“Jam penggera pintar” akan membantu anda memahami mengapa anda tidak mendapat cukup tidur

mzl.mfwiuwsg.480x480-75

Saya suka cuba penggera yang berbeza dengan harapan bahawa sekurang-kurangnya salah seorang daripada mereka akan melakukan sesuatu yang mustahil – mengajar saya bagaimana untuk bangun awal … Ya, Saya bosan menjadi “burung hantu” dan dahaga untuk menjadi ceria sebenar “orang pagi.” Melompat pada pukul 6 pagi dan dengan lagu-lagu untuk dapat bekerja. Walau bagaimanapun, setiap mimpi pagi tetap menjadi impian, dan gempa awal dapat membangkitkan saya pada awal pagi.

Dan, bagaimanapun, saya terus mencari jam penggera super dengan biorhythms dan semua cip lain. Malam ini zatestit Akhirnya datang ke dalam tangan saya, “Smart Jam penggera: bunyi fasa tidur dan rakaman” dari syarikat Viaden, dan saya ingin berkongsi dengan anda jejak.

Produk ini menyebabkan emosi positif. Untuk 33 Rubles anda mendapat “pengasuh” sebenar, yang akan sensitif kepada impian anda. Agar aplikasi berfungsi dengan betul, alat anda, iPhone atau iPad, sepatutnya diposisikan sedekat mungkin kepada badan. Dalam jam penggera terdapat ujian khusus, yang akan memberitahu anda sama ada anda meletakkan peranti dengan cara biasa. Saya dapati tempat terbaik – di bawah bantal. Jadi telefon rapat, dan untuk keselamatannya, saya tidak bimbang.

Seterusnya, anda perlu menetapkan waktu bangun yang diingini dan pilih salah satu daripada banyak mod:

1

1. Mod penuh. Jam penggera akan memantau fasa tidur, mendaftarkan rangsangan bunyi dan membangunkan anda pada waktu yang optimum, kira-kira bersebelahan dengan yang anda tanya. Sebagai contoh, jam penggera saya dimulakan selama 7 jam, dan isyarat bunyi pada 6.30.

2. Waktu yang tepat untuk kebangkitan. Pemantauan fasa tidur dan rakaman rangsangan bunyi. Hanya berbeza dengan opsyen pertama, panggilan akan berbunyi tidak dalam fasa yang terbaik untuk anda, tetapi pada masa yang anda tentukan.

3. Kebangkitan optimum. Memantau fasa tidur dan bangun pada masa yang optimum untuk badan.

4. Memantau kualiti tidur. Tidak akan ada isyarat sama sekali. Sepanjang masa anda akan tidur, permohonan itu hanya akan mengikuti fasa tidur dan bunyi.

5. Mod peribadi. Di sini anda sendiri menetapkan banyak tetapan.

Saya cuba mod penuh. Seperti yang telah saya sebutkan, jam penggera bangun saya pada pukul 6.30, bukannya 7 jam yang saya nyatakan. Rupa-rupanya, saat ini seolah-olah dia optimal. Walaupun saya entah bagaimana tidak merasa sangat ceria. Tetapi, dengan cara itu, saya tidak mendapat tidur yang cukup untuk tiga hari untuk sebab-sebab tertentu, jadi, kemungkinan besar, fasa tidur mempunyai apa-apa yang perlu dilakukan dan. Dan dalam selebihnya saya benar-benar gembira tentang “jam penggera pintar”. Perkara pertama yang saya lakukan ialah mendengar bunyi yang direkodkan. sangat menarik. Aplikasi ini menguasai segala-galanya! Dia dikacau, terbatuk … Jadi, anda secara tidak sengaja boleh tahu bahawa anda berdengkur atau bercakap dalam mimpi.

2

Kemudian saya melihat melalui graf terperinci mengenai fasa tidur dan laporan tentang berapa banyak saya tertidur dan berapa banyak yang saya telah keterlaluan. Ia juga menunjukkan berapa banyak fasa tidur yang mendalam, dan berapa banyak – paru-paru. Rasanya seperti anda tidak mempunyai iPhone di bawah bantal anda, tetapi peranti perubatan super-menumpuk. Membandingkan grafik fasa tidur dan rakaman bunyi, anda boleh bayangkan apa yang menghalang anda mendapat tidur yang cukup.

3

4

Ia juga penting untuk mengetahui yang melodi pembantu rumah baru anda akan meningkatkan anda. Di sini, anda mempunyai pilihan yang besar. Sebagai tambahan kepada fakta bahawa anda boleh menetapkan melodi anda sendiri, anda juga boleh memilih dari perpustakaan aplikasi yang mengejutkan dengan pelbagai bunyi dan melodi. Anda boleh bangun dengan nyanyian burung, bunyi daun atau hanya melodi yang menyenangkan. Tetapi itu bukan semua. Jika anda merasakan bahawa anda tidak boleh tidur, ambil melodi untuk tidur. Ia mungkin berdegup binaural (berhati-hati, mereka disarankan untuk mereka yang mempunyai penyakit otak), bunyi hujan, muzik klasik atau lullaby a.

5

Sejujurnya, anda boleh bercakap tanpa henti mengenai “Jam Penggera Pintar”. Aplikasi yang sangat berfungsi dan sangat penasaran. Berdasarkan kepada ulasan di App Store dan penilaian hebatnya tinggi untuk banyak perkhidmatan ini benar-benar membantu untuk bangun dalam suasana yang ceria dan memantau kesihatan mereka walaupun dalam tidurnya. Oleh itu, dengan mempertimbangkan, selain harga yang sederhana, saya dengan selamat boleh mengesyorkannya kepada pembaca kami.

P.S .: Apabila anda memulakan penggera, jangan keluar dari aplikasi. Skrin akan menguncinya dengan cepat, maka anda boleh meletakkan jam penggera di tempat yang betul. Sememangnya, sejak permohonan itu sangat sibuk sepanjang malam, anda perlu memastikan bahawa iPhone (atau iPad) cukup dicas. Saya mempunyai 88% ketika saya berbaring. Saya tidur selama 6 jam. Pada masa ini, telefon meninggalkan 11%. Oleh itu, lebih baik untuk mengenakan bayaran terlebih dahulu alat ini untuk memastikan operasi aplikasi yang bebas masalah.

“Jam penggera pintar: fasa tidur dan bunyi rakaman” untuk iPhone ┃ Muat turun di App Store (33 p.)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 32 =