Bagaimana untuk membuat pendirian untuk komputer riba

Mempunyai gadgets.masterkit.ru terdapat sebuah majalah mini elektronik, yang mengandungi pelbagai perkara menarik elektronik atau arah hampir elektronik. Sesetengah, menurut pendapat kami, beberapa penerbitan terbaik, kami akan disiarkan sepenuhnya ke blog di Lifehacker.

Untuk kerja di jalan raya, komputer riba adalah penyelesaian yang ideal. Tetapi di rumah atau di pejabat mereka lebih mudah digunakan, menyambungkan papan kekunci biasa “besar”. Jika anda masih menaikkan skrin untuk paras mata, maka anda boleh melupakan kesakitan di leher dari postur sentiasa monggol, dan mata mereka di tempat kerja tidak letih.

Untuk ini, pendirian mudah dibuat dari bahan yang ada. Ia padat, ringan, ia sentiasa boleh disassembled dan diambil dengan anda. Dengan pendirian ini, stesen kerja digunakan lebih rasional – komputer riba menggunakan cerun untuk menduduki kawasan yang lebih kecil di atas meja, mudah untuk melipat kunci, telefon dan barang-barang kecil lain di bawahnya.

 Tempat kerja yang mudah bergerak berdasarkan komputer riba dalam masa 2 minit

Komputer riba datang dalam saiz yang berbeza, jadi lebih mudah untuk membuat pendirian, apa yang membeli, tetapi sebelum anda melakukan versi akhir, ia adalah perlu untuk berlatih “kucing” – kotak kadbod. Dan selepas itu anda boleh mengukir mercu yang diperbuat daripada papan lapis, plastik atau apa-apa bahan lembaran yang lain warna yang dikehendaki melekat permohonan +, jika ada apa-apa keperluan. Dan jangan lupa untuk melekat pad felt di bawah plastik, supaya tidak menggaru meja.

Teknologi pendirian sangat mudah.

Langkah 1

Lukis, atau mencetak corak. Perlu diingat bahawa item 1 kepada corak – ini adalah hanya separuh butiran sebenar, jadi bulatkan lagi simetri kanan (seperti yang anda lihat pada corak) muka menegak. Detail 2 ialah jenis pendirian dalam profil.

Corak memberi satu idea sahaja. Panjang, lebar dan sudut pendirian menentukan sendiri mengikut saiz komputer riba anda.

Butiran 1 perlu ditarik dua kali – secara simetri ke tepi menegak yang betul

Langkah 2

Potong bahagian kadbod pendirian. Ini boleh dilakukan dengan gunting atau pisau perkeranian biasa. Hanya dalam kes yang kedua, jangan merosakkan meja.

Untuk pendirian anda hanya perlu tiga bahagian

Langkah 3

Kami menggabungkan alur bahagian, dan – ia siap!

Nota: disebabkan oleh cerun, komputer riba mengambil sedikit ruang di atas meja

Sekarang semua yang anda perlu memilih lembaran indah yang sesuai, dan atas dasar pola kadbod terbukti membuat reka bentuk akhir, yang menyediakan kemudahan penggunaan dalam tidak postur monggol, jarak yang dikehendaki untuk optimum monitor untuk ketinggian mata susun atur skrin, ruang untuk pen, kunci, telefon, pemacu kilat dan perkara-perkara kecil lain.

Buatlah perkara yang berguna, dengan tangan anda sendiri.

Langgan mini mel pada mel dan ikuti blog kami di sini di Lifhacker!

melalui

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 72