7 kemungkinan alternatif kepada Trello

Kanbanchi

Papan Kanban, yang dicipta oleh pemaju Saratov. Datang ke senarai aplikasi yang disyorkan di gedung Google. Secara visual dan mengikut kemungkinan ia kelihatan seperti Trello (anda boleh mengimport papan dari sana).

Papan Kanbanchi Kanbanchi

Antara perbezaan yang dinyatakan: sambungan yang lebih mudah dengan Google Apps for Work bagi syarikat-syarikat yang menjalankan aliran dokumen di sana.

Fungsi utama boleh didapati secara percuma. Walaupun tidak ada aplikasi mudah alih dan sokongan untuk bahasa Rusia.

Planiro

Sistem pengurusan projek bahasa Rusia yang menyenangkan yang menyokong papan kanban.

Papan Kanban di Planiro

Setiap lajur di Planiro mempunyai skrol sendiri. Tugas boleh ditapis oleh pengarang, pelaku dan oleh tag. Di atas papan terdapat ikon penghibur, apabila mengklik pada ikon, tugas pekerja tertentu dipaparkan.

Kosnya ialah 240 Rubles setiap bulan untuk setiap pekerja. Terdapat percubaan selama dua minggu.

Planfix

Sistem pengurusan projek bahasa Rusia “Planfix” telah dikeluarkan pada tahun 2014 pembaharuan “Kad”, yang dipanggil syarikat – “Trello analog dalam bahasa Rusia”.

Planfix

Perbezaan: konfigurasi papan yang lebih fleksibel (anda boleh mengumpul dalam satu tetingkap penjadual, sebagai contoh, papan tugas dan kalendar papan), perubahan status tugas semasa bergerak di antara papan.

“Planfix” adalah percuma untuk syarikat sehingga 5 orang pekerja.

MeisterTask

Projek yang indah dan mudah dari pemaju MindMeister. Terdapat integrasi dengan peta mental, statistik prestasi, pengesanan masa, aplikasi mudah alih untuk Android dan iOS.

Papan Kanban di MeisterTask

Dalam versi percuma tidak ada statistik dan anda tidak dapat menyambung lebih dari dua perkhidmatan luaran.

Perancang

Pesaing Trello dari Microsoft. Anda boleh memberikan tugasan kepada tarikh akhir dan bertanggungjawab, lampirkan fail ke kad.

Lembaga Kanban dalam Perancang

Terdapat statistik produktiviti dalam bentuk rajah dan, semulajadi, integrasi penuh dengan Microsoft Office: Word, Excel, fail OneNote akan disegerakkan secara automatik. Peranti mudah alih disokong.

Tersedia untuk pelanggan Office 365.

Kaiten

Satu lagi produk untuk kawalan visual aliran kerja.

Papan Kanban di Kaiten

Dalam Kaiten, anda boleh mengehadkan bilangan tugasan yang dijalankan selari dan menilai produktiviti menggunakan carta.

Terdapat bahasa Rusia, API untuk pemindahan data dan percubaan tujuh hari.

Taskify

Projek sangat minimalis – anda tidak perlu mendaftar.

Taskify papan Kanban

Pada perkhidmatan anda terdapat tiga papan putih standard: “Tugas”, “Kerja” dan “Selesai”. Anda boleh melampirkan kad rakan anda dari Facebook, Google+ atau Twitter dan jatuhkan pautan ke topik semasa.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 4