Wanita melihat janggut: sejuk atau tidak

Janggut adalah perkara yang rumit: ia benar-benar boleh menambah rupa kekejaman, tetapi bertukar beberapa lelaki ke penghuni dataran stesen. Lifkhaker memutuskan untuk mengetahui janggut apa yang boleh diambil untuk meningkatkan peluang kejayaan untuk kanak-kanak perempuan.

Kami menawarkan setengah perempuan papan editorial dan pembaca komuniti kami di rangkaian sosial untuk menganggarkan 10 jenis janggut pada skala lima mata: 1 – seram, 5 – kecantikan. Hasilnya agak tidak dijangka.

Tempat ke-10 – goatee dengan kumis

Hispaniola dengan kumis
mymanbeard.com

Sebenarnya, ia adalah kumis di tengah-tengah komposisi. Janggut – sejauh mana. Pendekatan itu menarik, tetapi tidak terlalu moden – kumis tidak akan menyakiti untuk memendekkan.

Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai penampilan yang cukup terang dan menyatakan karisma, masuk akal untuk mencuba imej ini. Pada akhirnya, daripada anda lebih buruk daripada Frank Zappa?

Tempat ke-9 – lelaki yang buruk

independent.co.uk

Dengan apa-apa hubungan yang berbahaya, hanya melihat janggutnya! Mungkin, pemikiran ini dibimbing oleh lelaki, ketika mereka dengan hati-hati mengendalikan pisau cukur dalam usaha untuk mencapai sempurna bahkan menguraikan.

Inilah kisah yang sama seperti dalam perenggan yang terdahulu. Janggut semacam itu tidak akan sesuai dengan semua orang: kerana dia adalah wajar untuk mempunyai bentuk bujur atau panjang wajah dan rambut lebih gelap. Chubby blondes mencari pilihan lain.

Tempat ke-8 – janggut kapten

Janggut Skipper
machohairstyles.com

Dia Bahasa Inggeris. Dengan bantuan janggut jenis ini, anda boleh menyempurnakan bentuk muka. Satu garis rambut pendek di sekitar perimeter dagu akan melembutkan kebanyakkannya yang berlebihan.

Satu-satunya tangkapan ialah janggut seperti itu tidak akan menghiasi semua orang. Sebagai contoh, Elijah Vooda yang masih muda dan halus jelas tidak sesuai. Sekiranya rupa anda teruk, dan rahang bawah mempunyai garis besar yang agak ketara, agak mungkin janggut jurulatih yang sesuai dengan anda.

Tempat ke-7 – apa yang telah berkembang, ia telah berkembang

Janggut tidak tepat
newswatchngr.com

Penjelasan yang jelas mengenai mengapa anda perlu menjaga janggut anda. Ia berlaku bahawa ia tumbuh seperti pulau kecil: ia lebih tebal, kurang kerap di sana. Sayangnya, anda tidak boleh memesan dari segi sifat dan bentuk ketumpatan tertentu, tetapi anda boleh sentiasa memperbaiki apa yang anda ada.

Johnny Depp mungkin mempunyai janggut cantik, memberi perhatian sedikit lagi. Ketepatan adalah sangat penting, jadi lengan diri anda dengan pisau cukur dan trimmer untuk menjaga janggut anda dengan cara yang baik dan menghilangkan segala yang diperlukan pada waktu yang tepat.

Tempat ke-6 – janggut dengan gelanggang kaki

Janggut dengan kumis
thestylecircle.com

Penyelesaian kompromi yang menggabungkan semua jenis tumbuh-tumbuhan sekaligus. Bukan untuk mengatakan bahawa Hugh Jackman memanjakan janggut seperti itu, tetapi tidak melakukannya dengan lebih baik.

Sekiranya anda mempunyai wajah yang cukup luas, pilihlah satu lagi bentuk: janggut yang serupa akan hanya memutar lagi.

Tempat ke-5 – Saya bersama ibu saya liar

Janggut kejam
imgur.com

Ramai orang bercita-cita dengan janggut seperti itu, tetapi alam semata hanya memberi ganjaran kepada sumber yang dipilih. Christopher Khiva sangat bernasib baik: di lampiran janggut yang mulia, dia melihat bahawa anda boleh hancur dengan konkrit. Secara teori, kombinasi pembunuh. Atau tidak?

Malangnya, peserta tinjauan meragukan kesesuaian dengan janggut seperti ini dari segi kebersihan. Ya, dan jenis petani berbulu besar tidak seperti semua orang secara alamiah.

Tempat keempat – goatee

Hispaniola
beardclinic.com

Jenis jisim variasi ini, tetapi prinsipnya adalah satu: janggut tetap hanya pada dagu, kumis berjalan tepat di sepanjang kontur bibir. The goatee sesuai dengan hampir semua bentuk muka, ragu ia hanya akan melihat terus terang lunolics.

Robert Downey – Jr tidak terpakai kepada orang seperti itu, dia pasti memilih bentuk janggutnya. Untuk berada di tempat pertama, tetapi sama ada pesaing terlalu kuat, atau kesilapan seluruh persatuan dengan Stas Mikhailov.

Tempat ke-3 – klasik genre itu

Janggut klasik
smg.photobucket.com

Hans Gruber of Die Hard, walaupun jenis yang sangat hodoh, tetapi anda tidak akan menolaknya dengan rasa yang baik. Janggut pendek yang tepat tanpa butiran yang tidak perlu – pemiliknya jelas memujuknya. Lihat garis pertumbuhan rambut: sebelum pergi bekerja, Gruber dengan teliti mencukur pipi dan lehernya. Hormatilah dia dan puji-pujian.

Mahu janggut yang sama – lengan dengan pisau cukur dan trimmer. Kekerasan tangan dan mata yang sangat baik tidak diperlukan.

Tempat 2 – janggut yang teruk

Janggut yang teruk
kino.de

Seperti yang anda tahu, bukannya mencukur Chuck Norris hanya mengalahkan dirinya di muka, dan di belakang janggutnya tidak ada dagu, ada satu lagi penumbuk. Sederhana panjang, sederhana padat, sederhana dengan rapi – seolah-olah itulah janggut biasa seorang lelaki sepatutnya kelihatan seperti.

Instrumen akan diperlukan sekurang-kurangnya – hanya perapi, supaya janggut tidak dapat dikendalikan. Bersama sekali beberapa minggu – dan anda akan gembira.

Tempat pertama – bulu mingguan

Bulu mingguan
davidjamesgandy.blogspot.com

Malah, ia tidak boleh dipanggil janggut penuh. Ia kelihatan baik, tetapi pada bahagian sensasi sentuhan yang bersentuhan dengan seorang lelaki bristly mungkin ada pertanyaan. Walau bagaimanapun, terdapat pendapat bahawa prickles janggut maksimum dijumpai pada hari kedua selepas pencukur, maka bulu menjadi lebih lembut.

Sama ada fakta ini adalah sebab atau penampilan David Gandhi yang menembusi, tetapi ia adalah bulu sepanjang minggu yang menjadi pemimpin kami. Mahu mencapai hasil yang sama hebat – tunggu, biarkan bulu tumbuh tenang. Apabila ia tumbuh, berkala dengan mengurangkan trimmer. Lebih baik memilih model, langkah menukar panjang muncung yang tidak melebihi 1 milimeter.

Seperti yang diperlukan untuk membuktikan – idea-idea janggut yang indah sangat pelbagai. Kami mengumpul kenyataan yang paling mendedahkan peserta kajian mini kami.

  • “Yang terbaik ialah yang baik.”
  • “Sama ada dengan janggut, atau mencukur, ke neraka dengan langkah separuh.”
  • “Janggut yang baik adalah janggut yang kemas.”
  • “Saya benci janggut, yang tumbuh di sekeliling saya. Tiada apa-apa di dagu, dan di bawahnya dan di sekeliling leher ada semak. Mana-mana janggut yang digambarkan sangat individu. Seseorang sangat pergi, ada yang tidak. “
  • “Janggut terbaik adalah ini atau ketiadaannya, atau tidak bercukur seminggu. Untuk mengalahkan tangan adalah perlu untuk lekukan, janggut penuh (walaupun dalam jenis yang rapi mereka serupa dengan span) dan untuk janggut yang dibuat secara kiasan. Lebih baik daripada tendrils tipis Clark Gable. “
  • “Untuk potongan rambut kerinting, dapatkan seekor pudel, dan cuma memotong janggut dengan teliti.”
  • “Perkara utama yang tidak menonjol. Dan lelaki itu tidak perlu menghabiskan dua jam setiap hari untuk cermin. “
  • “Persepsi janggut sangat bergantung pada sikap terhadap orang yang menanamnya. Saya secara peribadi tidak suka janggut, yang mana ia ketara bahawa seorang lelaki terlalu banyak kerana dia tidak peduli apa yang dia kelihatan, atau sebaliknya, terlalu peduli dengan bagaimana setiap rambut tumbuh di mukanya. Keduanya dianggap sebagai isyarat mengenai kompleks tersebut. “

Dan pada empat peraturan terakhir, pemeliharaan yang pasti akan membantu anda menumbuhkan jenggot agar semua orang iri hati.

1. Jangan biarkan janggut hanya kerana ia tumbuh

Sifat semacam humor: anda bermimpi janggut yang luas, dan sebaliknya, beberapa serpihan bulu yang tidak jelas diperolehi. Secara rasmi, tugas itu selesai, kerana rambut di wajah lebih banyak, hanya keindahan dan maskulinitas tidak meningkat.

Ingat dan lulus kepada anak-anak: kesempurnaan sepenuhnya tidak memberi manfaat kepada mana-mana janggut.

Jika anda berazam untuk mengucapkan selamat tinggal kepada pipi yang licin, bersiaplah untuk fakta bahawa realiti yang kejam dapat menamatkan usaha ini.

2. Bristles juga baik

Cahaya tidak bercukur – ia sejuk, dalam banyak kes, lelaki dengan wajahnya lebih baik daripada dengan pipi yang sempurna lancar. Dalam kes di mana janggut dalam gaya anda tidak sesuai, dan mengikis setiap hari wajah pisau cukur hanya letih, bulu – pilihan yang baik. Spiny, benar, tapi cantik. Lebih tepat lagi, ia boleh menjadi cantik jika bulu kelihatan kemas, dan tidak mengubah anda menjadi orang yang mengalami penderitaan secara kekal.

Pemangkas untuk menyelamatkan! Pilih model dengan lampiran yang membolehkan bukan sahaja untuk memangkas janggut, tetapi juga untuk mengekalkan rupa bulu yang baik. Pemangkas Philips menggabungkan kualiti pemotongan yang sempurna dan teknologi inovatif, seperti panduan laser atau sistem vakum yang tidak membenarkan rambut dicukur terbang ke semua arah.

3. Janggut yang baik – janggut yang rapi

Jika anda sengaja menolak untuk memberi perhatian kepadanya dan percaya bahawa ia tidak baik untuk seorang lelaki bercelaru dengan perapi, terpulang kepada anda. Adalah naif untuk mengharapkan pendekatan sedemikian akan membuat anda kelihatan seperti Viking yang teruk. Kemungkinan besar, anda akan mendapat perayaan Grushinsky biasa.

Sekiranya anda cuba mempunyai janggut yang benar-benar baik, jangan biarkan perkara itu hilang.

Vegetasi di muka dengan takrif tidak dapat lancar. Di suatu tempat lagi, di suatu tempat yang kurang – secara berkala ia harus diketuai kepada penyebut tunggal. Untuk menggunakan pergerakan tangan ringan untuk tidak menjadikan janggut menjadi cemuhan asimetris, gunakan pemangkas yang baik. Philips BT9290 dengan teknologi penargetan laser membolehkan anda memberikan janggut dan bulu yang sangat jelas.

4. Janggut suka kesucian

Ini tidak dibincangkan, peraturan kebersihan diri masih belum dibatalkan.

Bau bau tembikar di mana sisa-sisa sarapan pagi atau makan tengah hari menyembunyikan, menghasilkan kesan yang menjijikkan. Agar tidak menjadikan janggut menjadi gudang bekalan, cuci.

Kapten Jelas sekali bertepuk tangan dari nasihat yang tiba-tiba, tetapi hakikatnya masih banyak sebab untuk beberapa alasan tidak membezakan tahap ini dalam prosedur yang berasingan. Untuk mencuci, syampu atau gel untuk mencuci akan terlepas, perkara utama adalah keteraturan. Wanita akan sangat berterima kasih kepada anda.

Janggut boleh melakukan keajaiban. Ia akan menyembunyikan dagu yang tidak cukup kuat, membantu membetulkan muka bujur dan memberi imej anda sebagai bahagian kekejaman yang diperlukan. Benar, semua ini hanya boleh dilakukan dengan perhatian yang sewajarnya. Janggut ideal harus cantik dan rapi, tetapi panjangnya bukanlah perkara utama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − 36 =