9 Aksesori Berguna untuk MacBook anda

Bukan rahsia lagi bahawa kita memuja perkakasan dan aksesori Apple, yang menjadikannya lebih baik. Pelekat, penutup, bermaksud MacBook – bagaimana dalam pelbagai ini untuk mencari sesuatu yang sangat berharga? Berita baik: Hongkiat telah memilih 9 aksesori yang sangat baik untuk MacBook anda.

Pada masa ini, kita akan memberi tumpuan kepada orang-orang perkara yang berguna sedikit yang akan membuat MacBook anda adalah lebih mudah untuk digunakan: untuk membantu menangani dengan wayar sentiasa ada untuk menjimatkan ruang pada desktop dan menyelesaikan masalah yang biasa kepada setiap pemegang MacBook. Jika anda mempunyai idea, daripada untuk menambah senarai ini – berkongsi dengan kami dalam komen.

1. Nifty MiniDrive

nifty

Sekiranya anda berfikir bahawa 128GB atau 256GB terlalu kecil, perhatikan MiniDrive Nifty. Tambahan 64GB diletakkan dalam slot kad SD. Walaupun kad SD konvensional menonjol untuk kelebihannya, Nifty menggunakan MicroSD agar sesuai dengan sempurna ke dalam bentuk MacBook. Dan juga, ia dikeluarkan dalam penyelesaian warna yang berbeza. Pada masa ini, Nifty MiniDrive hanya serasi dengan model lama MacBook Pro, Retina dan Air. Sokongan untuk model 2013 lewat sedang dalam pembangunan.

2. ZenDock

zendock

ZenDock adalah pengurus kabel, yang sekali gus akan menghapuskan susunan wayar bosan yang telah menduduki meja anda. Ia mempunyai FireWire, USB, ethernet, Mini Display Port, mikrofon dan output audio dan semua ini adalah satu-satunya kabel!

ZenDock masih hanya sesuai untuk MacBook lama, pembangunan pengurus kabel untuk model MacBook Pro akhir tahun 2013 akan bermula dalam masa terdekat.

3. Snuglet

snuglet

MagSafe dibuat sedemikian rupa sehingga ia sangat mudah. Kadang-kadang, ia terlalu mudah. Sebagai contoh, jika anda menggunakan komputer riba yang terletak di atas katil – satu pergerakan janggal dan kord kuasa keluar.

Snuglet adalah peranti logam kecil yang dipasangkan ke dalam penyambung kuasa MacBook dan tidak membenarkan kabel untuk memutuskan sambungan sehingga anda menginginkannya. Anda boleh mengeluarkan Snuglet menggunakan ruji dalam foto di atas, dan penggunaannya tidak menjejaskan kuasa MacBook dalam apa cara sekalipun.

4. LapTuk Pro

LapTuk-2

Satu lagi cara untuk mengatur ruang desktop, jika anda menggunakan MacBook dengan monitor. Pendirian logam semua LapTuk Pro membolehkan anda menyembunyikan MacBook di dalamnya, jadi ia tidak mengambil apa-apa ruang di atas meja. Monitor terletak di atas dan ia lebih mudah digunakan.

5. LandingZone

landingzone

LandingZone adalah stesen dok desktop yang menyelesaikan masalah “merobek” pelbagai wayar apabila anda ingin mengeluarkan komputer riba dari meja. Segala-galanya yang telah anda sambungkan terus disambungkan sehingga anda kembali.

LandingZone dalam konfigurasi yang paling mahal mempunyai 4 port SuperSpeed ​​USB 3.0, kunci Kensington, Mini DisplayPort dan ethernet. Istana Kensington tidak akan membenarkan sesiapa sahaja untuk membuka MacBook anda jika anda tidak berada di sekelilingnya.

6. Henge Docks

henge

HengeDocks – pendirian lain, yang akan menjimatkan ruang pada desktop anda, jika anda bekerja dengan monitor luaran. MacBook ini diletakkan secara menegak, ia adalah mudah untuk mengambil dan meletakkan kembali, dan dia berdiri kelihatan sangat bergaya dan luar biasa.

7. DualHead2Go

dualhead2go

Jika anda bekerja dengan pelbagai monitor, Matrox DualHead2Go sesuai untuk anda. Peranti menggunakan penyambung Thunderbolt untuk menyambungkan dua monitor tambahan (pada akhirnya, anda mendapat sebanyak 3 skrin). Kotak kecil dikenakan melalui USB dan bekalan 2 monitor dengan resolusi 1920 × 1200.

8. MTower

mtower

mTower adalah penyelesaian lain bagi mereka yang ingin menjimatkan ruang pada desktop. Pendirian mengambil masa tiga kali ruang kurang daripada MacBook. Dalam “limbo” semua penyambung dan wayar secara stabil beroperasi, dan yang lebih penting, mTower diperbuat daripada aluminium anodized dan menyejukkan komputer riba anda semasa anda bekerja.

9. PowerCurl

powercurl

Dalam satu tangan, panjang kabel pengecasan untuk MacBook adalah tambah, kerana ia boleh dipasang ke saluran keluar yang cukup jauh. Sebaliknya, panjang ini menjadikannya lebih mudah alih. PowerCurl adalah penyelesaian yang mudah dan berkesan untuk masalah ini. Gulung untuk penyimpanan penyesuai dan wayar tersedia dalam dua warna – kelabu dan biru.

***

Adakah anda telah memilih hadiah untuk tahun baru untuk pemilik MacBook biasa atau menjaga sesuatu untuk diri sendiri? Beritahu kami dalam ulasan apa aksesori yang anda suka, dan yang mana – tidak begitu.

(melalui)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 62