8 terbaik kvadrokopterov oleh versi Lifhaker, yang tidak perlu mendaftar

Undang-undang yang mengawal selia penerbangan kenderaan udara tanpa pemandu berkuat kuasa pada 30 Mac tahun ini dan menjadi hari yang benar-benar hitam untuk peminat mainan dan model kawalan radio. Penerbangan di kawasan bandar sekarang boleh membawa kepada denda penting. Video di Internet juga. Tetapi ini dalam keadaan yang tidak baik.

Tindakan agensi penguatkuasa undang-undang dengan ketiadaan asas undang-undang penuh di kawasan ini tidak dapat diramalkan. Untuk beberapa ketika, perlu menghadkan diri dalam penerbangan atau mendapatkan permit rasmi (kami akan membincangkannya dalam bahan berikut). Jika kedua-dua pilihan tidak sesuai, anda boleh membeli peranti dengan lebih mudah 250 gram, kerana ia dibenarkan untuk digunakan di mana-mana, kecuali tempat-tempat di mana gambar dan rakaman video dilarang sama sekali. Hari ini kita akan bercakap tentang mereka.

Syma X5C

Syma X5C
kvadrokopterpro.ru

Salah satu quadrocopters yang paling popular masih dalam perniagaan. Berat pengubahsuaian terkini C-1 dengan ciri kamera dan penerbangan yang lebih baik hanya 100 gram, supaya anda boleh terbang tanpa rasa takut. Tetapi ia adalah Syma X5 dengan pantas dianggap sebagai drone terbaik untuk pemula pembelajaran. Ini adalah Copter tahan lama dengan pemasangan berkualiti tinggi dan reka bentuk yang baik, bahan habis beli yang murah, julat dan kelajuan yang mencukupi, penstabilan dan pengawalan yang baik. Akan menahan jatuh yang tidak dapat dielakkan untuk pemula, dan pemilik berpengalaman akan melakukan banyak helah. Terdapat juga modifikasi yang menerjemahkan video ke konsol (FPV). Di samping itu, Syma X5 mempunyai banyak klon yang sangat murah.

Beli untuk 45 dolar →

Yizhan Tarantula X6 / JJRC H16

Yizhan Tarantula X6 / JJRC H16
remotercdrone.com

Hampir analog penuh Syma X5, tetapi dengan satu ciri yang sangat penting: kuasa motor peranti ini cukup untuk mengangkat kamera tindakan yang tetap ke bahagian bawah pesawat. Ia mempunyai saiz yang sedikit lebih besar daripada Syma X5, dan beratnya 200 gram (dengan kamera anda mendapat maksimum 250 gram yang dibenarkan). Untuk model ini sangat mudah untuk mencari sebarang aksesori. Pengendalian dan kualiti pembinaan juga membolehkan kami mengesyorkan quadopter ini bukan sahaja untuk hiburan yang mudah, tetapi juga untuk latihan sebelum membeli peranti yang lebih serius.

Beli untuk $ 51 →

Cheerson CX-33

Cheerson CX-33
blog.banggood.com

Sebuah hexacopter yang sangat menarik (enam skru), dibina mengikut corak trikopter (tiga rasuk galas). Penyelesaian teknologi sedemikian menjadikan CX-33 lebih stabil, berkelajuan tinggi dan mengangkat beban. Ia dengan mudah boleh mengangkat kamera tindakan yang mudah, bagaimanapun, dengan masa penerbangan yang sudah rendah akan dikurangkan dengan ketara. Di atas kapal drone itu mempunyai kamera 2-megapiksel sendiri, dimensi yang membolehkannya menggantikannya dengan kamera ringan untuk peranti tanpa pemandu. Berat model ini dalam konfigurasi FPV hanya 152 gram, jadi anda boleh terbang tanpa takut di atas semua wilayah yang dibenarkan.

Beli untuk 45 dolar →

JXD 510W

JXD 510W
dronehobby.wordpress.com

FPV-quadrupter murah dengan berat 155 gram. Antara kelebihan model khusus ini ialah reka bentuk yang mudah, pakej kaya (lima bateri sekali gus), jarak jauh dari CX-33. Boleh menjadi hadiah yang luar biasa. Apabila memilih antara dia dan Tarantula, tentu saja, ia patut memilih yang terakhir. Tetapi JXD dengan mengorbankan pengisian yang lebih moden boleh terkejut dalam penerbangan. Terdapat dua versi: W mempunyai jauh dengan skrin sendiri, dan dalam konsol G dilengkapi dengan pengancing untuk telefon pintar.

Beli untuk $ 55 →

XK X250

XK X250
thedronefiles.net

Sebuah drone kecil (hanya 100 gram) dari pengeluar yang dikenali di kalangan sempit. Ia adalah penerima FPV dari Alien XK yang popular (kit untuk penyiaran dimasukkan dalam kit). Mengikut jaminan brosur pengiklanan, ia adalah copter sukan – sesungguhnya, kelajuan dan kawalan pada ketinggian. Di samping itu, ia mempunyai reka bentuk yang sangat baik, masa penerbangan yang baik, elektronik yang baik. Ia boleh dikawal oleh peralatan Futaba profesional, jadi ia sesuai untuk latihan harian sekiranya terbang pada peranti besar sangat mengerikan (atau peralihan serupa dirancang pada masa akan datang).

Beli untuk $ 60 →

JJRC X1

JJRC X1
techlar.weebly.com

Peranti yang paling sukar dalam koleksi kami ialah 250 gram! Berat maksimum yang dibenarkan. Tetapi ini adalah salah satu peranti yang paling ringan dan terkecil dengan motor brushless. Untuk rujukan anda: ia adalah motors jenis ini yang menyediakan penerbangan berkualiti tinggi dan kapasiti penyimpanan beban. Sehubungan itu, semua ciri-ciri dan gaya pengurusan pada asasnya berbeza dari peranti ringan (dan banyak yang lebih berat, seperti Wltoys V666). Boleh mengangkat sehingga 50 gram berat tambahan – cukup untuk menggunakan kit FPV dari Syma (dengan mana kelengkapan kawalannya serasi) atau Xiaomi Yi yang berwayar keras.

Beli untuk $ 106 →

Cheerson CX-10W

Cheerson CX-10W
china-gadgets.de

Sebuah bilik kecil (15 gram) berdengung dengan video dan Wi-Fi. Yang kedua, dengan cara ini, digunakan bukan sahaja untuk memindahkan imej dalam masa nyata, tetapi juga untuk mengawal dron. Ia boleh di telapak tangan anda, terbang dalam cuaca tanpa angin untuk jarak sehingga 15 meter dari pengurus telefon pintar atau tablet (dengan baik, atau berapa kuasa pemancar peranti itu). Yang paling kecil, paling murah, jadi ia sesuai untuk hiburan untuk peminat penerbangan besar dan kecil.

Beli untuk $ 26 →

Hubsan X4

Hubsan X4
www.all-battery.com

Diletakkan di telapak salinan Cina salah satu drone syarikat Parrot Perancis. Berat hanya 50 gram, ia mempunyai kamera terbina dalam, FPV, reka bentuk yang menarik. Untuk penerbangan dalam cuaca berangin hampir tidak sesuai, tetapi sebagai mainan kecil dalam angin lemah atau dalam rumah – pilihan yang sangat baik. Pengguna Rougle boleh menukar modul kamera.

Beli untuk $ 60 →

Apa yang perlu dipilih?

Apabila memilih peranti, anda harus melihat ke dalam dompet dan mempertimbangkan semua pilihan. Pada pendapat saya, pemerolehan yang ideal, tetapi mahal dalam kelas ini boleh menjadi JJRC X1 – motor tidak berus lebih mahal. Jika anda tidak mahu menghabiskan banyak wang, anda tidak dapat mencari sesuatu yang lebih menarik daripada Tarantula atau Syma X5.

Dan akhirnya tip tip: apabila membeli, jangan gunakan perkhidmatan “Pos Rusia”, hubungi syarikat pengangkutan alternatif untuk mengelakkan kemungkinan komplikasi dan masalah yang tidak perlu dengan pelepasan kastam.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 16