20 tips untuk membantu membuat anda kelihatan baik dalam 10 hari

Untuk kelihatan baik, anda perlu makan dengan betul dan minum lebih banyak air, berhenti merokok dan berfikir tentang kebaikan. Ini adalah program maksimum yang tidak boleh dilakukan dalam 10 hari. Tetapi satu kes dari senarai itu akan menambah mata kepada daya tarikan dan kesejahteraan. Tidak ada masa untuk menjelaskan, teruskan.

– 1 –

Pergi ke doktor gigi dan sembuh semua gigi. Sekiranya tiada apa yang perlu dirawat, lakukan pembersihan profesional.

– 2 –

Berus gigi lebih kerap, selepas setiap makanan ringan, dan bukan hanya pada waktu pagi dan petang. Selama 10 hari berus yang baik, anda mengeluarkan sebahagian daripada plak, jika itu, yang bermaksud bahawa bau dari mulut akan menjadi lebih menyenangkan.

– 3 –

Jangan minum apa-apa alkohol. Sepuluh hari sudah cukup untuk membawa kesan-kesan parti itu, walaupun semalam. Kebocoran dan bulatan gelap di bawah mata akan hilang.

– 4 –

Menolak garam. Untuk memulakan, sekurang-kurangnya berhenti membeli makanan ringan asin. Garam mengekalkan air dalam badan, termasuk, oleh itu, terdapat edemas dan beg di bawah mata.

– 5 –

Setiap hari, kembali dari kerja dengan berjalan kaki supaya anda boleh berjalan dengan lancar selama sekurang-kurangnya 40 minit. Jika anda berlari, jalankan, tetapi tidak di gym di jalan, tetapi di udara. Berjalan dan angin segar akan memperbaiki kulit, tan cahaya akan membantu menyembunyikan kecacatan kecil.

– 6 –

Mula menggunakan tuala muka pakai buang daripada tuala, terutamanya jika anda mempunyai kulit yang bermasalah. Dalam 10 hari perhatikan peningkatan.

– 7 –

Tidur 7-8 jam sehari. Tidak boleh tidur – berbaring, jangan tengok ke telefon pintar dan jangan baca. Buat rancangan, impian, menghitung kambing biri-biri, anda boleh cuba meditasi, biarkan diri anda berehat dan bagaimana untuk berehat.

– 8 –

Mula melakukan senaman. Sudah jelas bahawa kemalasan, tetapi cuba menetapkan matlamat selama 10 hari. Rasa perbezaan – tentukan sendiri sama ada untuk meneruskan atau tidak. Untuk mengecas ia perlu sedikit, lakukan setiap hari sekurang-kurangnya sebuah bar.

– 9 –

Mula makan lebih kerap. Bahagikan bahagian anda menjadi dua dan makan tidak tiga hingga empat kali sehari, tetapi enam hingga tujuh. Jumlah makanan setiap hari akan tetap sama, tetapi selepas 10 hari, anda akan melihat bahawa bahagian dapat dikurangkan, kerana anda memerlukan makanan yang kurang.

– 10 –

Pergi ke pendandan rambut dari giliran dan buatkan rambut yang tidak biasa.

– 11 –

Betulkan, bersihkan dan proses semua kasut supaya keadaannya sempurna.

– 12 –

Lakukan pembersihan umum untuk mengelakkan dari semua sudut. Ia akan menjadi lebih mudah bagi anda untuk bernafas dan ia akan menjadi lebih menyenangkan untuk tidur.

– 13 –

Ambil mandi sejuk pada waktu pagi untuk menghiburkan kapal dan kulit.

– 14 –

Setiap hari, panggil seseorang dari rakan-rakan yang anda tidak pernah bercakap untuk masa yang lama. Emosi positif akan membantu untuk senyum lebih kerap.

– 15 –

Mula berjalan dengan lurus terus. Beli korset atau alat khas, jika anda tidak dapat mengikuti sepanjang hari.

– 16 –

Goncangkan almari pakaian dan pakai hanya yang terbaik dari 10 hari ini, tanpa berlengah-lengah. Dan apa yang tidak dipakai untuk masa yang lama, bawa ke organisasi amal. Mereka mengatakan bahawa perbuatan baik menghiasi pakaian.

– 17 –

Setiap petang, tonton komedi yang menyenangkan untuk mendapatkan tawa dan endorfin. Ini akan membantu untuk senyum lebih kerap dan berasa lebih bertenaga.

– 18 –

Pergi ke mandi, jika boleh.

– 19 –

Melalui kursus selama 10 hari, tidak hanya bersantai, tetapi penyembuhan, untuk membantu bahagian belakang dan otot di seluruh tubuh berfungsi lebih baik dan kelihatan.

– 20 –

Jangan menonton TV selama 10 hari ini, membuat pengecualian hanya untuk komedi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 93