Photo4id untuk iPhone membantu untuk membuat foto pada dokumen dengan semua piawaian

Rambut tidak boleh menutup dahi.
Telinga harus terlihat.
Tidak perlu ada cermin terang.
Seseorang harus mengambil xx% dari foto tersebut.

Jika anda sudah biasa dengan segala keperluan yang tidak berkesudahan ini untuk foto pada dokumen, maka masalahnya adalah biasa kepada anda. Dan ia juga berlaku bahawa foto itu diambil

Di Thailand, dari dua pelancong dalam kaos, kami memasang gambar seperti itu 🙂

Peraturan … peraturan … peraturan …

Aplikasi Photo4id bukan sahaja membantu membuat foto (ini boleh dilakukan oleh telefon itu sendiri), tetapi juga membantu untuk mematuhi standard saiz foto dan penampilan anda dalam foto. Satu siri tip akan membantu menyediakan latar belakang, membuat gaya rambut dan, kemudian, letakkan mata, dagu dan telinga di tempat yang betul. Kedengarannya dahsyat, tetapi ia berfungsi;)

Di samping itu, di negara-negara yang berbeza (disokong oleh 28), keperluan berbeza untuk warna latar belakang. Photo4id akan membantu menggantikan warna latar belakang!

Selepas menyediakan foto, anda boleh mencetaknya pada pencetak dengan sokongan AirPrint atau menyimpan, ke hadapan dan mencetak.

Satu-satunya masalah dengan aplikasi – untuk menyimpan dan mencetak foto yang anda perlukan untuk membeli “kredit”. Satu foto akan dikenakan biaya ≈ 50.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 94