5 tapak dengan latihan percuma untuk badan yang ideal

1. Jurulatih Percuma

Di laman web ini anda akan mendapati lapan program percuma untuk orang yang mempunyai tahap latihan yang berlainan. Kelas untuk rumah dan gim, latihan kardio, rancangan untuk pertumbuhan otot dan kekuatan, latihan dengan bola pengembang dan kecergasan, latihan bulat dan program bagi mereka yang mula-mula datang ke gym. Semua ini adalah percuma, anda hanya perlu mendaftar untuk melihat program dalam akaun anda.

Jurulatih Percuma
Senarai Pelatih Pelatih Percuma

Sebelum memulakan latihan, laman web ini membantu untuk membuat jadual yang sesuai dan mengambil beban. Anda meraikan latihan fizikal anda, berapa hari dalam seminggu anda merancang untuk melakukan, yang mana pecah anda suka dan parameter lain. Pelan latihan selesai dimuatkan ke dalam kalendar anda.

Dalam program itu sendiri anda ditawarkan dua varian latihan. Anda boleh memilih untuk: melakukan hanya satu perkara, lakukan kedua-dua atau menggantikannya dari latihan ke latihan.

Jurulatih Percuma: program latihan
Latihan dari program ini

Mengklik pada sebarang senaman, anda akan melihat tablet dengan otot kerja, peraturan pelaksanaan dan foto atau hipha. Jika ini tidak mencukupi, anda boleh menyalin nama dan menonton video di YouTube.

Latihan Kad

Juga di tapak terdapat diari latihan anda, keupayaan untuk menyimpan jawatan tentang kajian anda dan menambah foto.

Jurulatih Percuma: Latihan Diary
Menambah rekod

Dan bagi mereka yang suka membangunkan di kalangan orang yang berfikiran sama, mungkin membuat kumpulan mereka sendiri. Boleh berguna untuk motivasi.

Jurulatih Percuma →

2. Latihan

Ini adalah khazanah sebenar bagi mereka yang ingin berurusan dengan berat badan mereka dan tidak keberatan membeli bar atau mencari di dekat rumah. Terdapat program dari monster kalsteniki, tips untuk menguasai latihan yang berbeza dan menterjemahkan maklumat grafik dari laman web asing.

Latihan
Program workout.su

Di samping itu, isu-isu sebelum ini program “100-Hari Vorkut” tersedia secara percuma. Setiap daripada mereka termasuk beberapa blok besar dengan maklumat yang akan berguna kepada mana-mana pendatang baru: latihan, keteraturan, teknik, pemakanan, pernafasan dan banyak lagi.

Latihan: unit asas
“100 hari vorkut”, unit asas

Semua ini adalah percuma dan boleh didapati tanpa langganan dan pendaftaran di laman web ini. Di samping itu, terdapat aplikasi untuk iOS. Benar, ia lebih berguna kepada mereka yang akan mengambil bahagian dalam “vorkaut 100 hari”.

Workout.su →

3. Otot Kekuatan

Terdapat banyak program untuk tujuan dan tahap penyediaan. Mereka dibahagikan kepada kategori: untuk melangsingkan badan, membina otot, meningkatkan kekuatan dan sebagainya.

Otot & Kekuatan: program latihan
Kategori Program

Penerangan program menunjukkan maksud, peralatan, keteraturan latihan dan tahap. Jika program itu sesuai dengan anda, muat turun fail PDF.

Otot & Kekuatan: keterangan program
Penerangan program

Di mana-mana senaman, terdapat pautan ke halaman dengan penerangan dan video yang menunjukkan latihan, jadi anda boleh menggunakan program ini walaupun tanpa pengetahuan bahasa Inggeris. Jika tiada pautan, salin nama itu ke YouTube dan tonton video dengan teknik itu.

Otot & Kekuatan: program latihan anda
Fail PDF dengan program ini

Di samping itu, laman web ini mempunyai rancangan diet yang berguna untuk menambah latihan dengan pemakanan yang betul.

Otot & Kekuatan: makanan
Rancangan untuk diet

Otot Kekuatan →

4. Exercise.com

Di sini anda akan mendapati 638 pelan latihan, 26 daripadanya adalah percuma. Di sebelah kiri terdapat penapis untuk jantina, tahap, matlamat, bilangan pelajaran setiap minggu. Di sana anda boleh menetapkan penapis pada harga dan lihat hanya percuma.

Exercise.com
Memilih latihan

Dalam program itu sendiri, anda melihat otot sasaran dan kualiti terlatih, senarai latihan dengan video, bilangan pendekatan dan pengulangan, serta masa rehat antara pendekatan.

Exercise.com: program latihan
Pelan latihan

Di bahagian bawah terdapat pelan makan siap dalam fail PDF dengan pilihan yang berbeza untuk makan dan snek yang sihat. Ini bukan sekadar nasihat dalam gaya “makan kemudian, elakkan”, tetapi pelan terperinci dengan petunjuk kalori dan BJU dan sepuluh pilihan untuk hidangan tertentu.

Exercise.com: pelan makan
Pelan makan terperinci

Selain perkhidmatan, terdapat juga aplikasi mudah alih untuk iOS dan Android, di mana anda boleh merancang aktiviti dan menyimpan buku harian latihan.

Exercise.com: aplikasi Exercise.com: aplikasi Android

Dengan cara ini, jika anda membuat keputusan untuk membeli latihan, semua pelan PRO tersedia untuk langganan berbayar untuk 99.99 dolar setahun.

Exercise.com →

5. WodCat

Jika anda suka VIIT atau terlibat dalam crossfiting, pastikan anda pergi ke WodCat. Penjana WOD (hari latihan) ini akan membantu anda untuk mencipta program yang sesuai untuk setiap hari.

WodCat
Penapis WodCat

Dalam penapis anda boleh menentukan kategori (AMRAP, 1RM, EMOM, dan sebagainya), modaliti (gimnastik, angkat berat, metcon dan kombinasi mereka), tahap inventori dan kesukaran. Akibatnya, anda akan mendapat senarai WOD yang sesuai dengan keterangan dalam bahasa Rusia.

WodCat: latihan percuma
Senarai WOD

Jika anda tidak peduli apa yang perlu dilakukan, terdapat penjana WOD secara rawak. Satu klik, dan latihan bersedia untuk hari ini di hadapan anda.

WodCat: program rawak
WOD secara rawak

Di samping itu, WodCat mempunyai penerangan latihan dalam bahasa Rusia dan video dengan teknologi. Perlu diingat bahawa latihan yang kompleks, sebagai contoh jerk atau out pada bar mendatar, akan hampir mustahil untuk menguasai tanpa jurulatih.

WodCat: perihal latihan
Huraian latihan ini

WodCat mempunyai aplikasi untuk iOS dan Android, jadi mudah untuk menggunakannya tepat di dalam dewan atau kotak silang.

WodSat →

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =