50 kursus dan sumber dalam talian terbaik untuk mengajar reka bentuk web

Sekiranya anda ingin mengetahui cara membuat laman web atau mengepam kemahiran reka bentuk anda, anda memerlukan maklumat. Kini terdapat banyak kursus reka bentuk web khas dan bantuan latihan berbayar, tetapi bagaimana jika anda tidak mempunyai wang yang cukup? Panduan untuk buku teks percuma, kursus dan panduan dalam talian akan membantu anda menemui bahan percuma yang terbaik untuk reka bentuk dan pengaturcaraan.

Panduan khas direka untuk membantu pereka yang tidak mempunyai wang yang cukup untuk melatih. Di satu tempat dikumpulkan alat terbaik, dipilih oleh sekumpulan profesional dari 140 sumber. Dengan bantuan lebih banyak daripada program pendidikan dan buku teks yang tersedia (seringkali percuma), anda akan dapat meningkatkan tahap anda seolah-olah anda belajar kursus berbayar mahal dalam kehidupan sebenar.

Untuk panduan itu, pelbagai sumber diuji, di mana 50 teratas dipilih dan diedarkan kepada 4 kategori:

1. Tutorial dan manual

Semua orang tahu bahawa di Internet anda boleh menemui buku teks dan manual percuma, walaupun mungkin mengambil masa yang lama untuk melakukan ini, dan hasilnya anda memuat turun sesuatu yang tidak begitu berguna. Panduan itu memilih 11 buku teks dan buku panduan untuk reka bentuk dan pengaturcaraan, yang sepertinya penulis laman web yang layak belajar.

tutorial

2. Kursus

Lulus kursus dalam talian, anda boleh mendapatkan lebih banyak kesan berbanding dengan manual dan buku teks. Dalam bahagian ini, anda akan mendapat kursus dalam talian berbayar dan percuma dengan antara muka yang menyenangkan, video berkualiti tinggi dan forum khusus.

3. Arahan Atas Talian

Adalah dipercayai bahawa cara terbaik untuk belajar sesuatu adalah dengan melatih dengan guru. Panduan ini membentangkan tiga tapak dengan kemungkinan pembelajaran dalam talian, dan menunjukkan tahap pengetahuan yang diberikan oleh pelajaran.

kursus peribadi

4. Direktori

Di sini anda akan menemui pautan ke pelbagai repositori, di mana anda boleh mencari maklumat yang anda perlukan pada bila-bila masa yang mudah.

Jadi, jika anda tahu bahasa Inggeris dengan baik, ingin belajar reka bentuk dan pengaturcaraan, dan jangan menghabiskan banyak wang di atasnya, panduan untuk pelatih sedang menunggu perhatian anda.

Satu koleksi curated curatedup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 10