Momentum untuk iOS akan membantu mengikuti tabiat yang berguna

Kami telah berulang kali menulis tentang aplikasi yang membantu untuk membangunkan tabiat yang berguna. Dari yang terbaik, anda boleh memperuntukkan Senarai Mingguan atau Seimbang yang bebas Mingguan, menawarkan senarai tabiat berguna yang boleh dan mesti diikuti.

Dalam artikel ini, kita akan bercakap mengenai aplikasi yang sama – Momentum. Dan sejak kita teringat mengenai banyak alternatif, kita harus segera mengatakan tentang apa yang Momentum menonjol terhadap yang lain. Beberapa perkara. Sebagai contoh, pemberitahuan interaktif. Anda boleh tarik spanduk pemberitahuan dalam sebarang aplikasi dan menandakan kebiasaan seperti yang dilakukan atau tidak dijawab.

Membuat tabiat mudah. Anda perlu menentukan nama, kekerapan dan berapa kali seminggu yang anda mahu ikuti. Anda juga boleh mendayakan pemberitahuan. Tandakan kebiasaan seperti yang dilakukan dalam kalendar. Dataran hijau bermakna anda mengikuti rancangan itu, kelabu – terlepas, kosong – hari-hari berikutnya.

IMG_3856 IMG_3857

Aplikasi ini mempunyai widget. Ia dengan cepat boleh menandakan tabiat dan memantau statistik pelaksanaannya. Walaupun hakikat bahawa permohonan itu adalah percuma, anda boleh membeli versi premium untuk 159 Rubles. Satu-satunya sekatan yang dia buang ialah bilangan tabiat. Dalam versi percuma anda boleh membuat tidak lebih daripada tiga.

IMG_3859 IMG_3858

Momentum adalah satu lagi alternatif kepada pengurus tabiat popular. Aplikasi ini percuma, yang bermaksud bahawa anda boleh mencubanya, membandingkannya dengan orang lain dan memilih yang terbaik untuk matlamat anda.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 38