9 cara berkesan untuk menguatkan orgasme

1. Perhatikan pernafasan anda

Biasanya, sebelum bermunculan orgasme, orang mula bernafas dengan kerap atau menahan nafas sama sekali.

Pergi dari sebaliknya: cuba bernafas secara perlahan dan mendalam.

Ini akan membolehkan anda berada dalam keadaan yang lebih sedar pada saat klimaks (dan oleh itu, lebih baik merasainya) dan, mungkin, untuk mencapai orgasma seluruh badan.

Segera, kemungkinan besar, tidak akan berfungsi, anda memerlukan latihan. Jika anda melambatkan pernafasan anda, tetapi hasrat akan mula mereda, meneruskan irama pernafasan biasa.

2. Gerakkan

Untuk orgasme yang terang, pembebasan diperlukan. Tetapi selalunya pada saat ini kedekatan orang paling tegang dan tidak bergerak. Satu sebab yang mungkin menjadi malu.

Apa yang perlu saya lakukan? Untuk memulakan, menganalisis bahagian badan yang tidak aktif semasa orgasme. Dan ia bukan hanya mengenai kawasan pelvis, tetapi juga, misalnya, mengenai tangan dan kaki.

Langkah kedua adalah untuk mencuba dan membawa tubuh ke dalam gerakan. Sekiranya anda teragak-agak untuk bertarung dengan sawan tiba-tiba sebelum pasangan, buat pertama kalinya semasa melancap.

3. Kelewatan orgasme

Omega ditangguhkan biasanya lebih lama dan lebih kuat. Peraturan ini berfungsi untuk wanita dan lelaki. Tetapi untuk mengetahui bagaimana untuk menangguhkan latihan akhir, sekali lagi, latihan diperlukan.

Untuk memulakan, anda perlu mencari titik tidak ada pulangan, iaitu, selepas mana orgasme sudah dekat. Kemudian, beberapa kali untuk membawa diri anda ke negeri ini predorgazmennogo dan sementara menghentikan rangsangan. Cobalah untuk menanggalkan orgasme tiga atau empat kali dengan cara ini, dan kemudian selesai. Sensasi pasti akan menjadi lebih sengit daripada biasa.

4. Melatih otot panggul

Latihan Kegel bertujuan untuk menguatkan otot pelvis boleh menguatkan orgasme dan menyelesaikan beberapa masalah lain: dari inkontinensia kencing hingga ejakulasi pesat.

Varian latihan untuk wanita yang boleh anda temui di sini. Versi lelaki ada dalam artikel ini.

5. Merangsang klitoris dan prostat

Di sini segala-galanya cukup jelas. Ramai wanita secara umum tidak dapat mencapai orgasme vagina, jadi penggunaan kelentit hanya diperlukan. Lelaki kelihatan lebih bernasib baik: rangsangan zakar hampir selalu membawa kepada hasil yang diingini. Tetapi jika anda merangsang prostat, orgasme akan menjadi lebih kuat.

6. Beri perhatian kepada seluruh badan

Untuk mendapatkan sensasi baru dari orgasme, lekas dari alat kelamin dan mengembangkan anatomi seksual. Mengetahui bahagian tubuh yang lain (pasangan anda dan pasangan anda), cuba merangsangnya dengan cara yang berbeza dan dengan intensiti yang berbeza-beza.

Berkonsentrasi pada sensasi dan, yang paling penting, jangan mengambil tindakan sebagai permulaan.

Biarkan seluruh badan anda menjadi peserta penuh dalam proses seksual – maka proses itu sendiri dan hasilnya akan lebih menarik.

7. Gunakan Fantasy dengan betul

Fantasi boleh meningkatkan hubungan seks dan membawa kepada orgasme yang kuat, dan merosakkan segala-galanya.

Dalam kes pertama kita bercakap tentang pemikiran dan impian erotik, yang pasangan menyedari seks. Mereka membantu membebaskan diri anda, untuk bersemangat dan mengalami pengalaman baru.

Jenis fantasi kedua adalah cara salah seorang rakan dapat mengalihkan perhatian dari apa yang sedang berlaku. Sebabnya boleh menjadi kebimbangan, kesukaran dengan tumpuan perhatian. Kemudian kita harus melatih kesedaran dan memberi tumpuan pada sensasi tubuh. Sekiranya perkara itu tidak disukai seseorang dalam hubungan seks, ini adalah satu peluang untuk berbincang dengan rakan kongsi atau doktor (seorang ahli seks, ahli psikoterapi) mengenai pengalaman mereka.

8. Gunakan mainan

Dalam satu tangan, mainan seks dapat mempercepatkan orgasme: di sini ia adalah persoalan penggetar dan masturbators. Dengan yang lain, untuk membuat orgasma lebih cerah. Sebagai contoh, jika anda menggunakannya untuk rangsangan tambahan: di sini adalah sesuai untuk mengingatkan peranti untuk kelentit dan prostat. Secara umum, mainan hanya dapat melakukan sesuatu yang tubuh manusia tidak selalu mampu.

Jadi, anda mempunyai sekurang-kurangnya tiga sebab untuk melihat ke dalam kedai seks atau panduan mainan seks kami.

9. Rujuk doktor

Dalam beberapa kes, ia tidak lagi mengenai meningkatkan orgasme, tetapi hanya mendapatnya. Sekiranya anda mengalami masalah seperti ini atau sekiranya orgasme anda menjadi lebih cerah dan lebih kuat daripada sebelum ini, anda perlu mendapatkan bantuan profesional dari pakar seks, pakar ginekologi atau ahli terapi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 52