Looksery – aplikasi foto untuk peminat eksperimen

App Store kini mempunyai banyak aplikasi yang khusus untuk fotografi. Dan kami menulis banyak daripada mereka. Mereka membolehkan anda mengambil gambar yang cantik, terang, tidak dapat dilupakan, menggunakan pelbagai penapis menarik dan berkongsi foto anda di rangkaian sosial.

Tetapi ada aplikasi yang dibuat oleh pemaju hanya untuk menyenangkan kami bersama anda. Kepada ciptaan semacam itu kelihatannya Looksery. Aplikasi ini akan membolehkan anda dengan serta-merta mengenakan muka anda salah satu topeng yang dibentangkan, mengambil gambar atau merakam filem pendek dan kemudian hantar kepada rakan anda.

foto 1 foto 4

Topeng boleh ditukar semasa dan selepas penangkapan. Di samping itu, dalam Looksery terdapat pelbagai penapis yang membolehkan anda menyesuaikan video yang telah ditangkap. Terdapat juga peluang untuk membuat muka anda nipis, dan mata anda – lebih lagi.

foto 2 foto 3

Di antara topeng anda akan mendapati bukan sahaja mudah, mengubah warna mata anda, tetapi juga haiwan kecil yang berbeza yang akan bergerak sesuai dengan pergerakan kepala anda sendiri.

Daripada kelemahan itu, saya perhatikan beberapa perlambatan aplikasi, baik, tidak menghairankan, kerana saya menembak pada iPhone 4. Dan juga beberapa bug, misalnya, apabila warna mata berubah tepat semasa menembak, yang jelas kelihatan pada video.

Secara umum, sangat menarik, lucu, dan yang paling penting, aplikasi percuma. Muat turun, cuba, kongsi ciptaan anda dengan rakan-rakan!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =