5 aplikasi iOS yang akan memberikan anda tidur yang sihat

Sudah tentu, setiap daripada kita bermimpi mengenai tidur harian yang kuat dan berpanjangan. Tetapi, atas pelbagai sebab, tidak semua kita berjaya. Jika anda memerlukan bantuan mengenai soalan yang sukar ini, lihat di App Store, di mana anda akan menemui banyak aplikasi yang sesuai yang akan memastikan anda tidur sihat.

Kitaran Tidur

Kitaran Tidur adalah aplikasi yang hebat yang akan membangunkan anda pada masa yang tepat, mengganggu fasa tidur yang dalam. Terdapat dua fasa tidur: perlahan dan cepat (tidurnya yang dangkal dan dalam), semasa tidur pertama kita tidur seperti yang mati, dan pada saat yang kedua kita melihat pelbagai mimpi, kita berpaling, menggerakkan tangan dan kaki kita dan juga bercakap.

Perkara yang paling sukar adalah untuk bangun semasa tidur yang mendalam, anda akan berasa kecewa dan tidak mempunyai sebarang kekuatan untuk hari kerja yang akan datang. Kitaran Tidur dirancang untuk membangunkan anda hanya semasa tidur yang cepat. Dalam permohonan itu, anda perlu memilih isyarat bunyi yang bagus dan melakukan ujian, menentukan di mana di dalam katil ia bernilai meninggalkan iPhone untuk mencapai kesan maksimum. Apabila aplikasi, terima kasih kepada pecutan terbina dalam, mendapati bahawa anda sedang bergerak, ia bip.

Tetapkan penggera untuk masa apabila anda perlu bangun. Secara lalai, anda akan terbangun dalam masa setengah jam sebelum masa yang ditetapkan. Dengan cara ini, adalah disyorkan untuk meletakkan telefon pada pengisian, kerana pada waktu malam aplikasi itu boleh memakan bateri yang cukup besar. Walaupun, walaupun permohonan ditutup, Kitaran Tidur akan berjalan di latar belakang. Dan pada waktu pagi anda akan dapat melihat semua statistik yang berkaitan dengan fasa tidur anda dan tempoh mereka, serta dalam mood yang bersemangat dan ceria untuk memulakan hari kerja.

Sunriser

Sunriser adalah aplikasi yang sangat luar biasa dan benar-benar unik yang membuat anda bangun pada waktu matahari terbit. Oleh kerana matahari adalah kekuatan utama dalam sistem kami, mereka mengatakan bahawa untuk menjadi sihat dan aktif sepanjang hari, anda perlu hidup, memfokuskannya. Dengan kedatangan matahari segala-galanya di dunia menjadi hidup, termasuk tubuh manusia, oleh itu, bagi mereka yang tidak dapat bangun tanpa jam penggera sendiri, dan aplikasi Sunriser yang indah telah dibangunkan.

Pada skrin utamanya, undur akan dipaparkan sehingga matahari terbit di rantau anda. Tetapi, jika perlu, anda boleh menentukan dalam tetapan supaya anda terbangun bukan dengan “ayam”, tetapi pada masa yang lain anda perlukan. Walaupun keasliannya, aplikasi ini sangat mudah dan mudah digunakan dan akan sesuai dengan mereka yang mencari alternatif yang sangat baik kepada jam penggera terbina dalam.

Noisli (Kajian)

Noisli adalah aplikasi yang sangat indah yang membolehkan anda memilih yang berbeza untuk setiap bunyi kita yang akan membantu anda berfokus pada kerja atau, sebaliknya, berehat sebelum tidur. Dalam lampiran terdapat koleksi pelbagai “bunyi” yang banyak, termasuk yang semula jadi (percikan air, menyengat daun atau nyanyian burung) dan bunyi buatan manusia (bunyi penggemar bekerja atau mengetuk roda kereta api). Aplikasi ini juga mengubah warna, supaya ia sentiasa bagus untuk mata anda. Koleksi bunyi sentiasa diisi semula, jadi anda sentiasa dapat mencari melodi santai anda.

Recharge

Ramai daripada kita mempunyai jadual kerja bercampur, yang meletihkan kita sepenuhnya. Recharge akan berada dalam tempoh 6 minggu dari mod yang betul, supaya anda dapat tidur yang sihat. Permohonan ini akan membantu anda bangun setiap hari pada masa yang sama, dan juga menawarkan latihan harian yang akan menambah keseronokan anda sepanjang hari. Pada penghujung hari, anda boleh melihat laporan penuh aktiviti anda pada hari itu, serta menilai mood anda pada skala 5 mata.

Dreameo

Dreameo adalah satu lagi aplikasi yang dilaksanakan dengan baik yang membolehkan anda menganalisis impian anda. Bukan rahsia lagi bahawa mimpi merupakan gambaran masalah yang kita telah terkumpul, dan juga sebagai penyebab penyakit serius atau masalah psikologi. Bagi sesetengah orang, mereka juga dapat meramalkan masa depan.

Di Dreameo, anda boleh merakam semua butiran tidur yang menarik yang anda ingini, dan juga membaca tafsirannya. Di samping itu, aplikasi itu mempunyai rangkaian sosial keseluruhan, di mana pengguna lain boleh melihat dan mengulas mengenai impian anda. Ternyata di iPhone anda akan mempunyai Dreambook peribadi yang sebenar dengan banyak tafsiran mimpi. Benar, kerana bacaan mereka dalam bahasa Inggeris adalah keadaan yang tidak boleh diketepikan!

melalui iMore

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 77