Apa yang patut dilakukan dalam kehidupan

Saya selalu tertanya-tanya, sepanjang hidup saya, cerita-cerita tentang bagaimana saya harus hidup. Pertama, di sekolah rendah mereka memberitahu saya bagaimana untuk duduk di perabot yang sekolah anjing kampung. Kemudian kami mula belajar bagaimana untuk menulis, dan kaligrafi, ini adalah begitu dahsyat hari ini bahawa pada saat-saat yang panas baran saya mengecat ini tulisan tangan P atau T … Ia tidak betul. Kemudian jurutera tidak dipenuhi institut dan teori mengajar saya untuk membina peluru berpandu dan pesawat. Ya, mereka sendiri telah tidak dibina, dan kapal terbang kawalan radio, tidak seperti saya;) Mereka mengajar saya bagaimana untuk bekerja dan apa yang dimaksudkan dengan kehidupan. Mereka sendiri tidak pernah tahu dan tidak tahu.

Ilustrator Alan Watts dan Gavin Aung Tang mencipta komik mudah yang hanya meletakkan kita dalam masa ini suci seorang pemuda pilihan, apabila dia bertanya soalan, “Dan apa sebenarnya yang saya lakukan dengan hidup saya?” Dia dan kami menawarkan anda, wahai pembaca.

0_ddcc4_ce0cefb4_XL 0_ddcc5_63efedc3_XL 0_ddcc6_67654fc8_XL 0_ddcc7_da118889_XL 0_ddcc8_985764e7_XL 0_ddcc9_3cc9f7ce_XL 0_ddcca_ecedd148_XL

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 81