10 sambungan untuk Google Chrome, yang akan membantu mengatasi kerja dengan lebih cepat

1. Hantar di mana-mana sahaja

Pelanjutan ini akan membolehkan anda untuk berkongsi fail dengan mana-mana orang dengan satu klik. Untuk melakukan ini, seret gambar, video, dokumen atau arkib ke dalam tetingkap pop timbul pelanjutan. Pautan yang diterima untuk dimuat turun boleh dihantar melalui e-mel, dalam utusan atau diterbitkan di rangkaian sosial. Tiada pendaftaran, tiada sekatan.

2. Fwrdto.me

Walaupun sejumlah besar catatan dan perkhidmatan penanda buku berlainan, banyak pengguna masih terus menghantar diri mereka ke pautan mel ke halaman yang menarik. Fwrdto.me memudahkan dan cepat.

3. Salin Semua URL

Sekiranya anda mendapati keseluruhan halaman pautan berguna pada beberapa halaman yang mungkin anda perlukan, maka tidak perlu membuang masa untuk menyelamatkan setiap orang dalam pilihan tersebut. Pelanjutan Salin Semua URL dengan serta-merta boleh mengumpul semua alamat dari halaman terbuka dan menyimpannya ke fail (txt, html, json).

4. Pengurus Muat turun Chrono

Pengurus muat turun lalai di Chrome tidak mempunyai banyak ciri. Sekiranya anda sering memuat turun gambar, video dan fail dari Internet, perhatikan Pengurus Muat turun Chrono. Pelanjutan ini mengetahui hampir semua yang anda perlukan, termasuk memuat turun untuk jeda, memuat turun pada jadual, ambil fail dengan topeng yang ditentukan dan banyak lagi.

5. Pemilihan Pautan Baik

Kadang-kadang masalah timbul sama sekali dari awal. Contohnya, apabila anda cuba memilih sekeping teks yang merupakan pautan. Pernahkah anda mencubanya? Jika ya, anda akan dengan mudah memahami segala-galanya dan memasang sambungan Pemilihan Pautan Halus.

6. Jangan Fuck Dengan Paste

Sesetengah perkhidmatan untuk tujuan keselamatan tidak membenarkan kata laluan dimasukkan dari papan klip semasa kebenaran. Ia perlu memasukkan gabungan huruf dan nombor dengan tangan yang panjang, mengutuk pemaju. The Do not Fuck With Paste memecahkan masalah ini.

7. Sejarah Klipbod 2

Secara lalai, papan klip sistem membolehkan anda menyimpan hanya satu nilai. Ini, sudah tentu, sedikit, jadi terdapat pengurus clipboard pihak ketiga, sangat memperluaskan keupayaan alat ini. Sejarah Klipbod 2 dengan selamat boleh menyimpan semua yang anda salin dalam beberapa hari dalam Chrome pelayar. Anda boleh membuat salinan sandaran pada mesin tempatan atau di awan Google.

8. Muat turun Penghala

Muat turun Penghala adalah sambungan lain untuk meningkatkan pengurus muat turun terbina dalam untuk penyemak imbas Chrome. Dengan itu, anda boleh menyimpan fail secara automatik dalam folder yang berlainan mengikut peraturan yang anda tetapkan. Sebagai contoh, semua gambar yang dimuat turun akan pergi ke folder “Imej”, fail audio akan disimpan ke folder “Muzik”, dan arkib akan berada dalam direktori “Arkib”.

9. gleeBox

gleeBox adalah baris arahan untuk penyemak imbas anda. Dengan bantuannya, anda boleh melakukan hampir apa-apa tindakan dengan menaip perintah dari papan kekunci. Buat tangkapan skrin, halaman rasshadit, muat turun fail, tulis surat akan benar-benar tanpa tetikus. Pengaturcara akan menghargai.

10. MINI Fast Forward

Pelanjutan ini akan membantu untuk menyimpan sumber yang paling berharga – masa. Selepas memasangnya, anda akan mempunyai peluang untuk mempercepatkan main balik video di YouTube dan Facebook. Anda dengan cepat dapat melewatkan detik-detik yang membosankan dan menarik, tanpa kehilangan keupayaan untuk menjejaki apa yang sedang berlaku di skrin.

Dan apa sambungan berguna ada dalam bank babi anda?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 81 =