Endomondo: salah satu aplikasi terbaik untuk menjalankan dan sukan lain (+ pengedaran kod promo)

Salah satu masalah utama dalam sukan adalah memelihara motivasi, dan idealnya – meningkatkannya. Pasti semua orang telah berada dalam keadaan hidup, apabila dia mula melibatkan diri secara aktif dalam menjalankan atau berjalan Nordic, ski atau berbasikal, dan kemudian melemparkan senaman. Terdapat banyak aplikasi yang baik yang berjaya menangani masalah ini. Mereka menunjukkan kepada anda statistik anda, jumlah yang hilang kalori membolehkan anda untuk secara bebas menetapkan matlamat anda dan mencapainya, termasuk dengan mengorbankan komponen sosial. Endomondo adalah salah satu yang terbaik dari aplikasi ini. Ia adalah profesional dan berpengalaman atlet sesuai, dan juga orang-orang yang hanya mendapat di laluan gaya hidup yang sihat.

Jadi, Endomondo, menulis bukan sahaja pendudukan, “lulus” cara (lagu anda), jumlah kalori, langkah-langkah, atau kelajuan purata. Ia akan memperkenalkan komponen persaingan sosial (skrin Utama → Pilih Latihan → Pukul rakan). Dan jika anda tidak mempunyai rakan-rakan yang menggunakannya, anda akan dapat untuk memberi motivasi kepada diri sendiri dengan cara yang berbeza: untuk menetapkan matlamat (masa, kalori dibakar atau jarak sasaran yang anda perlu untuk mengatasi, matlamat untuk mengalahkan rekod sendiri).

IMG_0446 IMG_0465

Perkara yang baik adalah bahawa anda boleh mencari laluan berhampiran (anda perlu klik di sebelah slider ikon, pilih Routes, dan tab kemudian Berdekatan) dan menggunakannya untuk latihan anda, menjaga trek kegemaran anda dalam kesukaan (Pilihan Saya).

IMG_0455 IMG_0473

Kebenaran adalah sangat mudah. Anda boleh menggunakan akaun dari facebook, atau secara tradisinya, meninggalkan e-mel. Sebaik sahaja anda diberi kuasa, anda akan melihat cadangan untuk menambah rakan. Gunakannya, dalam kes ini, jemputan kawan akan berfungsi untuk anda sebagai motivasi tambahan yang kompetitif dan sosial.

IMG_0434 IMG_0436

Skrin utama adalah sangat mudah, jelas dan cantik. Ia mempunyai dua mod, yang kedua dalam bentuk peta, dan butang hijau besar yang memanggil anda untuk memulakan senaman.

IMG_0445 IMG_0444

Hanya satu medan perlu mengisi sebelum latihan – sejenis sukan yang anda akan lakukan (default sedang berjalan). Bidang lain juga ditubuhkan atas permintaan pemilik telefon. Anda boleh memaparkan masa skrin senaman utama, jarak, yang mengatasi, kalori dibakar, kadar jantung (output nadi jika anda menggunakan ext. Peranti yang menghubungkan ke aplikasi, kelajuan, kelajuan purata, kehilangan cecair, jumlah bilangan langkah, beberapa langkah setiap minit).

IMG_0461 IMG_0463

Pada akhir senaman, dengan pergerakan tangan yang elegan, kami menekan perhentian dan melihat statistik latihan, yang boleh dikongsi di facebook.

IMG_0450 mzl.fjjdlqcw.320x480-75

Kiri – berjalan di tempat persembahan saya, di sebelah kanan – skrin aplikasi dari atlet sebenar 🙂

Juga dalam aplikasi terdapat satu bahagian dengan latihan selang (tiga latihan yang telah dipasang dan kemungkinan membuat program anda sendiri).

IMG_0467 IMG_0474 [1]

Resume yang saya boleh buat selepas kenalan pertama dengan aplikasi: kemudahan 5 dari 5, antara muka yang menyenangkan dan mudah digunakan. Permohonan itu bernilai wangnya. Kami meminta mereka yang telah menggunakan aplikasi secara aktif untuk masa yang lama untuk berkongsi pengalaman dan tanggapan mereka dalam komen.

Kami benar-benar mahukan anda bermain sukan dengan keseronokan, dan peranti dan aplikasi kegemaran kami untuk membantu anda dalam hal ini! Oleh itu, kami bersedia memberikan empat kod promosi untuk Endomondo. Terma adalah standard: anda berkongsi pautan ke siaran ini dengan rakan-rakan di Twitter dan memberi pautan ke tweet anda dalam komen ke siaran ini. Kami akan membuat sampel rawak empat orang bertuah dan memberi kod promosi. Jangan lupa untuk menipu @MacRadar, kerana kod promo dihantar dengan mesej peribadi, dan anda tidak boleh menghantar mesej kepada non-folover.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 53