Percikan untuk Mac – klien e-mel percuma, yang bagus untuk digunakan

Jika anda sudah menggunakan Spark pada iOS, maka tetapan klien desktop akan mengambil masa beberapa saat. Aplikasi ini mengambil data dari Apple ID anda, dan semua yang anda perlu lakukan untuk memulakan adalah memasukkan kata laluan dari salah satu akaun e-mel anda. Selepas itu, Spark menyegerakkan semua tetapan dan mengurai mel pada rak.

Percikan untuk Mac

Pesanan dalam masuk dipandu oleh algoritma pintar, yang merupakan ciri utama Spark dan membolehkan anda tidak membuang masa pada mel dan sebarang spam. Dalam Peti Masuk Pintar, huruf dikelompokkan ke dalam beberapa kategori (Peribadi, Pengedaran, Pemberitahuan, Stapled), dan tiga mesej terakhir dipaparkan dalam setiap kategori. Oleh kerana itu, pita tidak berantakan dan hanya satu pandang cukup untuk memahami keadaan semasa. Penganut folder Peti Masuk klasik semestinya perlu beralih ke seksyen yang sepadan: di sana semua huruf akan dipaparkan pada tarikh penerimaan.

Spark untuk Mac: algoritma pintar

Terdapat beberapa cara untuk berinteraksi dengan mesej. Selepas melihat dari Kotak Masuk Pintar, mereka secara automatik dibaca dan dipindahkan ke bahagian bawah skrin, membuat ruang untuk mesej lain. Gerak isyarat yang biasa membolehkan anda mengkonfigurasi empat tindakan pilih, untuk yang lain terdapat butang pada panel dan menu konteks klik kanan. Semua fungsi biasa boleh didapati, termasuk sudah lama “Terlambat”. Untuknya, dengan cara ini, terdapat tetapan dan pemberitahuan yang fleksibel.

Spark untuk Mac: tindak balas yang cepat

Seperti versi mudah alih, meja Spark juga dapat menukar tanda, menghantar permintaan mesyuarat dan bertindak balas interlocutors dengan jawapan segera, yang mewakili sesuatu seperti Emoji. Terdapat alias, folder dan hotkeys, dan sekaligus beberapa susun atur bergantung pada tabiat anda.

Antara kekuatan lain permohonan patut mendapat pujian khas senarai yang banyak perkhidmatan pihak ketiga yang bersepadu dengan Spark, serta sejumlah besar tetapan yang membolehkan anda untuk menentukan bagaimana dan apa yang akan dipaparkan dalam antara muka dan bekerja.

Spark untuk Mac: Tetapan

Dengan minus boleh dikaitkan kecuali kekurangan penapis tersuai. Ini adalah satu-satunya perkara yang saya terlepas dalam permohonan selama seminggu ujian beta. Sekiranya anda mempunyai banyak akaun dan langganan berlainan, setiap yang mempunyai peraturan berasingan dikonfigurasikan, ia akan menjadi sedikit menyusahkan. Walau bagaimanapun, ini hanya versi pertama. Kemungkinan besar, fungsi ini akan muncul dalam kemas kini masa depan.

Walau apa pun, permohonan itu memberikan kesan yang sangat positif, seperti semua produk Readdle. Ia kelihatan baik, berfungsi dengan baik dan menjadikan pasangan yang sangat baik untuk teman bergeraknya.

Spark untuk Mac menyokong perkhidmatan iCloud, Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo dan lain-lain. Permohonan ini adalah percuma dan boleh didapati untuk macOS 10.11 dan kemudian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =