Trek paling popular pada 2017 mengikut versi Yandex.Muzyki

11 trek yang popular pada tahun 2017

Siri ini terdiri daripada kompilasi utama “Apa yang Rusia Mendengar pada tahun 2017” dan 13 senarai main yang disusun atas dasar penarafan dalam bandar-bandar individu di Rusia. Kami menggabungkan semua 11 trek carta ke dalam satu senarai dan diduplikasi untuk pelanggan Apple Music dan Google Play.

Mainkan di Apple Music →
Main di Google Play →

5 hits tahun ini

Carta dari bandar-bandar individu tidak berbeza dalam kepelbagaian, dan lima pemimpin di bandar-bandar berbeza juga sama.

Tempat ke-5: “Cendawan” – “Es meleleh”

Lagu kumpulan “Cendawan” dengan cepat menjadi popular dan berubah menjadi meme. Klip itu ditembak berpuluh-puluh parodi, dan “Es mencair” dibunyikan bukan sahaja dari tingkap kereta, tetapi juga dalam pita rangkaian sosial.

Tempat keempat: Luis Fonsi – Despacito (feat. Daddy Yankee)

Apa musim panas berlalu tanpa lagu, yang mana mustahil untuk disembunyikan? Rupa-rupanya, semua orang mendengarnya di Yandex.Muzyke, kerana Despacito menduduki tempat keempat dalam carta itu.

Tempat ke-3: Bayangkan Dragons – Orang Beriman

Bayangkan Dragons memasuki carta Rusia “Yandex” dua kali: dengan lagu Believer dan Thunder. Dan jika yang kedua di beberapa bandar digantikan oleh berpuluh-puluh pemimpin lagu Sean Paul No Lie, komposisi Believer tegas menegaskan dirinya dalam tiga hits teratas tahun ini.

Tempat ke-2: Burito – “Di ombak”

Hit musim bunga dan musim panas dari bekas anggota band “Band`Eros”.

Tempat pertama: Ed Shiran – Bentukmu

Pemimpin bulat dari Yandex.Muzyki adalah pemuzik pop dan pelawak Edward Sheeran dan Bentuknya dari album “÷”, yang dikeluarkan tahun ini.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =