pasangan.

Gaya Doggy Double

menimbulkan bertiga seks: gaya anjing berganda
bustle.com

Bagaimana untuk melaksanakan

Gadis-gadis berdiri di atas lutut dan bersandar di tangan mereka. Lelaki itu masuk ke salah seorang dari belakang, dia juga merenung pasangan kedua secara lisan.

Kebaikan

Kedudukan yang sangat baik bagi mereka yang tidak suka seks vanila. Di samping itu, jika pasangan tetap ingin mengurangkan hubungan seorang lelaki dengan gadis yang dijemput ke tahap minimum, maka ini adalah pilihan yang paling sesuai. Tetapi, sudah tentu, menetapkan tahap pertalian dengan pasangan baru yang anda perlukan terlebih dahulu.

Berdiri duduk-berbohong

menimbulkan bertiga seks: berdiri-duduk-berbohong
bustle.com

Bagaimana untuk melaksanakan

Salah seorang daripada gadis-gadis itu terletak di atas katil dekat dengan tepi. Seorang lelaki berdiri dan menembusinya. Pasangan kedua duduk pertama di mukanya.

Kebaikan

Pose terutama seperti seorang gadis yang suka melakukan cunnilingus dan pada masa yang sama mahu menjadi tumpuan rakan kongsi. Yang lain juga tidak akan kalah.

Doggy Deluxe

menimbulkan bertiga seks: doggy-deluxe
bustle.com

Bagaimana untuk melaksanakan

Seorang lelaki dan salah seorang wanita mengambil postur gaya anjing. Pasangan kedua terletak di belakangnya. Yang pertama secara lisan membayangkan yang kedua.

Kebaikan

Posisi ini menggabungkan kelebihan dua yang terdahulu. Dan memberi pandangan seorang lelaki yang cantik.

69 + 1

menimbulkan bertiga seks: 69 + 1
bustle.com

Bagaimana untuk melaksanakan

Gadis-gadis di dalam pose 69. Seorang lelaki menembusi salah seorang daripada mereka dari belakang.

Kebaikan

Walaupun peruntukan ini memerlukan kemahiran, ia membolehkan pasangan menjadi hampir sama satu sama lain. Walau bagaimanapun, wanita dalam kedudukan ini lebih tertumpu kepada satu sama lain. Tetapi bagi ramai lelaki ini lebih banyak daripada yang tolak.


Sekiranya anda hanya berfikir tentang bersetubuh bersama-sama, pastikan anda membaca arahan kami mengenai topik ini. Di sana anda akan menemui jawapan kepada semua soalan penting dan, mungkin, akan dapat membuat keputusan muktamad sama ada ia layak mengamalkan bentuk keintiman ini.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1