Tulis nama anda dalam gaya dan bahasa yang berbeza

Cari cara menulis nama anda dalam gaya yang berbeza? Berikut adalah beberapa alat yang akan membantu anda menjadikannya sangat mudah!

Cara Menulis Nama Anda dalam Gaya dan Bahasa yang berbeza

1. Google Transliterate

India adalah bahasa pelbagai bahasa, dan alat dalam talian Google akan membantu anda menulis nama anda dalam hampir semua bahasa negara ini, termasuk bahasa Hindi, Urdu, Tamil dan Bengali.

2. Terjemahan Google

Jika anda mahu menulis nama anda dalam bahasa Yunani, Jepun atau Cina, anda hanya perlu menggunakan Google Translate. Atau cari orang yang tahu semua bahasa ini. Setuju bahawa pilihan pertama adalah lebih mudah.

3. Bahasa Elvish

Jika anda seorang peminat “Lord of the Rings”, maka ini hanya untuk anda. Anda boleh menjana nama anda dalam bahasa Elven menggunakan skrip Tengwar. Nama mesti dimasukkan dalam bahasa Inggeris.

4. Braille Generator

Terima kasih kepada perkhidmatan ini, anda dapat melihat bagaimana nama anda ditulis dalam bahasa Braille untuk orang yang mengalami masalah visual.

Cara Menulis Nama Anda dalam Gaya dan Bahasa yang berbeza-1

5. Hobbit Runes

Rune ini digunakan pada abad pertama SM dan kemudiannya berubah menjadi abjad Latin. Alat ini akan membantu anda menulis nama anda menggunakan rune kuno.

6. Tablet Babilonia

Gunakan alat ini untuk menulis nama anda dalam bahasa bertulis yang pertama kali diketahui yang muncul semasa era Babel. Simbol-simbol ditulis pada tablet tanah liat kecil, dan kemudian dibakar di dalam oven.

7. Kod Morse

Dengan menggunakan alat ini, anda boleh menulis nama anda menggunakan Kod Morse, yang dicipta pada abad ke-19 AD untuk menghantar maklumat melalui telegraf. Kata yang paling popular yang hampir semua orang tahu ialah SOS “… – …” tiga titik, sengkang, tiga titik.

8. Mesir Purba

Alat ini akan membantu anda menulis nama anda di Mesir Kuno. Orang Mesir Kuno digunakan untuk menulis hieroglif perkataan – simbol dan lukisan (burung hantu, buaya, dll.).

9. CYULICIC FDCA

Adakah anda masih ingat apa yang ditulis pada iklan untuk filem “Borat”? Ya, BORDT. Perkhidmatan ini akan menterjemahkan semua perkataan anda dalam gaya ini – gabungan bahasa Inggeris dan Rusia.

(melalui)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 80