7 sambungan terbaik untuk bar sisi baru penyemak imbas Opera

Sebelum ini, di Opera, bar sisi adalah salah satu ciri pembunuh, kerana pelayar ini begitu disayangi oleh pengguna berdedikasi. Dengan bantuan bar sisi, anda boleh dengan cepat mengakses penanda halaman, muat turun, mel atau nota anda serta bekerjasama dengan mereka, tanpa menutup halaman yang sedang dibuka. Ia sangat mudah.

Opera bar sisi baru

Sidebar pelayar baru (dibuka oleh pintasan papan kekunci Ctrl + Shift + S) dalam banyak aspek mengulangi fungsi pendahulunya, tetapi ia dilaksanakan dengan bantuan sambungan khas. Ini memberi kita harapan bahawa peluang sidebar di Opera akan meningkat dari masa ke masa, kerana pemaju pihak ketiga membuat sambungan baru dan baru. Sudah sekarang anda boleh menyemak imbas suapan Twitter anda, berita RSS, mengurus sambungan yang dipasang, menambah nota dan banyak lagi. Di bawah ini anda akan dapati penerangan beberapa pelanjutan untuk bar sisi Opera, yang anda boleh pasang sekarang.

V7 Bookmarks

Melihat kegemaran adalah salah satu fungsi yang paling mudah dan logik yang boleh anda lakukan di bar sisi pelayar. Terima kasih kepadanya, anda boleh dengan cepat menambah dan mengeluarkan penanda buku baru, memindahkannya di antara folder dan, sudah tentu, buka laman kegemaran anda.

Sidebar TweetDeck

Jika anda seorang penggemar perkhidmatan Twitter dan tidak boleh hidup tanpa berita dan minit baru (atau terpaksa mengesan mereka dengan jenis kerja anda), maka sambungan Sidebar TweetDeck akan datang untuk menyelamatkan anda. Ia akan membolehkan anda membuka reben TweetDeck secara langsung di bar sisi dan ikuti satu mata untuk kemas kini ke pita anda.

SimpleExtManager

Pengurus lanjutan mudah ini akan membolehkan anda untuk mendayakan atau melumpuhkan sambungan yang diperlukan dengan cepat, dan juga menyediakan akses cepat ke tetapannya. Di samping itu, anda boleh membuat kumpulan pelanjutan yang anda boleh aktifkan bersama-sama dengan satu klik tetikus. Dengan cara ini, anda boleh membuat beberapa kumpulan, yang mana anda boleh gunakan, contohnya, untuk kerja, yang lain untuk permainan atau multimedia, dan beralih antara mereka yang diperlukan.

Nota V7

Ciri proprietari penyemak imbas Opera dalam penjelmaan semula yang baru. Perlu diingat bahawa V7 Notes kelihatan dan berfungsi serta pembuat nota lama dan juga boleh membantu anda dalam keadaan apabila anda perlu dengan cepat menyimpan sebut harga, pautan atau teks dari halaman yang sedang dibuka.

Google Keep Sidebar

Perkhidmatan Google Keep sepatutnya disayangi oleh pengguna untuk fleksibiliti dan cross-platforming. Dengan itu, anda boleh mencipta nota cepat, senarai, peringatan dan rekod suara tepat di bar sisi Opera, dan kemudian melihatnya dalam Rangkaian atau pada peranti mudah alih anda.

Panel Sejarah

Ini adalah pengurus bar sisi mudah untuk bar sisi. Semua elemen di dalamnya disusun dengan waktu dan domain melawat, terdapat rentetan carian. Mengklik di tapak yang diingini akan membukanya dalam tab pelayar baru.

Sidebar InoReader

InoReader adalah salah satu pembaca RSS dalam talian terbaik. Jika anda adalah pengguna, kemudian pasangkan sambungan khas untuk bar sisi yang akan membolehkan anda melihat artikel baru tanpa perlu membuka antara muka web utama.

Sidebar Opera dan pelanjutan yang sepadan untuknya adalah sesuatu yang menarik, yang mungkin menarik pengguna tambahan pada penyemak imbas ini. Sebagai contoh, saya serius berfikir tentang menggunakan Opera sebagai pelayar utama. Dan awak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 29