Sambungan terbaik untuk Chrome pada 2016 oleh versi Lifehacker

Sideplayer

Dengan sambungan ini, anda boleh melihat video dalam tetingkap yang berasingan di YouTube sendiri dan di mana-mana tapak lain di mana video dari perkhidmatan ini dimasukkan. Untuk melakukan ini, sambungan menambah butang ke antara muka pemain, mengklik akan membuka filem dalam tetingkap terapung kecil.

Kematian

Pelanjutan yang sihat memberi motivasi kepada tindakan. Pertunjukan kematian di tab pelayar baru pemasa yang menghitung tahun anda untuk milisaat terdekat, dan juga memaparkan masa tinggal dan masa tinggal (berdasarkan jangka hayat purata 80 tahun). Setiap bulatan adalah sama dengan bulan hidup.

Facebook Flat

Facebook Flat menawarkan reka bentuk kardinal antara muka Facebook, yang anda suka. Hakim untuk diri sendiri: panel navigasi sisi tampak sangat berbeda, dan tidak mematikan layar sebagai skrol pita. Faedah inovasi ini adalah jelas: terdapat pengembangan melumpuhkan slider, anak panah untuk navigasi pantas ke permulaan pita, pautan ke hari lahir yang akan datang rakan-rakan anda dan banyak lagi.

Yandex.Music

Pelanjutan ini berfungsi bukan sahaja dengan perkhidmatan muzik dari Yandex, tetapi juga dengan sebilangan besar pemain dalam talian lain, termasuk Google Play Music, Zvooq, Deezer dan YouTube. “Yandex.Music” membolehkan anda mengawal main balik muzik dari laman web ini, serta menyediakan akses kepada radio pintar anda sendiri yang menyesuaikan diri dengan citarasa anda.

Track24

Track24 adalah salah satu perkhidmatan terbesar yang menyokong menjejaki penghantaran sejumlah besar perkhidmatan pos dari seluruh dunia. Untuk mengetahui di mana pakej anda berada, cukup untuk menggunakan tetingkap pop timbul carian pantas, dan anda akan mempunyai segala-galanya di telapak tangan anda.

Tindakan Magic

Sekiranya anda ingin menikmati menonton video di YouTube, kemudian pasang sambungan Magic Action. Ia memotong unsur-unsur luaran dan mengubah perkhidmatan ini menjadi pawagam dalam talian sebenar di mana terdapat hanya anda dan video yang anda pilih untuk menonton.

TimeYourWeb

Pelanjutan TimeYourWeb untuk pelayar Chrome akan memberitahu anda berapa banyak masa yang anda belanjakan pada laman web tertentu. Dengan itu, anda boleh mendapatkan maklumat terkini mengenai aktiviti anda di web dan menghabiskan masa anda dengan lebih optimum.

Tolak

Pelanjutan Push untuk Google Chrome memudahkan interaksi dengan lebih daripada 500 perkhidmatan dalam talian. Dengan itu, anda dengan cepat boleh menghantar mel, menambah nota dan melakukan banyak tindakan lain, tanpa meninggalkan tab terbuka penyemak imbas. Malah, ia adalah versi berasaskan pelayar dari platform automasi Zapier, yang merupakan pesaing kepada IFTTT.

BehindTheOverlay

Saya yakin bahawa anda telah berulang kali bertemu tapak yang menjengkelkan menawarkan semua pelawat untuk melanggan newsletter mereka, meletakkan Facebook atau Facebook di Twitter. BehindTheOverlay Pengembangan memahami dengan iklan pop-up seperti dalam dua tuduhan.

Pengurus Muat turun Chrono

Jika anda kerap memuat turun gambar, video dan fail lain dari Internet, perhatikan Pengurus Muat turun Chrono. Pelanjutan ini mengetahui hampir semua yang anda perlukan, termasuk memuat turun untuk jeda, memuat turun pada jadual, ambil fail dengan topeng yang ditentukan dan banyak lagi.

Dan apakah sambungan yang akan anda masukkan dalam senarai ini?

banner1260x300_kopikot_2

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 90