Kalendar 5 – kalendar super baru untuk iOS (+ redim-codes)

Kami sering menulis tentang aplikasi kalendar – ini adalah topik hangat dan sekarang terdapat revolusi sebenar. Baru-baru ini kami bercakap mengenai kalendar Any Cal dari pencipta Any.DO, yang sangat baik. Aplikasi kalendar baru Kalendar 5 untuk iPhone dan iPad dari pasukan Readdle Odessa ternyata lebih baik!

Permulaan

Pertama, aplikasi meminta anda di mana sebenarnya kalendar lalai anda berada – standard atau Kalendar Google. Dengan cara itu, kalendar Readdle selalu bekerja sangat keren dengan kalendar dari Google – secara langsung, tanpa tongkat.

Foto 1

Selepas memilih kalendar, anda akan diadakan tetapi jurulatih yang sedikit menjengkelkan, yang anda tidak boleh ketinggalan. Mungkin ini betul, kerana terdapat banyak ciri yang keren.

Kalendar

Mempelajari Kalender 5, saya tidak kehilangan perasaan bahawa banyak penyelesaian antara muka yang dipinjam dari Mana-mana Cal. Rupa-rupanya ia begitu. Tetapi perkara utama yang mereka tidak ambil adalah stagnasi. Kalendar 5 hanya lalat pada 4s saya dan bekerja dengannya sangat bagus.

Ciri-ciri yang sangat bagus:

  • pengenalan acara dalam bahasa yang dapat difahami dengan tarikh dan masa yang secara automatik membina acara (tidak lama lagi menjanjikan pengiktirafan Rusia);
  • kerja mudah dengan jam dan minit dengan penetapan acara yang lebih tepat;
  • tetapan cepat beberapa pemberitahuan.

Acara boleh dilampirkan ke kafe, restoran, pejabat. Saya tidak faham di mana saya datang, tetapi resti kegemaran saya mendapatinya.

Tidak seperti kalendar baru Apple dalam iOS 7, beralih antara paparan kalendar – hari, minggu, bulan – berlaku dengan satu klik. Melihat Agenda akhirnya masuk akal. Sebelum ini, saya tidak dapat menggunakannya.

Objektif

Terdapat sistem terbina dalam tugas mudah dalam Kalender 5. Buat tugas, tetapkan tarikh akhir dan, jika perlu, peringatan. Lakukan → dengan senang hati hapuskan.

Foto 13

Bagaimana untuk mendapatkan Kalendar 5

Bagi apa-apa kalendar yang curam, pantas dan bijaksana, harga permohonan itu agak normal. Jika anda memberitahu kami dalam ulasan daripada anda tidak berpuas hati dengan kalendar semasa di iOS, kami akan menghantar satu daripada empat kod reda yang diberikan kepada pemaju kami. Empat komen pertama yang menarik akan mendapat kod. Kata kunci di sini ialah “Menarik“.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4