4 cara untuk terjun ke Internet rawak

Internet dalam banyak aspek serupa dengan pusaran air gelap. Bahagian bawah sama sekali tidak dapat dilihat, apa yang tersembunyi di bawah permukaan juga tidak jelas. Tetapi tidak ada yang salah dengan cuba mencairkan berenang biasa dan mengendalikan tangan anda menjadi yang baru dan belum dijelajahi. Apa yang akan anda tarik keluar – syaitan laut atau harta karun – akan menunjukkan masa.

Dari artikel ini, anda akan mempelajari tentang empat perkhidmatan web yang secara rawak menghantar anda ke sudut yang tidak diketahui di Internet.

Laman web

Rangkaian itu penuh dengan lorong hitam dan cahaya. Di manakah RamondWebSite membuang anda? Sukar untuk meneka. Perkhidmatan web menjana pautan rawak ke laman web sama ada topik dan tujuan.

RamdomWebSite
Saya tertanya-tanya jenis orang yang akan anda miliki selepas membuka pautan rawak

Penulis perkhidmatan cuba untuk mengecualikan halaman dengan kandungan pornografi dari terbitan, walaupun mereka tidak menjamin perlindungan 100% dari sumber tersebut.

laman web rawak

Wikipedia

Mengenai “Wikipedia” pernah mendengar dvoechnik yang paling terbakar, yang pengetahuannya pada dasarnya, apa saja. Apa yang boleh kita katakan tentang orang yang ingin mendapatkan maklumat baru. Google membayar penghormatan kepada Wikipedia dengan memaparkan pautan ke halamannya dalam blok pertanyaan carian berasingan. Bilangan artikel yang diposkan di perpustakaan dalam talian sukar dikira, apalagi dibaca. Tetapi ini tidak bermakna bahawa anda tidak perlu secara beransur-ansur mengembangkan horizon anda.

Wikipedia
Wiki mengetahui segala-galanya

Pembaca yang berminat tahu bahawa di sidebar sebelah kiri “Wikipedia” adalah pautan khas kepada artikel rawak. Terjemahan rawak ke halaman baru juga dijawab oleh gabungan kekunci Alt + Shift + X.

Artikel rawak

Street View

Di dalam perut Google terdapat banyak projek yang hebat, antaranya sukar dilalui oleh “Street View.” Ini benar-benar satu perkhidmatan yang unik, membolehkan anda mendarat dan berjalan melalui banyak jalan yang belum dipetakan di tempat yang paling tidak dijangka di bumi.

MapCrunch
Jangan lupa tentang saman itu, anda mungkin perlu berenang

Seperti yang anda mungkin telah meneka, laman web MapCrunch menghantar anda ke lokasi geografi rawak. Biarkan saya mengingatkan anda bahawa “Street View” juga memberi kesan kepada kedalaman lautan.

MapCrunch

YouTube

Sudah tentu, penjana trafik Internet terbesar tidak dapat menjauhkan diri. Perkhidmatan RandomYouTube mengetepikan video yang disyorkan kepada anda dan popular dengan orang lain.

randomyoutube
Anda boleh ditangkap dan mainan penembak

Pangkalan perkhidmatan mempunyai lebih daripada 300 000 video. Sudah tentu, ini adalah angka yang tidak ketara pada latar belakang umum kandungan YouTube, tetapi anda tidak akan mempertimbangkan semula untuk hidup.

randomyoutube

Tergesa-gesa hasil yang menarik? Kongsi dengan semua orang dalam komen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 5