20 penyelamat untuk mereka yang mempunyai anak

1. Bagaimana untuk menangani Lego yang bertaburan

Sekiranya anak anda suka perancang ini, ia berbaloi untuk melengkapkannya dengan tempat yang istimewa. Sebaiknya, meja plastik dengan laci sesuai untuk ini. Tentukan setiap laci warna sendiri: membuka butiran dengan warna tidak hanya akan membantu kanak-kanak belajar untuk memesan, tetapi juga akan mengembangkan kecerdasan.

nasihat kepada ibu bapa, lego tersebar
ourweefamily.blogspot.com

2. Dapatkan kotak khas untuk kreativiti

Tersebar di sekitar pensil rumah, penanda, cat dan aksesori lain yang berasal dari keadaan keseimbangan. Untuk mengelakkan situasi konflik, buat kanak-kanak kotak atau kotak untuk kreativiti. Biarkan kotak ini mula bersekutu dengannya dengan hobi yang menyenangkan, dan kembalinya perkara ke tempat itu akan menjadi akhir upacara. Ini akan memudahkan kehidupan untuk anda dan kanak-kanak itu, kerana meletakkan objek dalam kotak lebih cepat daripada tepat meletakkannya di atas meja.

nasihat kepada ibu bapa, kotak untuk kreativiti
iheartorganizing.blogspot.com

3. Bagaimana untuk menghilangkan robot kegemaran anda atau anak patung

Sekiranya kanak-kanak dilekatkan pada robot, askar, boneka, maka hampir tidak mungkin untuk memasukkannya ke dalam kotak. Kami menawarkan pilihan untuk meletakkan haiwan kesayangan di penganjur mandi dengan poket telus di pintu bilik. Jadi untuk bersetuju dengan kanak-kanak itu akan menjadi lebih mudah: pertama, syarat “hidup” mainan kegemarannya sangat selesa, dan kedua, dia akan sentiasa melihatnya.

4. Home “zoo” dengan mainan lembut yang tersebar

Reka bentuk sedemikian akan membantu dalam bentuk permainan bersama-sama dengan kanak-kanak untuk mengumpul haiwan mewah di satu tempat.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
s-media-cache-ak0.pinimg.com

5. Bagaimana untuk membatasi ruang untuk dua atau lebih kanak-kanak

Setiap kanak-kanak mesti merasakan sempadan: apa yang peribadi dan apa yang biasa. Batasan ini tidak boleh dilanggar walaupun oleh ibu bapa. Untuk menganjurkan benda dan mainan, buat setiap kanak-kanak zonnya sendiri, yang mana ia menjawab. Sebagai contoh, tandakan tempat-tempat untuk ransel atau mainan bagi pihak semua orang. Jadi kanak-kanak tidak akan merasa terhenti, sambil belajar tanggungjawab. Pendekatan ini akan sesuai dalam keluarga dengan satu anak.

6. Penyimpanan simpanan asli untuk reben dan reben.

Untuk menyimpan busur, gantungan dan reben anak perempuan dan menjimatkan ruang, gunakan dinding: buat papan khas dengan lekapan untuk hiasan kegemaran anda. Jadi anda boleh menyelamatkan diri dan masa anda, dengan cepat memilih aksesori untuk gaya rambut seorang fashionista muda.

Pertubuhan ruang sialan
guidepatterns.com

7. Jangan memakai pakaian, tetapi gulungkannya

Kaedah penyimpanan bukan sahaja menjimatkan ruang. Pertama sekali, ia akan membantu untuk mencari perkara yang betul lebih cepat, kerana pakaian tidak lagi menyembunyikan satu sama lain. Juga pilihan ini akan menyelesaikan masalah hal-hal yang rusak, memudahkan hidup anda.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
twotwentyone.net

8. Idea meletakkan mainan di bilik mandi

Kontena untuk aksesori bilik mandi adalah sempurna untuk menyimpan mainan, yang dimainkan oleh anak dengan mandi. Anda boleh melampirkannya dengan cangkuk pada tirai untuk tirai.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
theinspiredhome.org

9. Poket di atas katil untuk bersenjata sepenuhnya

Kehidupan yang sangat baik untuk ibu bapa yang sangat sedikit pranksters. Di hujung jari anda, akan ada puting kedua atau satu juta bayi perkara penting.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
soldaeira.blogspot.com

10. Buku kanak-kanak boleh diletakkan di atas dinding berhampiran katil

Gunakan rak tekstil yang boleh anda buat dengan tangan anda sendiri. Buku dikeluarkan, kanak-kanak selesa untuk mendapatkannya sebelum tidur – sempurna!

Pertubuhan ruang kanak-kanak
pennycarnival.typepad.com

11. Gantung penganjur di tempat duduk di dalam kereta

Ini adalah penyelesaian terbaik untuk perjalanan pendek dan panjang. Pertama, anda tidak bimbang bahawa segala-galanya akan tersebar di sekitar salon. Dan selain itu, kanak-kanak itu tenang, kerana segala yang diperlukannya di hadapannya.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
fireflycamo.com

12. Gunakan kotak berasingan untuk perkara yang berbeza

Lihat bagaimana ergonomis adalah mungkin untuk meletakkan perkara dan mainan kanak-kanak yang sama sekali berbeza dengan bantuan kotak, bakul dan juga baldi. Jangan lupa untuk menandatangani mereka dan ketat memerhatikan storan yang dimaksudkan: supaya anda boleh membiasakan kanak-kanak dengan cepat.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
pinterest.com

13. Simpan pakaian dan mainan yang tidak perlu dalam beg vakum.

Pakaian bermusim atau menjadi pakaian kecil, mainan lembut yang tidak perlu disimpan dalam beg vakum. Jadi perkara-perkara yang menduduki jumlah minimum ruang dan ruang untuk hidup.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
hometalk.com

14. Menguruskan tempat kerja khas untuk kanak-kanak

Kadang-kadang di tempat almari pakaian di dalam tapak semaian adalah lebih baik untuk menempatkan kawasan kerja khas untuk kanak-kanak, yang boleh dengan mudah ditutup dengan pintu. Di samping fungsi, ini adalah penyelesaian reka bentuk yang hebat untuk sebuah bilik kecil. Dan untuk perkara-perkara yang anda boleh meletakkan laci dada yang padat.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
kidsomania.com

15. Biarkan rejimen itu … masuk ke dalam meja lipat

Satu lagi lifhak untuk ruang kecil, serta untuk ibu bapa yang bosan dengan keadaan huru-hara di atas meja dan rak. Locker berfungsi sedemikian sentiasa boleh dilindungi.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
kidsomania.com

16. Jika kanak-kanak tidak mencapai paip di bilik mandi

Selalunya ketidaktepatan kanak-kanak ketika membasuh tangan dikaitkan dengan ketidaksesuaian fizikal akses ke air. Oleh itu, ramai yang tidak biasa dengan prosedur kebersihan ini. Memudahkan tugas, dan membasuh tangan anda akan menjadi lebih menyeronokkan untuk kanak-kanak.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
acc.lady.mail.ru

17. Bagaimana menggunakan Internet untuk kelebihan anda

Apabila tiada persuasan atau helah membantu, artileri yang serius digunakan. Susun pencarian sebenar untuk mendapatkan kata laluan dari Wi-Fi: mintalah kanak-kanak itu melaksanakan 2-3 tugas yang jelas di sekitar rumah. Permainan sedemikian tanpa emosi negatif – kejayaan 99%.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
imho.group

18. Bagaimana mengajar kanak-kanak mengenali kasut kiri dan kanan

Potong pelekat dengan wira kegemaran anak anda dan tampal di dalam kasut. Jadi kanak-kanak itu akan belajar bagaimana untuk diajar sendiri.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
justsomething.co

19. Bahawa anak itu tidak mendapat kotor dengan es krim

Letakkan kek kertas pada tongkat untuk kek, maka ais krim tidak akan mengalir ke tongkat ke tangan dan lantai.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
pinterest.com

20. Bagaimana untuk mendapatkan anak makan makanan yang sihat

Ini adalah salah satu masalah utama kebanyakan ibu bapa. Cuba sediakan dengan hidangan berguna dan mudah kanak-kanak. Penciptaan makan malam sendiri, kemungkinan besar, mendorong anak untuk mencuba. Dengan cara ini, jangan lupa kreatif menghampiri reka bentuk.

Pertubuhan ruang kanak-kanak
irinazaytseva.ru

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1