Bagaimana untuk membuat urutan erotik yang tidak dapat dilupakan

Menjaga suasana

Sedikit, tetapi cahaya yang bengkak, aroma yang menyenangkan dan musik sudah menyesuaikan keharmonian yang diperlukan. Oleh itu, beberapa lilin atau kayu aromatik dan senarai main yang tidak mengganggu tidak akan berlebihan.

Titik kedua yang perlu anda fikirkan terlebih dahulu adalah tempat di mana anda akan mengurut. Kemungkinan besar, mereka akan menjadi katil, walaupun lantai atau bahkan meja juga mungkin muncul. Walau apa pun, terlebih dahulu, letakkan tuala supaya tidak tanah dengan permukaan minyak, dan letakkan bantal untuk keselesaan rakan kongsi anda.

Pilih minyak urut

Terdapat beberapa pilihan: membeli komposisi siap pakai, buat sendiri dari minyak semula jadi (resipi boleh didapati dalam artikel ini) atau gunakan satu minyak asas.

Berikut adalah beberapa minyak yang sesuai untuk urut:

 • argan;
 • wijen;
 • biji aprikot atau anggur;
 • karite (shek);
 • kelapa;
 • badam;
 • jojoba.

Kepada mereka, anda boleh menambah lebih banyak aroma sensual. Untuk tujuan ini, minyak berikut sesuai:

 • ylang-ylang;
 • nilam;
 • cendana;
 • melati;
 • neroli;
 • merah jambu.

Jangan gunakan minyak semulajadi di kawasan intim. Untuk tujuan ini, lebih baik memilih produk yang sesuai di kedai seks. Banyak produk yang dibentangkan terdapat hypoallergenic dan mempunyai kesan menarik, dan beberapa boleh digunakan sebagai pelincir.

Menguasai teknik urut utama

Urut erotik tidak boleh terlalu aktif atau menyakitkan. Tujuannya adalah untuk memberikan sensasi yang menyenangkan dan melonggarkan badan. Ia cukup untuk menguasai beberapa teknik dan menggantikannya untuk mencapai kesan ini.

Mengusap

Bagaimana untuk melakukan urutan erotik: mengusap
roshpinaspa.co.il

Satu elemen yang mudah dan menyenangkan dari mana anda boleh memulakan dan yang mana anda boleh menyelesaikan urut mana-mana bahagian badan. Juga mengusap dengan baik selepas teknik yang lebih aktif. Cubalah untuk membuat sentuhan anda lembut, dan telapak tangan penuh dengan badan.

Mampatan

Bagaimana untuk melakukan urutan erotik: Pemampatan
recure.lv

Teknik ini melegakan otot, meningkatkan peredaran darah dan menghangatkan badan sebelum urut. Besar untuk belakang dan punggung. Anda perlahan-lahan boleh menekan kedua-dua tangan di atas badan atau meletakkan satu telapak di sisi lain dan melakukan pergerakan menekan bulatan.

Tekanan

Bagaimana untuk melakukan urutan erotik: Tekanan
akupunkturist.org

Sama seperti unsur titik sebelumnya, tetapi lebih banyak. Ia menghilangkan pengapit, melegakan otot-otot yang tegang di belakang, leher, lengan dan kaki.

Sambungkan ibu jari tangan anda dan, dengan tekanan sedikit, menjadikannya gerakan bulat. Kelapa harus berada dalam kedudukan mendatar atau menegak. Perkara utama – jangan keterlaluan dengan tekanan, supaya tidak menyebabkan kesakitan.

Mengeluh

Bagaimana untuk melakukan urutan erotik: Mengembang
lifestylehf.com

Bayangkan menguli doh, dan sekarang lakukan yang sama, tetapi dengan badan. Ini akan membantu menyebarkan darah dan melegakan otot. Mengurut adalah lebih baik daripada punggung, pinggul, sisi dan tangan. Sentuh perut tidak berbaloi.

Geseran

Bagaimana untuk melakukan urutan erotik: Geseran
bathedit.com

Sesuai untuk urutan kelapa dan kaki tanpa minyak urut. Intinya adalah untuk meningkatkan geseran di antara ibu jari tangan anda dan kulit pasangan dan dengan itu merangsang ujung saraf. Dengan jari anda, anda boleh melakukan mengusap, menekan dan pergerakan bulat.

Membangunkan urutan tindakan

Urutan erotik perlu memaksimumkan penggunaan badan.

 1. Mulailah dengan urutan kepala: ia dilakukan tanpa minyak. Strok, gosok dan peras kulit bahagian atas kepala dan leher, telinga dan wiski dengan hujung jari.
 2. Teruskan mengurut leher, bahu dan belakang menggunakan teknik yang disenaraikan di atas. Pada peringkat ini, anda perlu memperkenalkan minyak. Hanya pra-hangat di tangan anda supaya pasangan anda tidak merasakan penurunan suhu.
 3. Pergi ke punggung.
 4. Selanjutnya, turun ke pinggul dan anak lembu. Tanya pasangan anda untuk menghidupkan dan mengurut kaki anda di sisi lain. Berhati-hati dengan lutut anda. Kemudian urut kaki.
 5. Selepas itu, tangan dan tapak tangan urut.
 6. Pergi ke urut ringan dada. Dalam erti kata, tahap ini sudah boleh dianggap sebagai permulaan.

Akhirnya ia boleh menggosok seluruh badan atau merangsang zon intim. Walaupun, pada dasarnya, urutan erotik tidak semestinya perlu berakhir dengan seks. Ia dengan sendirinya boleh menjadi hadiah yang menyenangkan untuk pasangan anda.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 84