5 terbaik perisian pengesanan kitaran haid percuma

1. Clue

Tidak seperti kebanyakan kalendar wanita, aplikasi Clue tidak dihiasi dengan hati dan kelopak merah jambu. Pencipta mengikuti laluan antara muka yang mudah dan skema warna neutral, daripada berjuta-juta pengguna yang diberikan kepada diri mereka sendiri.

Aplikasi ini menawarkan satu set fungsi standard: ramalan haid dan tingkap kesuburan, pengesanan status emosi. Data anda boleh dilindungi oleh kod.

2. Hawa

Di Hawa, semua proses digambarkan dengan ikon, pelekat dan emoji. Malah pemberitahuan haid anda akan datang dengan sekumpulan emotikon. Bagi sesetengahnya ia kelihatan tidak berguna, tetapi Hawa mempunyai banyak peminat di seluruh dunia.

3. Flo

Flo adalah salib antara Hawa dan Clue. Di sini, visualisasi dengan ikon digabungkan dengan palet warna yang lebih terkawal. Data peribadi boleh dilindungi dengan kod yang sama seperti dalam Clue.

4. Tracker Tempoh

Satu aplikasi yang lebih rapat menyerupai penjadual. Fungsi yang sederhana, tanpa tambahan tambahan – hanya yang paling penting untuk menjejaki kitaran. Semua data boleh dimasukkan terus ke dalam kalendar, nota gejala dan keadaan emosi, dan menambah nota.

5. Pink Pad

Cip Pad Pink tambahan – forum tematik di dalam aplikasi. Selain pengesanan kitaran tradisional dan kawalan mood, anda boleh membincangkan topik yang berkaitan dengan kesihatan dan gaya hidup wanita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 76