8 alternatif kepada Wunderlist penutupan

1. To-Do

Tugasan Penjadual Tugas

Alternatif pertama ialah senarai tugas baru dari Microsoft. Dalam banyak aspek, ia serupa dengan Wunderlist, tetapi juga telah memperoleh ciri-ciri baru.

Pertama, ia adalah tab “Hari Saya”, yang membolehkan anda melihat tugas dari semua senarai dengan tarikh akhir untuk hari ini pada satu skrin.

Kedua, itu adalah “Cadangan” fungsi, yang membantu menguruskan semua tugas dari semua senarai, tanpa mengira jangka waktu. Ia menyerupai mod Moment dalam Any.do.

Versi web →

2. TickTick

TickTick

Alternatif yang baik adalah perkhidmatan TickTick. Ini adalah penjadual tugas berfungsi dengan pelanggan untuk platform utama. Secara berasingan, saya perhatikan tontonan tugas dalam mod kalendar, sokongan untuk tema, peringatan untuk geo-location, pecahan visual tugas dengan kepentingannya.

Versi percuma mempunyai semua fungsi asas. Dalam versi pro untuk 2.8 dolar sebulan terdapat sokongan untuk kalendar pihak ketiga, integrasi dengan Siri, carian lanjutan, bilangan senarai, tugas dan subtask.

Versi web →

3. Todoist

Todoist

Todoist adalah aplikasi yang popular untuk menjaga senarai tugas. Senarai boleh dikekalkan dengan pengguna lain, terdapat pecahan tugas dengan kepentingan dan perkhidmatan Todoist Karma yang secara visual menunjukkan produktiviti anda.

Tugas dibahagikan kepada label dan penapis – jadi lebih mudah untuk menyusunnya. Anda boleh menghidupkan peringatan suara, Rusia disokong. Dalam versi premium, peringatan, ulasan kepada tugas, sandaran data automatik dan tag tersedia. Kos langganan tahunan kira-kira 2 ribu Rubles.

Versi web →

4. Google Keep Simpan

Perkhidmatan terkenal dari Google yang mempunyai fungsi penjadual tugas: peringatan dan tag. Kelebihan utama: ia adalah percuma dan boleh didapati di semua platform. Anda juga boleh menggunakan Google Keep sebagai pemegang tempat. Dilampirkan pada nota adalah gambar, senarai semak, rekod suara, lukisan. Sejak Mac, nota telah diimport ke Google Docs.

Versi web →

5. Trello

Trello

Trello adalah perkhidmatan yang sangat popular untuk menganjurkan tugas syarikat dan pasukan. Tetapi ia boleh digunakan sebagai senarai tugasan peribadi, untuk ini terdapat semua ciri yang perlu: peringatan, tag, lampirkan fail, imej. Plus Trello dalam fleksibilitinya: anda boleh mengatur ruang kerja aplikasi secara tersendiri.

Versi web →

6. Any.do

Any.do

Any.do adalah seorang lelaki tua dalam kategori senarai tugasan. Terdapat pelanggan untuk platform utama dan semua fungsi yang diperlukan. Senarai dianjurkan oleh kategori dan folder, subtask dan penerangan ditambah.

Any.do adalah pembantu Asisstant pintar untuk pengurusan perniagaan. Dalam versi premium, yang berharga dari $ 2 sebulan, terdapat peringatan mengenai lokasi geo, tema yang disesuaikan, tidak ada batasan pada melampirkan fail.

Versi web →

7. Omnifocus

Omnifocus

Omnifocus hanya tersedia untuk pemilik peranti Apple, tetapi saya tidak dapat melewatinya. Ia mahal, tetapi sangat berfungsi, yang dihasilkan oleh konsep GTD.

Di Omnifocus, anda boleh menyusun hierarki tugas yang fleksibel: menyimpan senarai tunggal dengan semua kes atau membuat tahap, folder, projek dan kumpulan. Ciri penting program ialah konteks. Mereka membolehkan anda untuk membahagikan lagi tugas mengikut lokasi, kepentingan dan orang.

8. WeDo

WeDo

Perkhidmatan untuk mengurus tugasan dengan penekanan pada mengesan tabiat peribadi. Semua fungsi yang diperlukan adalah: peringatan, tugas berulang, lampiran fail dan imej. Saya perhatikan antara muka yang bagus dan adanya pelanggan untuk semua platform yang popular.

Versi web →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 17