15 hadiah untuk 8 Mac, yang anda tidak akan malu

1. Notepad untuk kreativiti

Hadiah asal untuk 8 Mac: Notebook untuk kreativiti

Hadiah yang sempurna untuk kanak-kanak perempuan dari semua peringkat umur. Dan bagi mereka yang suka menarik, dan bagi mereka yang tidak pernah memetik pensil atau berus. Pilihannya hebat: terdapat buku mewarna anti-tekanan, latihan dan motivasi notepad.

Harga: dari 398 rubel.

2. Kotak dengan kosmetik

Hadiah asal untuk 8 Mac: Kotak dengan kosmetik

Hadiah ini sebenarnya dalam sebarang cuti. Selain itu, pada 8 Mac, satu set tematik khas telah disediakan. Di dalamnya terdapat tujuh produk kecantikan untuk wajah, rambut dan badan.

Harga: 950 rubel.

3. Satu set penjagaan rambut

Hadiah asal untuk 8 Mac: Satu set Hask Keratin untuk melicinkan rambut

Pada musim bunga, gadis-gadis berhenti memakai topi. Jadi, rambut harus kelihatan sempurna. Set itu memberikan kelancaran rambut, menjadikan mereka patuh dan berkilat.

Harga: 969 rubel.

4. Fitball

Hadiah asal pada 8 Mac: Gimnastik bola Torneo 65 cm

Hadiah berguna yang akan membantu mengekalkan borang di rumah. Bola gimnastik ini boleh digunakan untuk latihan pada punggung, akhbar dan belakang. Ia sesuai untuk mengamalkan yoga, pilates, membetulkan postur.

Harga: 999 rubles.

5. Beautician

Hadiah asal untuk 8 Mac: Beautician

Kecantikan – ini adalah hadiah yang baik untuk 8 Mac, isteri, ibu, anak perempuan, rakan sekerja. Perkara utama ialah memilih item berkualiti dari bahan yang baik.

Harga: 1 181 rubel.

6. Pakaian dalam

Hadiah asal untuk 8 Mac: Seluar dalam hitam

Seluar dalam yang indah tidak akan berlebihan dalam almari pakaian. Cuba untuk memilih satu set kualiti kain yang menyenangkan. Seluar dalam hitam menekankan angka dan kelihatan elegan.

Harga: 1 290 rubel.

7. Pallet

Hadiah untuk 8 Mac: Palet Kawalan Cinta

Sekiranya seorang wanita menggunakan solek, beri sesuatu yang universal. Dalam palet ini terdapat segala-galanya untuk make-up penuh: semua jenis bayang-bayang, cara untuk sculpting dan highlighter.

Harga: 1 850 rubel.

8. Pengering rambut

Hadiah untuk 8 Mac: Bosch PHD 5962 Black Hairdryer

Pilih model yang tidak merosakkan rambut dan mempunyai satu set fungsi yang baik. Pengering ini mempunyai kuasa yang baik – 2,200 W, terdapat fungsi pengionan dan kawalan suhu dan mod meniup sejuk.

Harga: 2 299 rubel.

9. Kalung

Hadiah untuk 8 Mac: Kalung

Sebuah loket atau kalung dalam warna-warna halus adalah pilihan yang hampir tidak mungkin membuat kesalahan. Di samping itu, apabila anda membeli hiasan sedemikian, anda tidak perlu meneka dengan saiznya.

Harga: 2 711 rubel.

10. Kotak gula-gula

Hadiah untuk 8 Mac: Kotak Gula-Gula

Sebagai seorang kanak-kanak, setiap orang akan memberi banyak hadiah itu. Dan setiap wanita adalah seorang anak kecil. Dalam kotak ini, 2.5 kilogram keseronokan. Bukan sahaja gula-gula, tetapi juga marmalade, permen karet dan teh yang lazat.

Harga: 3 899 rubel.

11. Mesin kopi Geyser

Hadiah untuk 8 Mac: Pembuat kopi geyser

Hadiah yang baik untuk kanak-kanak perempuan yang tidak mewakili pagi tanpa secawan kopi. Air dituangkan ke dalam bekas yang lebih rendah, dan mesh dengan kopi tanah diletakkan di atas. Air, dibawa ke mendidih, naik melalui kopi di tangki atas. Akibatnya, anda mendapat minuman yang kuat, penuh lemak, yang menyegarkan pagi.

Harga: 4 790 rubel.

12. Hadiah kosmetik mahal

Hadiah untuk 8 Mac: Hadiah kosmetik mahal

Selalunya impian gadis mencuba beberapa jenis kosmetik semulajadi jenama yang terkenal, tetapi ia meletakkan keseronokan mahal untuk kemudian: selalu ada perbelanjaan yang lebih penting. Oleh itu, anda boleh memberi seorang gadis pada 8 Mac, sesuatu yang dia tidak akan membenarkan dirinya sendiri. Sebagai contoh, satu set kosmetik penyayang. Di dalam kit ialah minyak mandi, syampu dan krim tangan.

Harga: 5 130 rubel.

13. E-book

Hadiah untuk 8 Mac: Buku PocketBook 626 Plus Grey

Bagi pencinta membaca tidak ada hadiah yang lebih baik daripada e-book. Model ini mempunyai berat ringan, mudah dibawa. Terima kasih kepada pencahayaan terbina dalam yang mungkin dibaca dalam sebarang keadaan. Kapasiti bateri ialah 8,000 halaman. Jadi anda boleh melupakan mengenakan bayaran selama beberapa bulan.

Harga: 9 990 rubel.

14. Tracker kecergasan

Hadiah untuk 8 Mac: Jam tangan pintar Garmin vivosmart HR +

Alat berguna untuk pencinta sukan. Apabila memilih tracker kecergasan, perhatikan fungsi yang diperlukan. Sekiranya seorang gadis kerap melawat kolam renang, kelembapan adalah penting. Sekiranya banyak berlaku, ia akan berguna untuk mengira langkah-langkah. Terlibat dalam kelab kecergasan – pengiraan kalori, kawalan nadi. Jika dia perlu sentiasa berhubung – pemberitahuan mesej dan panggilan. Garmin Vivosmart HR + adalah simbiosis cemerlang jam tangan pintar dan tracker kecergasan.

Harga: 13 070 rubel.

15. Telefon pintar

Hadiah untuk 8 Mac: Telefon pintar Xiaomi Mi A1

Satu hadiah yang besar jika anda perlu mengemas kini Perempuan telefon. Dalam Xiaomi Mi A1 paparan besar (5.5 inci), selongsong logam cantik dan yang lebih penting, kamera dua 12 + 12 MP, yang membolehkan untuk membuat gambar yang hebat.

Harga: 14 990 rubel.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 65