5 aplikasi iOS terbaik untuk membuat kolaj foto

Kolaj foto adalah cara yang bagus untuk menunjukkan banyak foto yang diambil semasa berehat dalam masa yang singkat. Dalam kes ini, anda tidak perlu mengisi peranti itu dengan satu juta gambar dan membelanjakan mereka ruang kosong tambahan peranti. App Store kini mempunyai banyak aplikasi semacam ini, mari kita perangkan mana yang terbaik.

iPhoto

iPhoto bukan sahaja menganjurkan dan mengedit foto anda, aplikasi juga membolehkan anda untuk menunjukkan gambar dalam pelbagai cara. Anda boleh membuat persembahan slaid pada iPhone atau iPad dan melancarkannya pada bila-bila masa sesuai untuk anda atau berkongsi dengan pautan lain dari iCloud. Untuk mendapatkan kolaj foto, anda perlu menandakan foto yang diperlukan terlebih dahulu dengan bendera, memindahkannya ke folder “Ditanda”. Pilih semua gambar dan klik butang “Eksport” di sudut kanan bawah skrin. Dalam menu lungsur anda perlu memilih Mel, dan beberapa templat kolaj akan segera muncul di hadapan anda. Anda boleh menukar foto, menambah atau mengurangkan saiz mereka, menambah tajuk atau teks penjelasan. Untuk iPhone dan iPad baru, apl ini boleh didapati di App Store secara percuma.

Moldiv (Kajian)

Moldiv adalah salah satu aplikasi yang paling unik dan menarik, kerana ia mempunyai sejumlah besar kemungkinan yang berbeza. Anda boleh, sebagai contoh, menukar garis besar dan saiz imej, jarak antara foto, menambah latar belakang, pelekat dan teks, menggunakan fon dan tekstur yang berbeza. Dan walaupun versi yang dibentangkan dari versi percuma anda tidak akan cukup, anda boleh membeli susun atur tambahan kolaj di kedai khas. Apabila salah satu karya anda selesai, anda boleh menghantarnya ke salah satu rangkaian sosial atau simpan ke peranti anda dalam resolusi tinggi.

Stitch Pic

Pastinya anda telah melihat sekali kolaj yang disusun dengan baik di Facebook. Percayalah, kebanyakan mereka dibuat dalam Stitch Pic. Aplikasi ini sangat mudah dan mudah, dengan alat yang diperlukan untuk diedit. Dengan hanya beberapa klik, anda mendapat kerja yang hebat, yang kemudian anda dapat berkongsi dengan rakan anda. Pic Stitch mempunyai kira-kira 200 kolaj susun atur, jadi jika anda mahu, anda boleh membuat foto yang sangat besar, yang kemudian mencetak dan menggantung di ruang tamu.

Flipagram

Flipagram membantu anda menceritakan kisah, menjadikan foto anda menjadi video. Anda boleh mengimport gambar dari Facebook, Instagram atau perpustakaan anda dengan mudah. Anda hanya perlu memilih gambar yang betul, memotong atau mendandakan beberapa foto, menambah teks dan muzik kepada mereka. Selepas itu, anda hanya perlu menikmati produk siap, yang boleh anda kongsi dengan rakan anda. Flipagram menghantar video, termasuk, dan ke Instagram, supaya klip yang dipasang sentiasa menjadi panjang yang betul.

Fuzel

Fuzel mencipta kolaj cantik dalam masa beberapa saat, dan hari ini ia adalah aplikasi yang paling mudah dan cepat, yang terletak di App Store. Hanya pilih foto yang anda suka, dan Fuzel secara automatik mengaturnya mengikut urutan yang dikehendaki. Jika dikehendaki, anda boleh menambah beberapa kesan foto dan berkongsi kolaj siap dengan rakan anda. Aplikasi ini mempunyai banyak alat untuk diproses, jadi kolaj anda akan sentiasa kelihatan unik dan unik.

melalui iMore

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4