Universe of Marvel: semua yang anda perlu ketahui sebelum pembebasan “Perang Infinity”

Bagaimanakah watak-watak Marvel berada di tangan yang salah?

Pada tahun 90-an, industri buku komik mengalami masa sukar. Syarikat Marvel mengisytiharkan dirinya bankrap dan, agar tidak tenggelam dalam kelalaian, menjual hak untuk menyiarkan penjelmaan watak-wataknya ke studio filem. X-Men, Fantastic Four dan Deadpool pergi ke 20th Century Fox, Spider-Man membeli hak untuk Sony, Hulk dipilih oleh Universal Studios.

Gerakkan tetikus anda ke atas kalangan untuk mengenali watak-watak.

Studio tidak membuang masa dan mengambil gambar. Pada ke-98 datang “Blade”, mengumpul wang tunai yang baik. Walau bagaimanapun, revolusi sebenar dibuat oleh studio 20 Century Fox pada tahun 2000, melepaskan “X-Men”. Gambar itu mendapat ulasan yang baik dan disukai oleh kedua-dua pengkritik dan penonton.

Yang seterusnya adalah Sam Raimi, yang mengeluarkan dua bahagian “Spider-Man” dengan Toby Maguire. Walau bagaimanapun, studio Sony memusnahkan francais dengan tangan pengarah, melepaskan filem ketiga mengenai Peter Parker. Gambar itu ternyata berlarutan, dan kisahnya – diselaraskan dengan peristiwa dan pahlawan. Tetapi pukulan terbesar bagi semua peminat ialah Venom, yang sangat berbeza dengan versi kanoninya.

Ia menguntungkan untuk membuat filem-filem di dalam buku-buku komik.

Studio Marvel bertindak sebagai pengeluar bersama dan tidak dapat mengawal sepenuhnya proses penggambaran. Kemudian syarikat memutuskan untuk melabur dalam penciptaan kirovoseselennoy sendiri.

Bagaimana penciptaan alam semesta wira-wira bermula?

Walaupun Marvel kehilangan Wolverine dan Spider-Man, dia masih mempunyai watak-watak yang popular: Iron Man, Thor, Kapten Amerika. Pada mulanya, studio itu merancang untuk membina francais di sekitar wira Tony Stark. Bagaimanapun, ketua Marvel Studios Kevin Feigi mengambil keputusan yang berani: dia mencadangkan mencipta seluruh alam semesta wira-wira, di mana Thor dapat bertemu dengan Hulk dan Kapten Amerika. Semua orang bersetuju, dan dia mula bekerja.

Apa yang anda perlu ketahui tentang Pawagam Marvel sebelum

Pada tahun 2008, “Iron Man” keluar dengan Robert Downey, Jr .. Peranan Tony Stark adalah baginya kesempatan yang sangat baik untuk kembali ke dunia pawagam yang hebat.

Walau bagaimanapun, ramai yang tidak berkongsi keyakinan Robert. Studio mempunyai masalah sebelum menulis skrip. Tiada seorang pun daripada penulis mahu mengambil kerja. Pengarah itu juga sukar dicari. Sukarelawan itu adalah John Favreau, di belakangnya adalah beberapa siri dan filem, dan pengedaran gambar itu diambil oleh Paramount Pictures.

“Iron Man” membuat sensasi yang nyata. Robert Downey – Jr lepas dengan segera di tangga kerjaya. Para peminat memasuki pawagam. Selain kesan khas dan watak karismatik, filem ini mempunyai banyak rujukan kepada buku-buku komik yang menghangatkan hati peminat. Tetapi studio meninggalkan kejutan terbesar yang terakhir.

Apabila Nick Fury muncul di tempat kejadian selepas kredit, ketua organisasi Sh.I.T., tidak ada batasan untuk kebahagiaan penonton. Peminat segera mula membuat spekulasi tentang watak-watak apa yang mungkin muncul dalam filem masa depan.

Adegan selepas kredit menjadi kaunter utama studio Marvel. Ini bukan teknik baru, ia digunakan dalam pita lain. Tetapi ia adalah Marvel yang meletakkan makna kepada mereka.

Setiap adegan memberi peminat peluang untuk fantasize apa yang akan berlaku seterusnya, dan memikat minat dalam filem-filem baru.

Pada tahun 2009, Disney membeli Marvel dan selepas filem “Thor 2: Kingdom of Darkness” mengambil semua kewajipan untuk mempromosikan lukisan.

Pada tahun 2012, penyewaan “Avengers” (diarahkan oleh Joss Weedon) – sebuah crossover, di mana studio itu mengumpulkan semua yang dikenali pada masa itu watak-watak. Ini adalah momen penting untuk Marvel, kerana peristiwa seperti itu semua peminat buku komik bermimpi. Tetapi yang paling penting, Thanos ditunjukkan di tempat kejadian selepas kredit. Sejak itu, pelepasan filem “War of Infinity” hanya satu masa.

Kevin Feigi menerima peluang kewangan hampir tanpa had dan kepercayaan kredit yang besar. Filem mula muncul lebih kerap, dan bagi banyak pelakon, penyertaan dalam lukisan ini menjadi kad pengunjung dalam dunia kekayaan dan kemasyhuran.

Apa yang berlaku seterusnya?

Selepas pembebasan studio “Avengers” Marvel tidak akan berhenti. Pada tahun 2013, saluran ABC mula menunjukkan siri yang dipanggil “Ejen Shch. I. T.”, menceritakan kisah Agent Colson dan kebangkitannya yang ajaib. Siri ini berkaitan dengan pawagam Marvel, jadi peristiwa-peristiwa yang berlaku di dalam filem langsung mempengaruhi rancangan TV.

Apa yang anda perlu ketahui tentang Pawagam Marvel sebelum
Stan Lee adalah pengarang pelbagai watak dan jurus tetap Marvel / factinate.com

Selepas permulaan yang baik, “Ejen S. I. T.” terdapat siri yang lain: “Agent Carter,” “Jessica Jones,” “Daredevil” – cerita suram, nada mengingatkan “The Dark Knight” Christopher Nolan.

Pada masa ini, terdapat fasa kedua bilik filem, yang berakhir dengan filem “The Avengers: The Age of the Altron”.

Filem itu mengumpul $ 1.4 bilion dalam pengedaran filem, tetapi penonton tidak bersemangat.

Joss Weedon meninggalkan jawatan pengarah, dan filem seterusnya mengenai Avengers telah mencatatkan Rousseau saudara.

Fasa ketiga filem itu dibuka oleh filem “The First Avenger: Confrontation”, yang memecah pasukan wira menjadi dua bahagian. Gambar itu diingati oleh pertempuran epik dan beberapa kejutan.

Di dalam bilik filem muncul watak baru Black Panther, yang begitu popular dengan penonton yang segera memperoleh album solo. Tetapi yang paling penting, studio Marvel berjaya mengembalikan hak kepada Spider-Man. Ini adalah rundingan sukar, di mana Sony mempunyai kelebihan: Kevin Feigi sudah bersedia untuk membawa pulang rumah Spider.

Mesin untuk menghasilkan kinomik tersebar sepenuhnya dan mendekati filem paling penting francais.

Bagaimana keadaan di studio sekarang?

“Black Panther” mati di teater, memperoleh 1.3 bilion dolar. Filem ini memenangi hati kedua-dua pengkritik dan penonton. Tetapi perhatian semua peminat difokuskan pada filem utama dalam sejarah filem sepuluh tahun itu.

“Perang Infiniti” – peristiwa besar-besaran untuk Marvel. Semua watak-watak yang terkenal akan bersatu, dan garis cerita akan berkumpul pada satu titik.

Pengeluar menjanjikan filem yang sukar, di mana segala-galanya boleh berlaku. Para peminat marvel mengikut wawancara Kevin Feigy, dengan semangat mengkaji semula setiap bingkai dari treler dan membina teori yang paling gila. Studio cuba menyembunyikan butir-butir filem itu dengan hati-hati, hanya memberi sedikit petunjuk. Paul Bettany, yang melakukan peranan Vigen, mengatakan bahawa skrip itu dipenuhi dengan pemandangan kapur, jadi pengeluar takut kebocoran. Dan bukan untuk apa-apa, kerana peminat tidak akan berhenti apa-apa.

Apakah “Perang Infiniti” dan siapa Thanos?

Di jalan filem terdapat jalan cerita asas yang merangkumi semua filem. Ia mengenai Stones of Infinity – artifak kuat yang dihasilkan oleh inti kosmik dan terikat kepada pelbagai aspek alam semesta. Yang akan mengumpul mereka semua, akan menjadi maha kuasa.

Apa yang anda perlu ketahui tentang Pawagam Marvel sebelum

Secara keseluruhannya terdapat enam Batu Infiniti.

 • Batu Angkasa (Tesseract) Membenarkan pemilik untuk mengawal ruang dan perjalanan ke mana-mana titik di alam semesta. Dalam filem “The First Avenger,” dia cuba menggunakan Tengkorak Merah, tetapi batu itu menelefonnya ke arah yang tidak diketahui. Kemudian Tesseract mendapati Loki dan menggunakan batu untuk membuka portal untuk chitauri. Selepas Avengers mengalahkan penipu, Tesseract diletakkan di peti besi Odin. Buat masa ini, batu itu lagi di Loki.
 • Batu Realiti (Ether) menyadari keinginan pemilik. Dengan bantuannya, malaikat Malekith yang gelap akan mendapat kuasa, tetapi Thor menghalangnya. Dia lulus batu itu kepada Pemungut – makhluk yang mengumpul artifak luar biasa.
 • Batu Sebab memberikan pemilik kemampuan untuk membaca minda dan mengawal minda orang lain. Dalam “The Avengers” dia berada di kakitangan Loki, maka Altron menggunakannya untuk membuat Vizhen.
 • Kekuatan batu muncul di “Penjaga Galaxy” dari Pendakwa Ronan. Selepas Peter Qwill telah mengalahkan Ronan, dia menyerahkan batu itu ke Corps of Nova.
 • Batu Masa (Mata Agamotto) membolehkan anda menguruskan masa. Kini dia bersama Dr. Strange. Ia dengan bantuannya bahawa ahli silap mata dapat mengatasi Dormammu – entiti yang kuat dari dimensi lain.
 • Batu jiwa membolehkan pemiliknya mengawal jiwa-jiwa hidup dan orang mati. Artefak yang hebat ini mempunyai minat khusus, kerana tiada siapa tahu pasti di mana dia berada.

Semua batu-batu ini mempunyai sifat yang berkuasa, dan bersama-sama mereka memberi pemilik kuasa yang tidak terbatas. Thanos memusnahkan alam semesta dalam komik dengan mengklik jari. Dia akan melakukan perkara yang sama di dalam filem.

Dalam wawancara baru-baru ini, saudara Rousseau berkongsi maklumat menarik mengenai Thanos. Dia dilahirkan di Titan – satelit Saturnus. Penduduknya hampir hancur akibat terlalu banyak penduduk dan kekurangan sumber. Thanos mencadangkan untuk memusnahkan separuh penduduk, supaya separuh kedua dapat hidup. Sudah tentu, dia tidak dibenarkan berbuat demikian dan diusir dari tanah airnya.

Apabila Thanos mengetahui tentang Stones of Infinity, dia segera meneruskan usaha mereka. Setelah memiliki mereka, gila gila dapat mengawal seluruh alam semesta dan mengekalkan keseimbangan di dalamnya.

Kita tidak boleh mengatakan bahawa Thanos – kejahatan mutlak. pendekatan kejam untuk penyelesaian masalah adalah rasional. Baru-baru ini Marvel penjahat suka memperkenalkan samar-samar: dalam “Spider-Man” adalah Vulture, dalam “Black Panther” – Killmonger, dan dalam “Perang infiniti” adalah Thanos. Adalah diharapkan studio akan mengekalkan tradisi ini kerana kinovselennoy begitu kekurangan aksara bercanggah.

Di mana untuk menonton filem?

Anda boleh memilih susunan kronologi dan mulakan dengan “First Avenger” atau menonton filem mengikut idea penulis. Kami mengesyorkan yang kedua: ia akan menjadi lebih menarik untuk mencari rujukan dan telur Paskah dalam filem. Jika anda tidak tahu apa-apa tentang Spider-Man dan Hulk, lihat trilogi Sam Raimi dan filem 2008 “The Incredible Hulk”. Peristiwa-peristiwa siri Marvel tidak menjejaskan kisah utama filem itu, sehingga anda dapat melangkau mereka dengan selamat.

Apa yang ada di fasa pertama Marvel?

Iron Man

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Tony Stark ditangkap oleh organisasi pengganas “Ten Rings”. Semasa di penjara, dia membuat saman Iron Man yang radikal mengubah hidupnya.

 • Tony mengambil Stan Lee untuk Hugh Hefner – pencipta Playboy.
 • Dalam kejadian di mana Stark membuang perisai, prototaip perisai Kapten Amerika kelihatan.
 • Selepas kredit, Tony Stark bertemu Nick Fury, yang memberitahu dia tentang inisiatif “Avengers”.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

The Incredible Hulk

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Bruce Benner bersembunyi di Brazil dari tentera AS dan Ketua Ross. Dia belajar untuk mengawal emosi, tetapi kesilapan yang mengganggu membantu Hulk untuk membangkitkan.

 • Eric Banu, yang memainkan Hulk dalam filem 2003, digantikan oleh Edward Norton dalam The Incredible Hulk.
 • Stan Lee minuman soda, yang mendapat kejatuhan Hulk darah.
 • Tony Stark muncul di tempat kejadian selepas kredit.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Iron Man 2

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Nick Fury cuba untuk merekrut Tony Stark, sementara dia bertarung dengan Ivan Vanko – seorang genius yang berbahaya dengan cambuk tenaga.

 • Kali ini, Tony Stark mengambil Stan Lee untuk Larry King.
 • Notebook Howard Stark menyebut Stone of Infinity Tesseract.
 • Terrence Howard, yang memainkan Rowdy dalam filem pertama, telah digantikan oleh Don Cheadle.
 • Mjolnir – tukul Thor terkenal – menyala di tempat kejadian selepas kredit.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Thor

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Torus yang yakin diri dihantar ke Bumi untuk mendapatkan kebijaksanaan, sementara saudaranya Loki sedang merencanakan di Asgard.

 • Dalam filem itu, terdapat Clint Barton (Hawkeye), Tesseract dan Glove of Infinity, palsu palsu.
 • Stan Lee memainkan seorang lelaki tua yang cuba mengangkat Mjolnir. Adalah aneh bahawa dia tidak layak untuknya.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Pembalas Pertama

Pembentukan Kapten Amerika semasa Perang Dunia Kedua. Musuh utama wira adalah Tengkorak Merah, ketua organisasi Nazi Hydra.

 • Plot filem berputar di sekitar Tesseract.
 • Stan Lee menyala sebagai seorang jeneral AS.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Filem pendek yang mengagumkan: “Perunding”

Filem pendek yang mengagumkan: “Kes lucu dalam perjalanan ke tukul Thor”

The Avengers

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Superheroes berkumpul bersama untuk menghadapi Loki dan tentera asing – makhluk asing.

 • Pelakon dalam peranan Hulk sekali lagi berubah, kali ini mereka mengambil Mark Ruffalo.
 • Stan Lee memainkan seorang lelaki yang benar-benar terkejut dengan kemunculan pendatang baru di New York.
 • Di tempat kejadian selepas kredit muncul Thanos.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Jalan pintas megah: “Objek 47”

Bagaimana dengan fasa kedua?

Iron Man 3

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Selepas peristiwa di New York, Tony Stark terbang dari gulungan dan menarik perhatian penjahat Mandarin dan ketua organisasi “Sepuluh Rings”.

 • Di kerusi pengarah John Favreau digantikan oleh Shane Black.
 • Kali ini, Stan Li memainkan hakim peraduan kecantikan.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Marvel pendek: “Agent Carter”

Thor 2: Kerajaan kegelapan

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Thor mempertahankan Asgard dari Elf Gelap dan pemimpin mereka Malekith.

 • Plot filem berputar di sekitar Ether – Stone of Infinity.
 • Stan Lee memainkan salah satu pesakit hospital, yang meminta Dr Selwig memulangkan boot.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Kengerian pendek: “Long live the King”

Pembalas Pertama: Perang Lain

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Steve Rogers (Captain America), bersama-sama dengan Janda Hitam menghadapi Soldier Winter misteri, yang identitinya mendedahkan laporan peminat sebelum tayangan perdana.

 • Di tempat kejadian di mana Steve Rogers memegang buku nota dengan senarai peristiwa-peristiwa penting, kita boleh melihat rujukan kepada “Star Wars”, “Rocky” dan filem “Moscow tidak percaya dalam air mata”.
 • Stan Lee memainkan pengawal keselamatan yang menemui kehilangan kostum Kapten Amerika.
 • Ejen Sitwell menyebut Stephen Strange.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Penjaga Galaxy

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Dirasai dengan suasana pawagam 80-an, di mana segelintir loser ruang menghadapi cabaran dan mengatur pertempuran tari.

 • Stan Lee melancarkan Galaxy bersama filem Marvel. Kali ini dia bercakap dengan seorang gadis di planet Xander.
 • Suara Groot disampaikan oleh Vin Diesel, dan dia sendiri menyuarakan frasa dalam bahasa yang berbeza.
 • Di dalam bilik Pemungut terdapat anjing-telepath bernama Cosmo, yang mengumpul pasukan wira-wira dalam komik.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

The Avengers: The Age of Altron

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Tony Stark dan Bruce Benner membuat Altron. Dia dengan cepat memahami apa yang sedang, dan membina rencana untuk memusnahkan semua manusia.

 • Stan Lee yang cukup mabuk dibawa ke tangan selepas parti itu.
 • Visi Taurat adalah rujukan kepada filem masa depan “Thor: Ragnarok”.
 • Di tempat kejadian selepas kredit, Thanos muncul dengan senyuman bangga.
 • Hugh Jackman mahu muncul dalam peranan Wolverine, tetapi hak untuk watak itu pada masa itu berada di studio 20th Century Fox.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

The Ant Man

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Hank Pym, yang mencipta saman Ant-Man, menyerahkan kepada penggantinya, Scott Lang.

 • Stan Lee adalah seorang bartender.
 • Scott Lang menawarkan untuk memanggil Avengers, supaya mereka semua telah memahami apa yang Hank Pym berkata: “. Mereka mesti menjadi sangat sibuk, membuang negara lain dari langit” Ini adalah rujukan kepada “Era Altron.”

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Lebih banyak kinokomiksov, saya mahu melihat fasa ketiga!

Pembalas Pertama: Konfrontasi

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Iron Man dan Captain America tidak bersetuju dan mengatur pemasangan di lapangan terbang.

 • Filem ini dipanggil “The First Avenger”, yang menunjuk kepada album solo Kapten Amerika. Walau bagaimanapun, terdapat banyak karakter dalam gambar yang boleh kita anggap sebagai bahagian baru dari “Avengers”.
 • Stan Lee memainkan kurier FedEx dan memanggil Iron Man Tony Kark.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Dr. Strange

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, agar tidak terlepas apa-apa yang penting Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, agar tidak terlepas apa-apa yang penting

Benediktus Cumberbatch memainkan seorang pakar bedah yang mahaagak tetapi mahir yang, untuk mendapatkan semula dari kemalangan itu, berpaling kepada ahli sihir untuk mendapatkan bantuan.

 • Stan Lee muncul dalam peranan bas penumpang, membaca buku “Pintu persepsi” Aldous Huxley.
 • Skrip untuk filem itu ditulis oleh George Martin, pengarang kitaran novel “Song of Ice and Fire”. Tetapi Martin meletakkan terlalu banyak syarat, dan studio itu menolak.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Penjaga Galaxy 2

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, supaya tidak terlepas apa-apa yang penting

Peter Quill mendedahkan rahsia asalnya dan menyelesaikan masalah yang tidak standard dengan bapanya.

 • Di tempat kejadian selepas kredit muncul Adam Warlock – salah satu pahlawan terkuat Marvel.
 • Stan Lee dalam ruang angkasa menceritakan perlumbaan pengamat sejarah dari masa lalu.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Spider-Man: Kembali ke Rumah

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, agar tidak terlepas apa-apa yang penting Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, agar tidak terlepas apa-apa yang penting

Selepas peristiwa “Konfrontasi” Peter Parker mahu membuktikan kepada Tony Stark kesejukannya. Dengan peluang bertuah di bandar, Vulture wanita super bekerja.

 • Penjahat utama filem itu mendapat pembersihan bandar untuk para Avengers.
 • Pemandangan selepas tajuk tajuk pada penampilan Sinister Enam di dalam bilik filem.
 • Stan Lee dapat dilihat ketika Spider-Man sedang berjuang di jalan-jalan di New York.
 • Peter menemui kepala Altron di gudang organisasi Kawalan Kerosakan.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

Thor: Ragnarok

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, agar tidak terlepas apa-apa yang penting Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, agar tidak terlepas apa-apa yang penting

Thor cuba untuk menghentikan Ragnarok, manakala Hulk bersorak dalam kemuliaan pada pergaduhan gladiator.

 • Dalam Komik Grandmaster dan Pemungut adalah saudara-saudara, tetapi dalam filem mengenai hubungan mereka tiada apa yang diketahui.
 • Di tempat kejadian selepas kredit pahlawan menghadapi kapal Thanos.
 • Stan Lee memainkan pendandan rambut yang memotong Thor.

Lihat di Google Play →
Tonton di iTunes →

The Black Panther

Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, agar tidak terlepas apa-apa yang penting Bagaimana untuk menonton filem dan rancangan TV Marvel, agar tidak terlepas apa-apa yang penting

T’Challa menjadi raja dan cuba untuk melindungi Wanda dari akibat kesilapan ayahnya.

 • Kakak Black Panther berjaya menyembuhkan Baki Barnes, setelah menyelamatkannya dari program Soldier Musim Gugur.
 • Stan Lee muncul di kasino dan cuba mengambil cip kepada dirinya sendiri.

Avengers: War of Infinity

Watak-watak filem sebelumnya digabungkan untuk melindungi alam semesta daripada Thanos, yang dengan mudah meletakkan pada bilah semua wira bersama-sama – kerana dia mempunyai batu infiniti.

Apakah rancangan Marvel untuk masa depan?

Apa yang anda perlu ketahui tentang Pawagam Marvel sebelum

Sebelum fasa ketiga berakhir, kita akan melihat filem-filem “The Man-Ant dan Wasp” pada tahun 2018 dan “Kapten Marvel” pada tahun 2019. Gambar terakhir fasa ini akan menjadi “Avengers 4”.

Kevin Feigy tidak mendedahkan semua kad lagi: menurutnya, studio itu difokuskan pada filem-filem terdekat. Walau bagaimanapun, senarai perdana menteri masa depan pasti akan termasuk “Penjaga Galaxy 3”, sekuel “Black Panther” dan “Spider-Man”. Bahagian kedua “Strange Doctor” belum diumumkan, tetapi ini hanya soal masa.

Disney membeli syarikat 20th Century Fox, dan dengan itu mendapat semula hak ke atas X-Men, Fantastic Four, Deadpool, dan watak-watak lain. Butiran tidak didedahkan, tetapi, nampaknya, kita sedang menunggu peristiwa global di dunia kinomiksov.

Kami berdiri di ambang titik perubahan yang lain, dan selepas 2019, apabila filem terakhir mengenai Avengers akan dibebaskan, skrin filem ini tidak lagi sama.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 80 =