GoPro HERO 4 – 4k aksi-aksi yang paling bajet

Selepas kemunculan kamera generasi sebelumnya pada bulan November 2012, Internet pada masa itu mengisi bingkai dan video kecantikan yang luar biasa, dan slogan “Menjadi HERO” duduk di kepala para penggemar yang melampau. GoPro HERO 3 mudah dilampirkan, ia telah dilindungi dengan selamat dari habuk dan kelembapan dan mempunyai banyak pilihan pemasangan yang berbeza, termasuk untuk haiwan kesayangan. Terima kasih kepada kamera ini menjadi mast-hev bagi semua yang memimpin gaya hidup aktif dan terlibat dalam sukan ekstrem. Oleh itu, kebaharakan itu dijangka sangat kuat. Dan kamera HERO 4 yang dikemas kini memenuhi semua harapan dan bahkan melepasi mereka dalam beberapa cara.

Seperti dahulu, penguasa terdiri daripada tiga kamera: HERO 4 Black, HERO 4 Silver dan HERO. Kemunculan peranti tetap sama. Ini semua bar plastik segi empat sama yang sama dengan paparan monokrom untuk memaparkan maklumat perkhidmatan. Semua perubahan di dalam. Mari kita mulakan dengan model lama.

GoPro Hero 4 Black Edition

gopro_hero41

Kamera ini dilengkapi dengan 12 megapiksel sensor dan belajar untuk menembak video dalam resolusi 4K dengan kekerapan 30 bingkai sesaat, 2.7K pada frekuensi 50 bingkai sesaat atau Full HD pada frekuensi 120 bingkai sesaat. Ia menjadikannya yang paling mudah diakses Kamera 4K di pasaran. Inovasi inovasi ini tidak berakhir di sana. Dia mendapat mod itu Mod Immersive, ketara meningkatkan sudut liputan. Terima kasih kepada GoPro HERO 4 ini sudut yang paling luas aksi-aksi di dunia.

Ditambah dan mod ProTune – analogi format rakaman video yang tidak dimampatkan. Bahan yang diambil dalam format ini membolehkan anda mengekstrak dari sini maksimum di peringkat pemprosesan pasca.

Di GoPro juga bekerja pada keupayaan rakaman bunyi, yang bukan merupakan bahagian yang kuat dari pendahulunya. Sekarang selama ini kerja-kerja yang ditubuhkan analog kepada penukar audio digital dan mikrofon terbina dalam julat dinamik berganda. Semua ini berfungsi di bawah kawalan pemproses baru dengan dua kali peningkatan prestasi. Kami sangat berharap dengan semua inovasi yang banyak ini, hayat bateri juga akan meningkat, yang juga tidak tertunggak di GoPro HERO 3.

Ciri-ciri HERO 4 syarikat menunjukkan dalam video baru, yang masih mengagumkan.

Sesuatu yang baru akan bernilai $ 499 dan boleh didapati dari 5 Oktober.

GoPro HERO 4 Edisi Perak

Versi mudah kamera yang lebih lama ini bernilai $ 100 lebih murah dan lebih seperti versi HERO 3+ yang sedikit lebih baik. Sekurang-kurangnya, kemungkinan penangkapan kekal tidak berubah, tetapi dari Black Edition mendapat mod ProTune dan keupayaan menembak yang lebih baik dalam kegelapan.

gopro_hero43

Ciri utama kamera adalah skrin sentuh di belakang peranti, yang mana anda boleh melihat rakaman, serta memantau proses rakaman.

GoPro HERO

gopro_hero44

Jika $ 400 untuk anda masih banyak, GoPro mempunyai pilihan belanjawan. Kamera HERO disertakan dalam kotak kalis air yang tidak boleh ditanggalkan, boleh menembak Full HD pada kadar 30 bingkai sesaat dan menangkap foto 5 megapiksel. Sangat baik untuk kamera tindakan $ 129.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 68 =